ג'סטין את אשטון טוב,בערך.. מומלץ לראות
D DAN1EL New member 8/8/04 #2 נ"ש... עברה לי הרגע מחשבה בראש... עוד לא יודעים מי ינחה את הטקס, נכון? אז אולי זאת תהיה כריסטינה? זה יסביר את התמונה הזאת... (אלא אם כן עוד אמנים הצטלמו ככה) מה דעתכם?
נ"ש... עברה לי הרגע מחשבה בראש... עוד לא יודעים מי ינחה את הטקס, נכון? אז אולי זאת תהיה כריסטינה? זה יסביר את התמונה הזאת... (אלא אם כן עוד אמנים הצטלמו ככה) מה דעתכם?
D dilan angel New member 8/8/04 #3 לא נראה לי../images/Emo110.gif כי היא כבר הנחתה את הEMA ועוד פעם זה נראה לי מוזר... הלוואי שזה נכון
S Smelly New member 8/8/04 #5 רוב הסיכויים שלא... להנחיית ה-VMA בד"כ לוקחים קומיקאי או סדנדאפיסט.... להנחיית ה-EMA לוקחים בד"כ זמר/ת או שחקן/ית מפורסם...
רוב הסיכויים שלא... להנחיית ה-VMA בד"כ לוקחים קומיקאי או סדנדאפיסט.... להנחיית ה-EMA לוקחים בד"כ זמר/ת או שחקן/ית מפורסם...
S Smelly New member 8/8/04 #6 ועוד משהו... בשנה שעברה בריטני, ניק וג'סיקה ועוד כמה הצטלמו לפרסומות לטקס והם לא הנחו...
X Xtina2 New member 8/8/04 #9 כן גם לי אני לא בטוחה בכלל שהיא תגיע לטקס כי אין מצב שהיא זוכה לצערי ובטח לא מופיה אבל יש הפתעות בחיים
כן גם לי אני לא בטוחה בכלל שהיא תגיע לטקס כי אין מצב שהיא זוכה לצערי ובטח לא מופיה אבל יש הפתעות בחיים
J jt fan New member 8/8/04 #8 אוי אני מכירה את זה../images/Emo70.gif זה היה בSNL וזה היה אחד הדברים הכי גדולים העולם אבל...זה ממש ישן הוא מתח את "כריסטינה" ואת "פרד דארסט" ואת "50 סנט" חחח אין זה גדול
אוי אני מכירה את זה../images/Emo70.gif זה היה בSNL וזה היה אחד הדברים הכי גדולים העולם אבל...זה ממש ישן הוא מתח את "כריסטינה" ואת "פרד דארסט" ואת "50 סנט" חחח אין זה גדול