יאיי! תודה שהודעת על זה (:
ע עדידי15 New member 21/1/14 #18 יש לי שאלה לגבי הכרטיסים המקומות ישיבה של הVIP רואים משם טוב? אנשים שעומדים לא מסתירים לך?
R RTur New member 22/1/14 #19 לא, זו טריבונה כזו מוגבהת זה כמו יציע של אולם רק שהוא תקוע באמצע פארק חחח
R RTur New member 22/1/14 #23 ובאופן כללי, לשבת בהופעה..מבחינתי זה די בזבוז ג'סטין טימברלייק מופיע, אחד מזמרי הפופ-R&B הכי גרוביים שיש ואני אשב? לא, תודה.
ובאופן כללי, לשבת בהופעה..מבחינתי זה די בזבוז ג'סטין טימברלייק מופיע, אחד מזמרי הפופ-R&B הכי גרוביים שיש ואני אשב? לא, תודה.
ע ערן1987 New member 22/1/14 #25 עזוב, כל אמן בסדר גודל כזה שמגיע לפארק הירקון למה לשבת? הרי השירים שלו, ברובם הגדול מאוד, רקידים וקצביים - אז למה לשבת? כדי לזוז מצד לצד על כיסא? c'mon!
עזוב, כל אמן בסדר גודל כזה שמגיע לפארק הירקון למה לשבת? הרי השירים שלו, ברובם הגדול מאוד, רקידים וקצביים - אז למה לשבת? כדי לזוז מצד לצד על כיסא? c'mon!