גסטרו פאב 58

bruno01

New member
גסטרו פאב 58

הגסטרו פאב (שום קשר לגסטרו שלנו
) הוא אחד מהמקומות האלה שדי נעלמים מהרדאר של הפורום, לטובה או לרעה, וכנראה שכתוצאה מכך גם מהראדר שלי.

הכל בכלל התחיל מתמונה שקפה 48 העלו לעמוד הפייסבוק שלהם, ובה נכתב שיש להם ספיישלים של קראק פאי עם פיסטוק ושל קי ליים פאי. בסופו של דבר, החלטנו שנוותר על קפה 48, ונלך לקצת נאצ'וס וטאקוס בטאקריה, ו-shironet3 ואני ונפגשנו שם.

בטאקריה היה מלא לגמרי, עם לא מעט אנשים שחיכו בחוץ, אז החלטנו לוותר ולהמשיך למקום אחר. נזכרתי שינשופית סיפרה לי די מזמן על הגסטרו פאב (עוד כשהתגוררה בתל אביב ולא התגעגענו אליה כל כך), והחלטנו לנסות ללכת לשם.

היה די מלא, אבל היו כמו שולחנות פנויים בפנים ובחוץ, ועוד כמה מקומות על הבר, שם התיישבנו.
הבחירות המוזיקליות שעשה התקליטן שעמד בצד הבר היו קצת מוזרות ואקלקטיות ביותר (דיסקו אייטיז, שירים בערבית, קצת ספרדית ומה לא בעצם?), אבל אנחנו בעיקר השתעשנו מכמה שהוא נהנה מהמוזיקה שבחר, וממש נכנס לאווירה שהוא יצר לעצמו.

התחלנו עם שני חצאים של בירת באס (32 ש"ח) והתלבטנו מה להזמין לאכול, מתוך תפריט שרובו נשמע טעים, אם כי מעט בנאלי.
הברמנית עזרה לנו עם הבחירה, ובסוף הזמנו בייגלה פינוקים ירושלמי עם מטבלים וזיתים (26 ש"ח) שהיה בייגלה ירושלמי גדול ודי מוצלח, עם קערית רסק עגבניות, קערית של טחינה גולמית טובה ומעט מרירה, קערית קטנה של זיתים ושקית נייר עם זעתר, שגילינו אותה קצת מאוחר מדי. לא מנת לחם זולה במיוחד, אבל מאוד מוצלחת ובהחלט גדולה מהרגיל. אחלה בייגלה שהרגיש די טרי וגם חומם מעט. ביקשנו גם תוספת מהטחינה הטובה וקיבלנו די מהר קערות גדולות של טחינה ורסק נוספים.

סלט עוף "בנגקוק סטייל" (38 ש"ח) (ביקשנו אותו ללא מלפפונים, והם הגיעו בקערה נפרדת בצד) היה ממש מעולה. פיסות עסיסית של עוף, אטריות שעועית דקות, המון כרוב ובצל ורוטב מעולה (רוטב קרמל חריף לפי המלצרית) שהיה רק מעט פיקנטי, אבל בכל זאת הפך את המנה למצוינת ממש. בהחלט הורגש בו קרמל, מעט פיש סוס, וקצת שום. מאוד אהבתי את הסלט, והיה כיף לטבול בו את הבייגלה. את המלפפונים, ששירונט לא היתה מוכנה לגעת בהם, טבלתי בטחינה של הבייגלה, עליה פיזרנו את הזעתר.

אחרי הפסקה קצרה, שבה שירונט הזמינה קוקטייל קמפרי מילאנו (40 ש"ח) שהכיל קמפרי, מיץ פסיפלורה ומיץ תפוזים (ובטח עוד דברים שאני לא זוכר. אולי ג'ין?) והיה משעשע לראות את שתי הברמניות מכינות אותו ומנסות ביחד להילחם בסינון מיץ הפסיפלורה מהגרעינים שלו. בסופו של דבר התקבל קוקטייל טוב ומריר, לטעמה של שירונט.
אני הזמנתי דיאט סבן אפ (די למסעדות שמגישות רק פפסי!) והצלחתי לשפוך חצי ממנו על הבר, כי ניסיתי למזוג אותו לכוס תוך כדי בהיה קלה בזוג ההיפסטרים המשעשע שישב מולנו על הבר.

הזמנו גם נקניקיית עגל בגריל עם תפו"א אפוי, כרוב מושחם וקרם פרש (42 ש"ח). הנקניקיה היתה טובה. עסיסית וטעימה, אבל למען האמת, הירקות המעולים שהיו מסביבה האפילו עליה לגמרי. הכרוב המושחם היה רך לגמרי, עם טעם מריר מעט מהחריכה. הוא היה ממכר ביותר ואפילו גרם לשירונט להכריז "לא אהבתי כרוב, עד היום". תפוח האדמה שהגיע עם לבנה במקום קרם פרש (הברמנית הודיעה לנו על כך כשהזמנו) ובצל ירוק היה פריך מבחוץ ורך מבפנים. היו שם גם עגבניה צלויה, בצל שלם צלוי ורך עם קצוות שרופים וכרובית צלויה וטובה.

המקום התחיל להתרוקן, התקליטן בחר שירים יותר ויותר מוזרים, זוג ההיפסטרים שמולנו פצח בשסן making out שלא היה מבייש אף פתיחה של סרט פורנו, כולל הורדות משקפיים, פתיחת כפתור אחד או שניים בחולצה של הגבר ובליעת פרצופים טוטאלית, הברמנית הודיעה לנו שהמטבח נסגר ואנחנו החלטנו לבחור קינוח אחד מתוך המבחר הדי מצומצם של שניים. מוס שוקולד (26 ש"ח) הגיע בכוס לא קטנה והיה טעים, אם כי מעט פשוט וחסר טוויסט. שולבו פה המון פירורים וחתיכות של עוגיות חמאה שהוסיפו מרקם קראנצ'י וכיפי ותמורת המחיר זה בהחלט היה קינוח מוצלח ולא יומרני.

נשארנו עוד קצת כדי לפטפט, זוג ההיפסטרים כנראה הבין שיש דברים שכדאי לעשות בבית ועזב בחטף ואנחנו הזמנו חשבון, לא לפני שהברמנית הזמינה אותנו ואת כל מי שנשאר לשבת לצ'ייסר יחד איתה.

החשבון יצא 248 ש"ח מוצדקים לגמרי בעיניי. סכום לא גבוה עבור בילוי כיפי, ואפילו משביע וטעים.

הברמניות היו מקסימות, האוכל היה טעים ולא יקר, ובסך הכל שמחתי למצוא עוד מקום להוסיף לרשימת המקומות הכיפיים שלי.
אם רק הבחירות המוזיקליות היו הגיוניות יותר, זה היה יכול להיות ערב מושלם

bruno01

New member
כן, עדיין יש.

הדיווח הזה לא נכתב בו, כי הוא קצר יחסית, וחסר תמונות.
החתימה שלי באמת השתנתה מאז שהוספתי את הפרופיל העסקי. צריך לראות באמת אם אפשר לשנות את זה.

מצורף לינק אליו.

יופי של מקום ויופי של ביקורת!

גם אצלי המקום נעלם מן הרדאר - ולפי התיאור נראה שהוא רק משתבח עם הזמן. רשמתי לעצמי לבקר שם בהקדם. תודה רבה!

גסטרו

New member
קיליים פאי זו בשורה ולגבי

גסטרו פאב שמעתי עליו טובות אך טרם הספיקותי

shironet3

New member
מה?! הספרייט לא נשפך כי היית מרותק לסיפור?!

ומנקודת המבט שלי: יום חמישי היה אמור להמשיך גרוע. מהימים האלו, אתם יודעים, המחורבנים רצח מתחילתם ועד סופם. בבוקר גיליתי ברגע מביך עד אימה ששכחתי את הארנק בבית. הספקתי לחזור הבייתה ולצאת שוב לפני ששפכתי על עצמי קפה. חברה טובה הייתה מבואסת עליי. הייתי צריכה לכתוב ולא מצאתי מקום, או מילים. הגעתי למשרד כלשהו שנייה *אחרי* שהוא נסגר. אפילו בשיעור המדיטציה מישהי עלתה לי על העצבים. יום כזה, אתם מכירים כאלו; כל אחד מהדברים בנפרד כנראה לא היה מזיז לי, הכל ביחד כבר היה לי יותר מדי.

לכן, ההודעה המחוייכת של ברונו הייתה רגע של שמחה בתוך כל היום הזה. אם יש מזל אחד שלא נפסק בחיי, הוא שאני מוקפת באנשים טובי לב, וברגע שהוא שמע שעבר עליי יום רע, החלטנו להיפגש ולהוריד את היום הזה עם בירה ונאצ'וס. אז קבענו בטאקרייה. אין צורך לציין שהאוטובוס לשם פשוט חלף על יד התחנה שבה חיכיתי לו ולא עצר. יום כזה. הגעתי לטאקרייה קצת לפני ברונו, ונכנסתי לברר עם יש מקום. "שני אנשים?" עיפעפה המארחת "יש המתנה של לפחות עשרים דקות" (קצת מצחיק, אגב, שהיא יודעת מה המינימום זמן אבל לא מה המקסימום זמן שנחכה- הרי למינימום אין שום משמעות במקרה הזה) ושלפה את רשימת ההמתנה הארוכה בכדי לרשום אותי. סימנתי שאין צורך, ובהיתי בדרכי החוצה בכל האנשים שעומדים בתור. ממש הבהלה לנאצ'וס.

בקיצור, ברונו מצא אותי יושבת על מדרגות כניסה לאחד הבתים באיזור, בוהה בסנדלים שלי בייאוש.

מהרגע שנפגשנו, היום הזה קיבל תפנית חדה של שמחת חיים. כשהגענו לגאסטרו פאב, לא רציתי להיכנס. המוזיקה הייתה די רועשת, והייתה לי תחושה שכמו כל היום הזה, גם המקום יהיה מחורבן. למרבה המזל, הגיחה מאחד השולחנות בחוץ חברה כדי להגיד לי שלום, ושאלתי אותה אם לא רועש מדי. היא אמרה שבפנים ובצד יהיה פחות רועש. ואכן התיישבנו בפנים, ובצד של הבר, וכמו שברונו דיווח- היה מעולה.
אני חושבת שחלק מהחוייה הייתה שרואים שלצוות שם כייף בעצמם- הדי ג'יי שהיה שקוע כולו בתוך המוזיקה, הברמניות שפירגנו אחת לשנייה ("היא הכינה לך את הקוקטייל!" "לא, היא הכינה לך את הקוקטייל!"- אחרי ששתיהן כאמור עבדו עליו במאמץ משותף).

מעבר לכך, רואים שגם כייף להם "לארח" אותנו אצלם. לא עוד מקום בלי לב, אלא מקום שרוצה שתהנה: כשהגישו לנו את הבייגלה, אמרו לנו שאנחנו מוזמנים לבקש עוד טחינה ורסק עגבניות עם יגמר. קיבלנו שני סיבובים של צ'ייסר OTH, אחד שבו הברמנית מזגה לכל מי שישב על הבר לימונצ'לו, ושני שבו היא ביררה עם כל אחד מה בא לו לשתות. כוס הקוקטייל לא הוצפה בקרח וכך נשאר הרבה מקום לאלכוהול. המנות, תודה לאל, בגודל נורמלי. על שינויים במנה ("זה לא קרם פרש, זה לבנה") מודיעים בזמן ההזמנה, כדי שנוכל, אתם יודעים, להחליט בעצמנו, והאוכל, כל האוכל, אפילו הכרוב, מושקע.

אז תודה לגסטרופאב על אירוח מופתי ואוכל טוב. תודה לזוג המתמזמז ולדי ג'יי על בידור תיאטרלי וחינמי.
והכי הרבה, המון תודה לברונו, כפרע עליו, שסבל אותי באחד הימים המבואסים ביותר שלי, ושהצליח לשנות בין רגע את גורלו של היום הזה, ולהפוך אותו ליום משמח. תודה, ברונו!

shironet3

New member
לא ידעתי שיש פרוייקט להסמקתו

של ברונו... אני שמחה לקחת בו חלק פעיל

למעלה