ג'סטין טימברלייק

Coldplayplay

New member
ג'סטין טימברלייק

חיקוי גרוע של מייקל ג'קסון או טוב? או סתם דרעק?!

g a g a

New member
לא ברור לי כל כך למה משווים בינהם.

זה כמו שישוו את אשר למייקל או כל אומן צעיר אחר שמעריץ את מייקל והיצירה שלו. בלי להשוות, אני חושבת שג'סטין בסדר. לא גרוע ולא מצויין. לא מתה על הקול שלו. יש לו כמה שירים חביבים. הריקוד לא מעורר השתאות. הוא די בסדר. ג'סטין למען האמת לא מעורר אצלי רגשות לא לכאן ולא לכאן. כל עוד הוא ממשיך להעריך את מייקל כאדם וכאומן ממדרגה ראשונה - שיהיה לו בהצלחה ולבריאות
נ.ב: וולקאם לפורום
איריס.

Coldplayplay

New member
אני יגיד לך למה

משווים אותו.. כי באלבום הראשון הוא נהג לרקוד כמותו ולהתלבש כמותו.. והצורה שהוא שר בטונים הגבוהים שממש מזכירים את מייקל לפעמים דבר שהוא לא היה עושה באין סינק

pulpula

New member
לדעתי

כל עוד הוא רק היה קצת פה ושם עושה מחווה למייקל בזה שהוא מנסה להידמות לו המצב עוד היה סביר. כרגע כשכל הקריירה שלו בנויה על ניסיונות התחקות אחרי מייקל זה כבר פתאט! נצל"ש - איריס - יש בעיה בתיבת המסרים? אני לא מצליחה להיכנס אליה מהבוקר.

g a g a

New member
../images/Emo41.gifלגבי המסרים - הודעה חשובה../images/Emo18.gif

אני לא נתקלתי בבעיה עם המסרים אבל לאחר שנכנסתי היום לפורום המנהלים בתפוז (ולאחר ההערה של שרונה ושיחה עם אביגיל) הבנתי שאחוז גדול של משתמשים כן נתקל בבעיה עם המסרים. העניין בטיפול של הצוות הטכני |4| המשך גלישה מהנה

dancing gabriel

New member
לא חיקוי, פשוט לוקח השראה ועושה אחלה...

של עבודה. יש לו עזרה מהאנשים הכי טובים במקצוע וואללה אין על לרקוד לשירים שלו במסיבות.

למעלה