ג'סטין seniorita

i love gina

New member
ג'סטין seniorita

לאחרונה אני מתחיל לאהוב את השיר הראשון באלבום שלו, סניוריטה. מה אתם חושבים? שיר נחמד לא? אני במיוחד אוהב את הסוף , הזה שה'בנות' שרות, והבנים שרים.... זה משעשע במקצת. אבל כמו like i love you לקח לי קצת זמן עד שאהבתי, אבל זה נכון שזה הולך להיות הסינגל הבא שלו? ואם כבר ג'סטין, מה אתם אומרים על rock your body?

AndreaCorr ©

New member
הממ.

like i love you.... יש לו קצב חביב. תמיד היה לי משהו עם הקול של ג'סטין.. (חוץ מהקטעים המרגיזים ביותר שבהם הוא מצווח כציפור דרוסה). Cry me a river שיר מצויין לטעמי... אבל את rock your body לא אהבתי בכלל
. חוץ מהסינגלים הנ"ל לא יצא לשמוע אותו לבד.

i love gina

New member
חחח.... תאמיני לי

עד לפני cry me a river שנאתי את הכבשה ממש, אבל אז את השיר הזה אהבתי ישר, ואז הסתכלתי על לייק איי לאב יו בצורה שונה במקצת, הורדתי עוד כמה שירים, וראיתי שהיציאה שלו לסולו עשתה לו רק טוב! הקול שלו בהחלט יכול להיות מעצבן, אבל שוין, מתרגלים.

../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

חחחחחחחחחחחח
ציפור דרוסה
ניקרעתי!!! אני דווקא מאד אוהבת את ג'סטין, יש לו שירים יפים... הכי אהבתי את LIKE I LOVE YOU, שיר מהמם!
CRY ME A RIVER לא אהבתי ממש, לא יודעת למה
ROCK YOUR BODY שיר חביב אבל הוא מבליט יותר מידי את קול ה"ציפור דרוסה" שלו

adiko

New member
......rock your body

מזכיר מאוד חיקוי של גסטין למייקל ג'קסון.

מתוקה777

New member
ג'סטין........

אני ממש אהבתי את השיר rock your body והורדתי אותו למחשב ומדי פעם שומעת אותו. ואת השיר cry me a river הורדתי את הקליפ אבל אני כבר לא רואה אותו... ואת השיר like i love u לא ממש אהבתי לא יודעת למה...

למעלה