גסט האוס-רד בריק

גסט האוס-רד בריק

שלום,
רציתי לדעת עד כמה זה נורא לישון בגסט האוס של הרד בריק?
מדובר ב 2 לילות. אחד לפני הטיול אני מגיעה לצאנג מאי בשה 19 ואחד אחרי הטיול הגעה בשעה 20
מה שאומר שמדובר בשינה בלבד.
חשוב לי מאוד ניקיון.. את שאר הטיול אין לי ספק שאעשה במלונות ברמה של 4 כוכבים.

סוליסטי

New member
גסט האוס-רד בריק

לא מכיר את הגסט האוס
אבל לא מבין למ מלכחתחילה ללכת למקום שההתייחסות אליו היא "עד כמה זה נורא"...... ?!
לא עדיף לחפש מקום ולשאול "עד כמה זה נחמד לישון שם" ?
את באה להנות או לסבול?

משיטוט קצר בגוגל מתקבלת התוצאה שזה גסט האוס שבו ישנים הישראלים שיוצאים לטיול ג'יפים
והמחיר שלו הוא 400 בהט ללילה. המחיר מאוד זול, ואני מאמין שגם התמורה בהתאם
אל תצפי בתאילנד ליותר מדיי ב400 בהט ללילה. זה יכול לנוע בין מקום חביב עם תנאים מינמלים
ועד למקום זוועה על כל המשתמע מכך. בא לך לקחת סיכון?
לדעתי אם תעלי את התקציב בעוד 400-500 בהט ללילה,תוכלי כבר למצוא דברים יותר טובים

prizman

New member
בצ"מ ב 500-600 באט אפשר למצוא מקומות לינה

מאוד סבירים, אין שום צורך לעלות ל 800, לא שההפרש עקרוני.
הבעיה היא שלפי השמועה ברד בריק זה גם לא שווה את ה 400.

דעה נוספת

היי

לדעתי המלונות בציאנג מאי מאוד זולים
בסביבות ה50 דולר למלון 4 כוכבים
אין טעם ללון בגסט האוס שרמתו די בסיסית,כשאפשר ללון במלון 4 כוכבים במחיר זול
במילא בכל הטיול תלונו במלונות 4 כוכבים.

תהנו,

ליאת

היי

הבעיה שלי היא לא כלכלית בכלל.
פשוט אני מגיעה בשעה 19 בערב לצאנג מאי ואני גם צריכה לשלם לרד בריק את הטיול(ככה סגרתי עם יוגי מהרד בריק,הוא דואג לי לאיסוף ואני משלמת את הטיול בעת ההגעה)
ולמחרת בבוקר אני יוצאת לטיול והבנתי ששם גם ישמרו לי על המזוודות.
אני חוששת להיגעל. המחיר זול מידי וזה קצת מטריד אותי..

היי

היי

האיסוף מגיע חינם לכל מי שסוגר את הטיול של הרד בריק/ הטאנה.
את יכולה לבדוק אם יש אפשרות שיסיעו אותך מהשדה למלון או לגסאט האוס. ולמחרת שאת יוצאת לטיול תגיעי קצת לפני ותשלמי,לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם זה לדעתי.

תהני ,

ליאת

קרלטון

New member
האמת

אני הייתי חושש הרבה יותר להיגעל בטיול מאשר בגסט האוס. רק דעה אישית, כן? אני בטוח שהרבה [יגידו ש-] נהנו.

miki872

New member
לא יודע איך הטיולים של רד בריק

אבל אני עשיתי את טאנה, ואמנם הטיול עצמו היה ג'יפה לגמרי, אבל דווקא המקומות לינה שם היו אחלה לגמרי! בלילה הראשון ישנו במין גסטהאוס שהיה נראה כמו צימרים כאלה, ממש מגניב מבחינת מקום לינה.

מזגנים עובדים בסדר, יש טלוויזיה קטנה למי שלא אכפת לראות באנגלית ורוצה לשרוף זמן.

המלון בלילה השני בצ'אנג ראי גם לא רע בכלל, איזה 4 כוכבים כזה, חצי עאלק מושקע. מצאתי שם פעמיים צפרדע במרפסת

מאידך, חבר ישן בגסטהאוס של רד בריק. הצוות שם -הרבה- יותר נחמד משל טאנה, אבל, וזה אבל גדול- יצאו לנו מהפתחים של הביוב של המקלחת עלוקות קטנטנות. זה היה מצחיק, אבל דיי דוחה בו זמנית. ממש עלוקות, והן נצמדו לי לכף רגל, היינו צריכים לשרוף אותה כדי שתרד P:

צול1

New member
הוא ממש לא מגעיל

הוא נקי מאד והמיטות בו נוחות.
חשוב רק לבקש להיות בקומה העליונה, אחרת תשמעי טפיפות רגליים בתיקרה. חוץ מזה הוא ממש בסדר גמור.
אנחנו הגענו אליו גם עם חששות ונהנינו ממנו. נכון, יש שם ישראליאדה, אבל אפשר להתחמק מהם. בכל מקרה אני ממליץ.

סביל בהחלט

הוא בהחלט לא נורא
כשמו כן הוא , גסטהאוס סביר ובהחלט אפשר להעביר שם את הלילה
לא הייתי אומר שזה נורא.
ממה שאני זוכר הוא היה די נקי והשרות היה בסדר גמור
אל תחשבו על כמה רע או כמה גרוע
פשוט תלכו ותזרמו תראו שזה הרבה יותר כיף וגם אם זה לא הכי מצא חן בעיניכם אז לא נורא. מקסימום "סבלתם" יומיים אבל אחר כך תסתכלו על בחיוך

בהצלחה

kobi3145

New member
מסריח ברמות קשות

החדרים מסריחים ומלא יתושים (ברמה מטורפת). אבל יש במקום חוויה שאני לא יודע להסביר, משהו שדומה למילואים עם כל החברה.
אם אתם לא מפונקים ורק בשביל הלינה אז המקום הוא סבבה, הוא גם קרוב לשוק לילה, אבל אם אתם מפונקים שווה לשלם עוד כמה שקלים ולקחת מלון.

סוליסטי

New member
חחחחחחחחחח ענק !!!

חדרים מסריחים,מלא יתושים,אוירה של מילואים.

יואו,אשכרה אנשים משלמים מכספם שעבדו וטרחו בשבילו,בשביל ללון במקומות הג'יפה האלו?
כאילו למה? מישהו מוכן להסביר לי?

מה זה,איזה פחד בלתי מוסבר בחו''ל שמחייב להיות רק בסביבה נטו ישראלית,עד כדי כך שמתפשרים על דברים בסייסים ביותר כמו מקומות לינה?
לא מבין וכנראה גם לא אבין לעולם..........

kobi3145

New member
בדיעבד לא הייתי עושה את זה :)

העניין הוא שזה היה רק בשביל לצאת לטיול גיפים בבוקר למחרת, וגם הגענו יחסית מאוחר לצאנג מאי ולא היה לנו זמן להתחיל לחפש מלון, הם נתנו חדר אז אמרנו שלא יכול להיות כל כך גרוע. בטח שלא הייתי משלם על זה...

סוליסטי

New member
ולכן.....

בפעם הבאה תזמין מלון מראש.
ככה שתגיע ליעד לאחר טיסות ארוכות ומתישות,יהיה לך מלון ומיטה לשים ת'ראש
ולא תצטרך להתחיל לחפש ולשוטט וליפול על מקומות ג'יפה

למעלה