געגועיי לN0.

געגועיי לN0.

יום אחד קם אדם מתלבט אם לעלות לאוטובוס המתרחק אם לקפוץ ממטוס או לעזוב פורום תיכוניסטים כי מילים הלילה מוחק. בשיר זה (של שלמה ארצי, אגב) הושתלו מסרים תת-הכרתיים. ולעניינינו, אני דואגת ומתגעגעת לN0. כחלק מגעגועיי החלטתי לחזור להצעת החרא (שגם אליו אני מתגעגעת, ערן, אל תעזוב, אנחנו אוהבים אותך!!) ועשיתי חיפוש להודעותיו. אני אצרף כאן את הנבחרות מביניהן. אני מנצלת את בימת פורום זה לפנות אליך, N0 יקך, לסימן חיים. אם זה לא יעבוד אני אתחיל לחשוש שמא נפלת מקומה עשירית, היגרת לארץ האבוקדואים או (רחמנא ליצלן) התגייסת לצנחנים!! N0, איכה? דולצינאה חוזרת לשורשים.

איזה יופי / מאת N0

יש הערבים הולכים למות, ממש עודדת את N0 . חברי הפורום ! אלה מכם שישרדו חייבים ולהמשיך לעזור לעולם ! לאחר חיסול הערבים ישנם כמה מוקדים שצריך לטפל בהם ! פולנים - כי הם מטומטמים . גרמנים - כי הם נאצים. אנגלים - כי הם מבאסים את כולנו עם המבטא המגניב שלהם. צרפתים - כי הם סנובים. הולנדים - כי הם בלונדינים . הונגרים - כי הם משעממים. רומנים - כי הם גנבים. שווצרים - כי הם לא יודעים לקחת עמדה. אמריקאים - כי הם מסתירים את קיומם של החיזרים . סינים - כי יש להם עיניים מלוכסנות. יפנים - כי הם כמו סינים. רוסים - כי הם רוסים. לאחר שתסיימו עם מסע טיהור זה זיכרו להתאבד כי כמובן אחד מהסבים של הסבים שלכם בטח גם הוא נכלל באחת ההגדרות הנ``ל והגנים שלו דבקים בכם. ובכלל אתם שמים דם של ילדים במצות. זיכרו עולם חסר אנשים הוא עולם מאושר וטוב יותר. N0

מה לעשות? / מאת N0

(נכון שהנושא מסביר לכם המון על תוכן ההודעה ?) טוב תראו N0 חשב החליט והתלבטת ואתמול ברגע של התמסטלות רצינית במוח הוא החליט להזמין את ילדת המתמטיקה לצאת איתו. עכשיו השעה היתה בערך 1 בלילה ובגלל שN0 לא היה עד כדי כך מסטול (ולא נראה לו שהוא אי פעם יהיה ) הוא דחה את ההזמנה להיום אבל הבטיח לעצמו שהוא יתקשר. עכשיו כשN0 פיכח הוא עדיין חושב על זה ויש לו ממש בעיה בגלל שהוא הולך להיות ממש פאטתי. כמו שאתם יודעים ילדת המתמטיקה נראית מצויין (לא רק לדעתו של N0 לדעת כולם... ) והסיבה היחידה שאין לה חבר ( אם אין לה חבר ) זה כי אין לה זמן בשבילו (יש לה 100 בכל מקצוע אפשרי ). וN0 בתור אדם ראלי והגיוני יודע שאין יותר מידי סיכוי שהיא תמצא זמן בשבילו, אז אם הוא יתקשר הוא קודם כל ישאל אותה אם היא בכלל תרצה לצאת איתו (אי פעם כשיהיה לה זמן היפטטית לחלוטין) עכשיו N0 מראש מחכה לתשובה שלילית ובגלל זה הוא מכין את הציור שלו כדי שהוא יוכל לגמור אותו (הוא כבר התחיל לאבד את הההרגשה) הבעיה היא שאם היא תגיד כן ( ועד כמה שהסיכוי קלוש היא אפילו תמצא זמן ) אז N0 לא יצייר יותר בחיים (יהיה חבל לו לצייר ציור כזה כשהוא שמח והוא לא הולך להתחיל ציור חדש עד שהוא לא יסיים את זה ), ואם היא תגיד לא (מה שהרבה יותר הגיוני ) אז היא בטח תצחק עליו עם חברות שלה (שיפיצו את השמועה לכל מי שמכיר את N0 ) מה שבסדר כי N0 ירצה להרגיש רע לכמה זמן כדי שהוא יוכל לגמור את הציור, אבל הגבול שבין לרצות להתאבד ולהתאבד באמת יכול להיות דק מאוד כשכולם צוחקים עליך. מצד שני אם N0 לא יתקשר הוא יהרוג את עצמו בניסיון להחליט מה לעשות. מה אתם אומרים פאטטי? כדאי בכלל לשאול אותה אם היא מוכנה לצאת איתו או ככמו שמעבירים קשר על פעולה להציב בפניה עובדה שהיא רוצה לצאת איתו ? מה לעשות ? ולמה דעות של אחרים על N0 כל כך חשובות לו ? N0

goyava

New member
תגובה

אני חושבת שאתה פשוט צריך את התגובה והמחשבה של מי שמסביבך! ככה זה זה טיבעי לחלוטין שצריך חיזוקים מסביב! צריך שיגידו לך מה טוב ומה רע כל אחד לפי דעתו! וההתלבטויות שלך נכונות ולגיטימיות! אבל למה להשקיע כל כך הרבה מחשבה עד כדי כאב? למה לבזבז את הזמן יאללה! מה שיהיה יהיה!!! תרים את הטלפון ומקסימום תקבל לא כתשובה וזה לא סוף העולם יש הרבה ``דגות``בים! ואם היא לא תסכים היא פשוט לא שווה אותך ואם כן אז רק הרווחת1למה לא לנסות? תחייה את הרגע ותהנה מזה!

snoozy

New member
אהם...

כלל בסיסי שכדאי לך ללמוד: לא מגיבים על הודעות מלפני חודשיים. אפשר להתקל במצבים מעיקים כמו לגייס את כל ההתלהבות שלך ואת כל סימני הקריאה של המקלדת בשביל להציע למישהו ``לחיות את הרגע`` עם אהובתו, כאשר האהובה הנידונה כבר ענתה בשלילה לפני יותר מחודש. אז הנה העדכון: NO כבר התקשר לילדת המתמטיקה, והיא החליטה משום מה לסרב. ואם חושבים על זה, זו גם בערך התקופה שבה הוא הפסיק לכתוב. מישהו קרא בעיתונים בזמן האחרון על גימ``לים שנמצאו במצב דייסתי על המדרכה מתחת לחלון ביתם? בבקשה תגידו לי שלא. NO אנחנו אוהבים אותך. הילדה ההיא פוסטמה. היא לא שווה את זה. בבקשה תחזור.

Levinzone

New member
לא חושבת...

nO כתב גם אחרי הקטע עם ההיא, אל תדברו שטויות.. אני ממש מקווה שהוא רק באילת...כן...:) טוב בהצלחה -יעל-

ניצחונו של ג` / מאת N0

טוב N0 רוצה לספר לכם את סיפורו של ג` האיש והאגדה שמה יהווה השראה לכולנו התיכוניסטים המסכנים שנמצאים לנו יומם וליל בתיכון המסריח שלנו ותוהים למה החיים לא יותר טובים. אז ככה ג` עם הגיעו לכיתה ט`, היה כמו רוב התלמידים שלא ממש מעניין אותם בית ספר (למרות שיש להם המון פוטנציאל!) בעל 6 נכשלים. לפי כל ההצהרות של בית ספר מי שיסיים את כיתה ט` שבידו יותר משניי נכשלים יועף מבית ספר ויאלץ ללמוד בשוב או בבית ספר אחר. וכך היה מ10 כיתות ט` בעלות 40 תלמידים בכיתה מצתמצם לו בית הספר ל6 כיתות י` עם 33 תלמידים בכיתה. וג` ג` נשאר בבית הספר יש לו שלושה מבחני מעבר (ויתרו לו על עוד שלושה) אבל הוא הגיעה לכיתה י` בבית ספרנו. לאחר שנתיים של חוסר מעשה אך הישארות נוקבת בבית הספר עם כמות נכשלים הקטנה במעט מאחוז המקצועות הגיע ג` לסוף כיתה יא`. לפני כניסתו לכיתה יב` עקב אחוז העדרויות גבוהה מ40% מהימים של השנה (מה שיוצא שהיו לו יותר ימי חופש מימי לימודים אם מוסיפים חופשים לגיטימים) נאלץ ג` לחתום על הצהרה בה הוא מבטיח כי לא יבריז יותר. ג` חתם אך לא קיים ולאחר שיחות רבות עם ההנהלה, הוחלט בשבוע שעבר (ביום שישי לפני שבועיים ) כי ג` מושעה עד שיחליט להפסיק להבריז (זה עונש תגידו לי ? ) אז ביום רביעי החליט ג` טוב מספיק נחזור לבית ספר הוא התקשר למנהל, נפגש איתו (במהלכה הפגישה רבו מנהלת השיכבה והמחנך שלו מי אוהב אותו יותר !) ביום חמישי וביום שישי שב ג` ללימודים... אך מה, האם ג` באמת שב לימודים ??? למראית עיין כן אבל בעצם לא נותר לו דבר ללמוד. להחלטת ההנהלה (שסירבה לאשר לאנשים שבחרו מקצוע מורחב והחליטו לא להבחן בוא בבגרות לא להגיע יותר לשיעורים) ג` פטור מכל השיעורים אליהם בהם הוא לא אוהב להיות... ג` לא צריך להיות נוכח יותר בשיעורי סוציולוגיה ואנגלית. ואם מוסיפים לזה את העובדה שהוא גם ככה לא לומד יותר מתמטיקה (איזה כיף לאלה שעשו בגרות 3 יחידות...) הוא לומד רק 20 שעות שבועיות ויש לו יום שלישי חופשי !!! הסקיטו ושמעו תלמידים מדוכאים על ידי הממסד ההברזות עובדות !!! (לפחות לג` ) N0

Levinzone

New member
עזבי געגועים

אני דואגת!!!!! הוא לא אמר בכלל שהוא הולך... רגע! עכשיו שאני חושבת על זה, הוא אמר ל ימתישהו שהוא אמור לנסוע לאילת..נראה לי בפורים... המממממ -יעל-

למעלה