געגועיי לאסיאתים

Omiz

New member
אחות גדולה

איפה את מתחבאת? תשמיעי את הקול הנשי לעיתים יותר קרובות...

baozi

New member
אני משתדלת

אבל לפעמים הכל נשמע כל כך רע שאני מעדיפה לטמון את ראשי בחול...

Omiz

New member
this is a man's world

או שסתם הגברים באסיה יותר משועממים...

baozi

New member
האמת שאני

די משועממת, אבל בדרך כלל אין לי כוח להגיב. א ב ל קצת ריחמתי על הילדונת המבולבלת שבמקום להגיד לה את האמת, בחרו גברברי הפורום להסביר לה איך אומרים פילגש בתאילנדית. מה לעשות, אני נשמה טובה... מה איתך? כבר שכחת איזה כיף היה בתאילנד? כי אני כן.

Omiz

New member
לא שכחתי ולא סלחתי

אהיי תאילנד... אבל אני נאחז בתאילנדיות שיש לי במשרד כדי להרגיש קצת מחובר... יאללה חופש הבא ביפן, בקיץ, מה את אומרת? שלא תגידי שאני לא בא לקראתך...

baozi

New member
אם הכרטיס עליך- אני שם

וברצינות- לצערי אני חוזרת לארץ לחפש את עצמי, אז יותר סביר שניפגש בנתניה, אבל בעוד שבועיים אני בבייג'ינג אז אפשר להיפגש לאיזה קאו יה...

Omiz

New member
כרטיס עליי

אם היית בטאיוואן... הכרטיס זו לא הבעיה, אבל ההוצאות ביפן... אני מתחיל להתכלב כבר מעכשיו ! יאללה, תקחי את המשפחה ל-HANGZHOU לבייגי'נג לא נראה לי שאני אגיע עוד שבועיים.... תעשו חיים ! כשתמצאי את עצמך תודיעי, כי אני עוד לא מצאתי

Omiz

New member
בשאיפה באמצע

יולי... אבל אתה לא מקבל כרטיס חינם
מתי אתה חושב לנסוע ?

izzy g

New member
אני בשאיפה בתחילת יוני

אמצע יולי אני עושה סמסטר קיץ. יש לי שבוע חופש לפני שסמסטר הקיץ מתחיל. אני לא כזה רוצה לנסוע לבד כי זה משעמם.

שלום לך יקירתי

שלום לך, אני נמצא שנה בתאילנד ומתכוון להמשיך לגור בתאילנד שנה נוספת. עברתי המון בתאילנד - שאני לא מתכוון לכתוב את כל הסיפורים כאן. אם תרצי לשמוע - קודם נכיר :). אני בטוח שאם אספר לך - את תחליטי מה לעשות בחייך עם הבחור ועם עצמך בלבד, בלי קשר אליי. אם תהיי מעוניינת לשמוע את הסיפורים - יש לי מסנג'ר ואימייל - מה שתרצי - תקבלי. ואני לא נושך בנות - אז אין לך מה לדאוג בעניין הזה... כי יש לי. באהבה רבה, דוריימון (רז)

למעלה