אם יורשה לי...ואני חושבת שיורשה לי
אז ככה, אחרי שלוש פעמים שהיו לי סבבי גסטון וכבר הגעתי למצב שאני מזריקה לעצמי (כן כן, מסתובבת כמו ביגלה לישבן ומזריקה, האחות חושבת שאני נדיה קומנצ'י מינימום), להלןהטיפים שלי: 1)הזריקה עצמה ממש לא כואבת (בדיוק כמו כוריגון, אם כבר ניסית). בזמן שאת מחכה לאחות שתתפנה להזריק לך, או לבעלך או לעצמך, חממי את האמפולה ביד, כך שהנוזל יהיה יותר דליל, בגלל שזה חומר שומני, אז מהחום הוא יותר נוזלי. 2) אפשר ומומלץ להזריק לאט ובסבלנות 3) אחרי ההזרקה למשך זמן מסוים, רק ללחוץ על המקום (ולא לעסות בניגוד להמלצות רבות ששמעתי, האחות אומרת שזה מה שגורם לשטפי דם)..קודם ללחוץ כדי להפסיק את הדימום המועט (כמו בבדיקות דם). אחרי כמה דקות של לחיצה, אפשר לעסות בתנועות סיבוביות את המקום. 4) אני רכשתי לי כרית חמה כזו שמחממים במיקרו והייתי יושבת עליה באיזור המוזרק, כדי שמהחום החומר השומני יתפזר יותר מהר, אבל פשוט לעסות את הג'ולות שנוצרות (הן מתחילות להווצר לא מיד, אחרי כמה הזרקות בדרך כלל). 5) למרות שהקפדתי על כל אלו, עדיין היו קצת שטפי דם וג'ולות, אבל הן עוברות...מכיוון שאזור ההזרקה הוא ברבע העליון החיצוני, בדרך כלל לא יושבים עליו אז זה לא אמור להיות סבל גדול 6) והכי חשוב: הכל עובר בסוף, גם אם זה כואב...והמטרה מקדשת את האמצעים!! 7) בהצלחה!!!!!!!!!!!!1