געגוגעים

געגוגעים

אני מתגעגעת אליך... כן... מתגעגעת ה-מ-ו-נ-י-ם!!! ואני עוד מחכה שתשאל... רוצה שתחייך יותר, תתעצב פחות... שהחיוכים שלך יתחילו מבפנים וישתקפו לבחוץ... שאני אוכל לראות את עצמי משתקפת בחיוכים היפהייפים האלה ולדעת שזו אני שגורמת לאושר האינסופי הזה... במיוחד איתך... חשוב לראות אותך ככה... למה??? כי.... ועכשיו תענו לי רגע...
יצא לכם פעם להוריד דמעות מגעגוע למשהו/למישהו???
מי או מה זה???
תשתפו את אותו אדם {ואם זה משהו,אז אדם שקשור למשהו} מה הגעגוע עשה לכם או שתסתפקו במילה:"התגעגעתי"???
אחרי ששיתפתם האדם שממולכם כך או כך,האדם משיב לכם בצורה שגרתית,איך תגיבו: א.באותו הרגע ב.מכאן ולהבא.

touti

New member
קטנטן ובחיים המסובכים האלה

קרה שהתגעגעת? או שעדיין לא הספקת?

reo2

New member
אמנם לא הזלתי דמעות אך בהחלט התגעגעתי

והרשתי לעצמי להגיד לאותו אדם את אשר אני מרגישה. בכלל אני חושבת שטוב להגיד דברים פתוחים ואמיתיים לגבי רגשות עם האנשים הקרובים לנו. לפעמים אנחנו יכולים לשים מלפננו חומה רק כדי שהאדם מולנו לא ידע, לא ירגיש, כדי שחלילה לא ניפגע. לפעמים צריך להפיל את החומה ולקחת סיכונים (ואני מדברת במיוחד על תחילת קשר בין בני זוג...) אוח.... איפה ההרגשה הזו להתגעגע למישהו שאני יודעת שאוטוטו יבוא... היכן ההתרגשות הזו....?

יפה ! ... אם כך

אני חושב שאת בעיצומה של היתהוות שעומדת להתגשם ... הואיל וגיבשת עמדות וחשיבה נכונה ... לא סתם געגועים מעורטלי מציאות והגשמה , אלא מציאות שמיתהווה מתוך חיותה ופנימיותה , הפורצת באופן טיבעי ורציונאלי ... נסו להבין ... בבקשה ... חחחח

תורני

New member
ועוד איך

לפעמים שאתה אוהב מישהי והיא מפנה את הגב זה מזה פוגע ואתה מזה מתגעגע שלא יכול איפלו להגיד

touti

New member
כשאני מתגעגעת לעצמי אני בוכה

אם אני מתגעגעת לחבר,למה לבכות? פשוט לגעגע לו אם אני מתגעגעת לנפטר, איך אספר לו? אם האדם השיב בצורה שגרתית? סיפרתי כי רציתי ליידע ולחלוק רגש שיש לי, לא משנה איך הוא מגיב. אך להבא לא אספר אם הרגש שלי לא מעניין אותו למעשה להבא גם לא אתגעגע!!!!!

פשושית37

New member
ודאי שגעגעתי

חויתי געגועים להרבה אנשים בחיי מלומדת געגועים אנכי אני סתם טיפוס שמאוד מהר מתחבר לאנשים ובהעדרם אני ממש געגעת אך הגעגוע הכי הכי קשה ועוצמתי שחוויתי עד כה הוא אובדן אבי ז"ל שניפטר לפני פחות מ-4 שנים

כמו עלה

New member
געגועים

מתגעגעת מתגעגת לאור הנופל בין העלים, ועל פני מתגעגעת לשמש המחממת את גבי בעת עליה להר מתגעגעת לרוח המפזרת את שערי ומעוררת אותי עת ריקודי במדבר מתגעגת לעיניים מאירות וחכמות המביטות בי מתגעגעת למילים מלאות וממכרות המאירות לי מתגעגעת להארות פתאומיות המגלות לי מתגעגעת לעונג אמיתי הממלא את כולי מתגעגעת לאלוקי שבי מדבר מתוכי מתגעגעת לאלוהים המכוון אותי מתגעגעת לעצמי מתגעגעת לאנשים שאינם איתי בחיים כרגע או במותם הפתאומי מתגעגעת לאור שנתנו לי לשמחה שמילאו אותי ובוכה על האובדן בשבילי מתגעגעת לקב"ה המתגעגע אלי המתגעגעת אליו וזו ההשתוקקות נפלאה היא כמו הלב והמעיין ישראל והקב"ה ואני בתוכם מתגעגעת למעיין הנובע מתוכי המדבר אל ליבי רצוא ושוב רצוא ושוב

למעלה