גסיסתו של הפורום

ycyclop

New member
גסיסתו של הפורום

סתם, אבל רמת הפעילות ירדה בצורה משמעותית בשבועיים האחרונים. מה הייתם רוצים שיהיה בפורום כך שימשוך יותר אנשים חדשים? מה אתם רוצים שיופעי בפורום, שיעניין אותכם הותיקים והחדשים? רעיונות יתקבלו בברכה.

backdoorslam

New member
לצורך חימום הקנה

אולי נתחיל בדיון על הצעתך לדירוג שחקני סטלרס? אם נצליח להביא לתוצאה ישימה ונפעיל אותה - יתכן שאז הפורום יקבל זריקת מרץ.

ycyclop

New member
לא ולא

זהו קורס מתמטי מאד שאם אתה לא צריך אותו לתואר, קרא כמה ספרים בנושא ותבין את רוב העקרונות מבלי להיכנס למתמטיקה סבוכה.

ycyclop

New member
שלחתי דוא"ל

למספר אנשים מצומצם יחסית בנושא (כולל לך) ואף אחד פרט לבפלה לא ענה לי. העלתי הצעה אם הבעיות שיש. אשמח לעלות את זה פה

montgomery

New member
tho be honest

i dont think that the forum is dieing(sorry for the spelling) i think that the intire board game community is the one who is dead. its not like its a computer who has something new every 12 hours. and with discussion everything is clear by the simple rules usually and thigs that are not clear people come here. i know its a hard theory, so PLZ someone, come and tell me i am wrong

ycyclop

New member
לא מסכים

בשנים האחרונות יש עליה מתמדת בכמות המשחקים החדשה שיוצאת וכמות הפרסום שמשחקים מקבלים בארה"ב

ננסק

New member
מוטי, חלאס עם הפסימיות

גם גלעד וגם אני נמצאים בקשרים עם יונתן אלוני, שמתחיל לייבא כמויות מעניינות של מגוון משחקי לוח לארץ. הוא לא עושה את זה בגלל שזה שוק קטן ואומלל, אלא בגלל שיש כאן -פוטנציאל ענק-, שפשוט קשה להגיע אליו. כתבות כמו אלו שבגיימר היו יכולות לעזור לנו. אילו הראל עילם היה יודע על הפורום הזה, הוא היה יכול לתת לינק לכאן מתוך הכתבה ההיא. אני מציע שגלעד יכתוב הודעה עבור הפורומים של גיימר (וגם של Vgames), שתספר על כך שהפורום קיים, שהקהילה קיימת, ושהיא מכובדת ובעלת רצון טוב לשתף ולשחק.

למעלה