געגועיי לג'וליאן טמפל: הקליפ החדש של דפש מוד

piegirl1

New member
געגועיי לג'וליאן טמפל: הקליפ החדש של דפש מוד

קליפ ביזארי במיוחד, ראו הוזהרתם! לא ברור מה עבר להם בראש, ואפילו אין יותר את התירוצים האהובים:"הם היו צעירים אז" (מי אמר leave in silence?) או "הם היו תחת השפעת הסמים ו/או האלכוהול". אלא אם הבמאי הוא האחיין/המחותן/הבייביסיטר של אחד מחברי הלהקה, אין הסבר למראות הקשים. בחמש מילים: לא אגע בחרדל יותר לעולם
צפו והצטלקו יחד עימי..

G I R L P

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחד החזקיםםםם!!! בהשראת טרו בלאד לדעתי...

piegirl1

New member
גם לי עבר בראש

ממש מזכיר את החגיגות תחת השפעתה של מריאן, אבל שם לפחות יש אנשים מושכים מדי פעם ואין חרדל..

Another Girl

New member
דייב נראה שם... שונה. ../images/Emo3.gif

לעניינו של קליפ - אחד המזעזעים בעיניי. לא יכולתי לצפות עד הסוף. התמודדתי בצורה לא רעה עד שהתחיל סשן ליקוקי הפנים שם. בעעעעעעעע.

זווה - השיר אחלה , הקליפ הזוי

בהתחלה עוד היה חמוד עד שהיו שם זוגות שעוררו בי בחילה היתי בטוחה שזה סתם מישהו שהעלה צחוקים ביו טיוב עם השיר של דפש לא חשבתי לרגע שזה הofficial vidio WTF?

Doriiin

New member
פשוט נוראי !

ההתחלה עוד הייתה נסבלת.. אבל אחריה הכל פשוט מזעזע.... כשהיה רשום פה על האודישנים לקליפ ועל העובדה שהוא יהיה רווי נשיקות כולנו התנדבנו להשתתף בו.. מישהי עדיין בעניין ?

westend girl

New member
../images/Emo6.gif

אני די משוכנעת שבראש של מי שחשב על זה, זה נשמע יותר טוב. כשעברו לרחוב איפשהו לקראת דקה 3:30 זה ממש נהיה סתם בשביל להגעיל. בטח אלו שלוהקו לעמוד על הבמה היו אסירי תודה שזה נחסך מהם. בעע

piegirl1

New member
מסתבר שהקליפ לא רק מכוער אלא גם לא מקורי..

מצורף, לעיונכם, קליפ נוסף מבית היוצר של אותו במאי ("מוכשר") ונראה שקונספט הנוער המרקד בלוק האייטיז חביב עליו במיוחד. מילא אם זה היה יפה או מושך, הייתי מבינה את הרצון לשכפל אבל גם הקליפ הזה משעמם וכעור אז למה שוב? אני ממש לא מבינה מה עבר לחברי הלהקה בראש, אני מתקשה להאמין שהם אהבו אותו או חשבו שהוא מוצלח אחרי שנים של עבודה עם אנטון. פשוט מוזר.

אויי האימה...

מה קורה... נגמרו הרעיונות אחרי WRONG ???? מקווה מאוד שהקליפ הבא יהיה מוצלח יותר....

piegirl1

New member
ברור שהוא יהיה טוב יותר, כי יותר גרוע זה בלתי

אפשרי, כמעט
לא רוצה להשמיץ, אבל יש קליפים ישראליים מביכים בערוץ 24, שברור שעלו שקל וחצי, ועדיין פחות דוחים ומיותרים מהקליפ הזה. ממש מבדר מה שקורה באתר העולמי, אנשים כבר חותמים על עצומות להכין קליפ חדש ולגרום ללהקה להופיע בקליפים שלה מעכשיו. טירוף מוחלט.

יאללה שאיזו קבוצת מעריצים חביבה תרים את הכפפה

ותעשה קליפ מתחרה...טוב יותר. יש כאלה שנעשו בעבר והיו לא רעים בכלל..

Plum fairy

New member
יש לי כבר פאה ובגדים של מנתחת

אז אם מישהו צריך רופאה ביזרית לקליפ - אני מוכנה

למעלה