געגועים.... חח

געגועים.... חח

בוקר טוב לכולם.... שבוע כבר לא כתבתי בערך... מי היה מאמין אבל אנחנו נמצאים כבר בערבו של שביעי של פסח,החג האחרון בשרשרת זו, כמו שפסח הגיע מהר כהרף עין, כך גם ב"ה הוא הולך... אני אישית שמח שנגמר, אני לא אוהב את פסח!! גם בגלל התקופה שמגיעה אחריו (אני איש של חורף) וגם החג עצמו פשוט לא עושה לי את זה. יצא לי ככה השנה לחגוג את ליל הסדר עם לוחמים מחיל הים, הסדר היה ממש על הרציף, והרגשתי את תחושת השליחות הגדולה הזאת.. אין זה היה מדהים!! לשבת עם כל החיילים האלה שרובם לא ממש הכירו את השירים ולחוות איתם ביחד את החג!! אמנם לאחר האוכל די נשארתי לבד לסיים את הסדר, אבל עדיין הרגשתי ממש טוב לאחריו. אני חושב שהגיוון הזה בפסח עזר לי קצת לא להרגיש לבד, כי תמיד בחגים חוזרת ההרגשה של הלבד, וחלק מחברינו כאן או בפורום כבר דיבר על העניין אז אני לא אחפור עליו שוב. אקיצר, שיהיה לכולנו חג שני טוב!! ושנדע תמיד לחיות בחירות....

ה ת ג ע ג ע ת י אליך אחי /tapuzforum/images/Emo24.gif

/tapuzforum/images/Emo195.gifאיזה כייף זה להיות על הרציף בים (מזכיר ולו במעט את יציאת מצרים וקריעת ים סוף... חחח, ועם החיילים, מצוחצחים ןמגוהצים לבושים לבן (זה המדים שלהם) כמו מלאכים, אחלה אחי בטח מזה נהנתם, פשוט חבל``ז, זכיתם וזיכתם אחרים, אשריכם סרוג. כי אני איש החורף, אוהב את הקור, הגשמים והשלגים (למרות היותי דרומי) ולא אוהב כלל את הקיץ החום והזיעה (כל היום כמע תחת מזגן). תקופת העומר אכן מזכירה את שלושת השבועות, לא שומעים שירים, לא מחדשיםם דבר, בקיצור תקופה קצת מרגיזה, מזל שיש את יום העצמאות ופסח שני באמצע, קצת הקלה. שביעי של פסח שמח לכולכם, אוהב אתכם אחיי ורעיי מכל הלב אהבת נפש (חד``ה)

למעלה