געגועיי לאסיאתים

געגועיי לאסיאתים

אני כל כך מתגעגעת....=/ אני כתבתי כאן לא מזמן... הייתי בקשר עם מישו אסיאתי ועכשיו הוא נסע לבקר את משפחתו (בין השאר אישתו )בתאילנד לשבועיים שאלתי אותו אם אישתו יודעת שהוא בוגד בה כאן בישראל אז הוא אמר שכן אבל שכך נהוג בתאילנד ושהנשים לא מתרגשות במיוחד וזה הפך לחלק מהשגרה אבל במצב הפוך, כלומר אם אישה תבגוד בבעלה אוי ואבוי לה- גירושים במקום! בכל אופן הוא באמת אמר לי את האמת? כלומר בגידות בתאילנד זה דבר נהוג מצד הגברים אך בל ייעשה מבחינת הנשים? גם יש לו ילדה והוא לא ראה אותה אפילו פעם אחת מאז שהיא נולדה כבר מספר שנים... אני לא מבינה את זה וואי אני כל כך רוצה להבין את התרבות הזו פעם אחת מהתחלה ועד הסוף

../images/Emo2.gif אנחנו..

כבר היינו במתח לפרק הבא וזה מה שאת מספרת ?? איפה הריגושים, התככים מאחורי הקלעים (והפרטים העסיסיים)..?? אני מצטער, חמודה, כבר הרגלת אותנו לסטנדרטים גבוהים יותר. דרוש שיפור !

חחחחחח אוקיי אז ככה...

האמת שההמשך די מעפן פיטרו את חברתי מהעבודה כי היא לא יכלה לעבוד איתו באותו מקום ולא יכלה לתפקד כי הייתה מדוכאת... אני בינתיים בצבא ... לא כיף לי שם בכלל אני מרגישה כמו בבית כלא רק עם מדים בצבא ירוק במקום מדי שב"ס ן.... שתינו דיברנו בטלפון והגענו למסקנה שכדאי לרדת ממנו אבל אין לי מושג כבר מה אני יעשה אני ממש קשורה אליו ואוהבת אותו יואו אם רק הייתי יכולה להמחיש כמה שהוא חמוד חח שתראו אותו תכירו אותו הייתם מבינים אותי בקיצר... כעת הוא שבועיים בתאילנד אולי זה לטובה ואני אנסה לשכוח ממנו בשבועיים האלו אגב, בקשר לשאלתי הקודמת... תאילנד באמת מקבלת בגידות? אם מישהו שמבין קצת בתרבות שלהם יוכל להסביר לי אני אהיה אסירת תודה המשך יום מושלם

אני נכנסתי לקשר בעיניים פקוחות

כלומר, ידעתי שהוא נשוי וידעתי שאישתו נמצאת אי שם בתאילנד הרחוקה... אבל זה לא הפריע לי כי אני חייתי בבועה כאן בישראל ולא ראיתי אותה או שמעתי ממנה אז אני לא יכולה עכשיו "לשבור את הכלים" ולומר לו מה אתה נשוי זה לא מתאים לי כי מלכתחילה ידעתי שהוא נשוי אממ כן ברור שהייתי מעדיפה אם הוא היה רווק אבל גם ככה אני לא חושבת על זה כעל קשר של חתונה או משהו כזה... כלומר טוב לי כאן ועכשיו אז אני מנצלת את זה למרות שעכשיו שאני יודעת שברגעים אלו הוא בתאילנד עם אישתו זה קצת צובט לי בלב (קצת הרבה)

קרלטון

New member
את "מיה נוי", תתרגלי

סטטיסטיקה שקראתי פעם אמרה של-25% אחוז מהגברים התאילנדים יש מיה נוי. לפי המספרים האלה, (שהם, דרך אגב, לא ממש מבוססים) זה פחות או יותר לכל מי שיכול להרשות לעצמו. מיה נוי ישראלית זה בכלל אחלה, כי לא צריך לתמוך בה, אולי אפילו ההפך.

אMור

New member
../images/Emo12.gif

אפילו מתאילנדית לא היית מצפה לתשובה רצינית... אולי הוא בכלל סיני? גדול

מוטי 6691

New member
לגברת הצעירה

אני עובד עם האיסאנים כבר הרבה זמן בישראל כולם שולחים את כספם לאמא שלהם ישירות ולא לאשה שלהם. יש מקרה אחד של בחור תאילנדי שאשתו נהנתה מהכסף שהוא שלח לה, והיא בגדה בו עם גבר אחר בזמן שהוא נקרע כאן בעבודה בחממות. הבנאדם ניסה להתאבד ובהרבה עזרה חזר לתפקד .ואפילו שידכו לו בחורה חדשה מהכפר הוא מדבר איתה הרבה בטלפון, והיא שלחה לו תמונות שלה ,והצבע חזר ללחיים שלו. הם הסבירו לי ששם אין עניין של לתת גט וכו הבחורה או הבחור הולכים ישירות לרשם הנישואין והוא מוחק אותם מהדף והעסק נגמר. אין חובת מזונות אין כלום, הכל פשוט וקל. הבחור\ה יכול\ה כל יום להתחתן מחדש יש אימרה תאילנדית שאומרת שהגבר התאילנדי עוזב את תאילנד לעבוד במדינה זרה הוא מאבד\משעבד את אדמתו כשהוא חוזר לתאילנד הוא מאבד את אשתו.

ממה תשבע ליי

אני הבנתי שאם האישה בוגדת חבל לה על הזמן זה הסוף שלה וואי איך בא לי לנסוע לתאילנד אתם לא מבינים, לראות אם כל מה שאני חושבת באמת נכון אני מדמיינת שם את כל הנשים עדינות וחסרות ביטחון כאלו (לפי תיאורים של החבר שלי) וכל הגברים גם עדינים יותר מהישראלים אבל "לא צפויים" כאלו, כלומר אני מדמיינת אותם אנשים של מצבי רוח... שאם הם קמים על רגל ימין הם מקסימים ויש ימים שהם מתנהגים לנשותיהם כפי שעולה על רוחם גם כולם שם נראים לי כאלה אדיבים ולוקחים את החיים בקלות... אולי זה פשוט "הדשא של השכן ירוק יותר" אבל ככה אני מדמיינת את הנפשות הפועלות בתאילנד אהה וגם זה מצטייר בעיניי כאילו לגברים כמעט ולא אכפת מהילדים שלהם, לעומת הנשים שמקדישות להם אהכל

באמת? או ש...

אתה רואה את זה מהנקודת מבט של תייר ישראלי שהתאילנדיות שמות עליו רק בגלל שיש לו טיפה מזומנים? פשוט רציתי דעה של מישו אובייקטיבי... סורי

לקרלטון...

מספר שאלות לי אלייך ידידי 1) אתה מתגורר כעת בתאילנד? 2) מה תפקיד המיה נוי בתאילנד כאילו האישה היא זו שדואגת לילדים והיא ה"אישה" מהבחינה של חיים משותפים וזוגיות והמיה נוי היא כמו מאהבת וחברה זמנית או איך זה הולך? קראתי שביפן האישה היא בכלל כמו "שותפה לחיים" כלומר דואגת לבית מבחינה כלכלית, הולכת עם בעלה לאירועים משותפים, דואגת לילדים ולעשירים שביפן יש גיישה או חברה או לא יודעת מה שאיתה הם בעצם מממשים את תשוקותיהם והיא הבת זוג לכיופים כביכול, ללא שום דאגות על הראש

Benkok

New member
הייתי עונה לך אבל שאלת את קרלטון...

אני סתם תייר

קרלטון

New member
סלמנדרה

1. כבר לא. אבל מתגעגע
2. משהו כזה, בדרך כלל מקבלת גם "תמיכה" כספית מהגבר.

baozi

New member
אחות קטנה

מכיוון שכל מי שענה עד כה היה גבר, חשבתי לתת לך זווית נשית על הסיפור, אותו אני מלווה בשקיקה יש לציין... היכרותי עם העם התאילנדי מעטה עד בלתי קיימת, אבל בגברים אני מבינה דבר או שניים, וחבל לי לנפץ לך את הבועה אבל גברים הם גברים הם גברים! לא משנה תאילנדי, סיני או קזחסטני, הבחור דון ז'ואן ואת עוד צעירה ( רק בצבא). קחי את השבועיים האלה ותחשבי איזה מן גבר, גם אם יהיה מתנת האל לאנושות מג'נגל בין שתי חברות טובות ( יותר או פחות אם זכרוני אינו מטעה אותי), ובין אישה וילד. תמצאי לך מישהו שישים אותך במקום הראשון, את עוד צעירה מכדי לסעוד סרטים כאלה... בהצלחה, מרים.

מרים היקרה

מודה לך על עצתך ועל חומר המחשבה שנתת לי לפעמים כשאתה נמצא בתוך הסערה זה ניראה שונה מאשר למישהו מבחוץ בכל אופן קצת קשה לי לחשוב על העובדה שאני לא אהיה איתו וגם היום עברתי במסעדה שעבדתי בה ושותף שלו הביא לי בובה שהחבר שלי קנה לי שמה בתאילנד ושלח את זה בדואר לשותופיו לדירה שיביאו לי באותו הרגע ליבי נמס... אני צריכה עוד קצת זמן עם עצמי כדי לעכל את המחשבה שאולי עדיף בלעדיו אל תשכחי שגם עוד מלפני שנהיינו ביחד אני רציתי אותו תקופה כל כך ארוכההההה

למעלה