גסטון

ציקילי

New member
גסטון

שלום בנות בטוח שזה נכתב כבר בעבר אבל אני מבקשת את כל הטיפים איך עוברים את זריקת הגסטון השומנית ונשארים בחיים תודה ציקילי

sab sab

New member
אני חייבת להודות שהזריקה בכלל לא

כואבת לי....למעשה אני לא מרגישה כ-ל-ו-ם!!!!!!! גם אני ממש חששתי מהדברים שנכתבו כאן בעבר
וזה שוב מוכיח שתחושת הכאב היא מאוד אינדיבידואלית או ש שטח הטוסיק שלי כל כך רחב ומוצק שאני מכוסה
בהצלחה!

בולה101

New member
חייבת לציין../images/Emo13.gif

התחלתי להזריק דיפרלין (דקא) וזה ממש לא כאב. ממליצה על הזרקה בבטן.

טיפטיפ29

New member
הי ציקילי

מומלץ קודם כל לחמם טיפה את האמפולה לפני שאת מזריקה: להחזיק אותה ביד כמה דקות, אחרי הזריקה מומלץ לעסות את מקום הזריקה ולפזר את החומר, אני גם קניתי כרית חשמלית וישבתי עליה כדי שהמקום יתחמם ויפזר את החומר ולא יתפתח שם הר קטן. בהצלחה.

אולה *

New member
מספר טיפים

מחממים טוב את האמפולה (אני חיממתי בכוס מים חמים, אבל לא רותחים). מזריקים לאט לאט, מעסים את המקום ממש חזק, למרות הכאב, שמים כרית חימום. אני מאוד ממליצה על משחה הומאופטית בשם טראומיל - נמכרת בכל בית מרקחת, היא ממש מצילה את הטוסיק. מורחים לפחות פעמיים ביום. בהצלחה.

שווערצה

New member
טראומיל ואמלה

טראומיל היא משחה שמונעת המטומות (שטפי דם) בהצלחה די מרובה, כלומר - את הכתמים והגושים שאחרי ההזרקה, אך לא מונעת את כאב החדירה אמלה את משחה מאלחשת, שאם מורחים אותה כחצי שעה לפני ההזרקה על המקום - פשוט לא מרגישים את הזריקה. מנסיון שלי עם שתיהן - ממליצה יותר על אמלה. אפשר לנסות לשלב - אמלה לפני וטראומיל אחרי...

סיקי2

New member
הטיפ שנתנה לי האחות, לשים את הזריקה

בחזיה עד שאני מגיעה אליה להזרקה. אם יש אופציה לאלטרנטיבה לזריקה עבורך, אז ממליצה לעבור לג'ל הקרינון.

נרי כ

New member
איזה פחד! ../images/Emo2.gif

אין סכנה שהזריקה תפנצ'ר את הציצי?

נועם@בת

New member
מחזיקה לכם אצבעות ../images/Emo57.gif

רוצה לשמוע אותך בקרוב מספרת שאת כבר סבתא
. נועם

baby4me

New member
טיפים לגסטון - ממנוסה מדי

אז ככה, אחרי שלוש פעמים שהיו לי סבבי גסטון וכבר הגעתי למצב שאני מזריקה לעצמי (כן כן, מסתובבת כמו ביגלה לישבן ומזריקה, האחות חושבת שאני נדיה קומנצ'י מינימום), אני מרשה לעצמי לתת את הטיפים שלי: 1)הזריקה עצמה ממש לא כואבת (בדיוק כמו כוריגון, אם כבר ניסית). בזמן שאת מחכה לאחות שתתפנה להזריק לך, או לבעלך או לעצמך, חממי את האמפולה ביד, כך שהנוזל יהיה יותר דליל, בגלל שזה שומני, אז מהחום הוא יותר נוזלי. 2) אפשר ומומלץ להזריק לאט ובסבלנות 3) אחרי ההזרקה למשך זמן מסוים, רק ללחוץ על המקום (ולא לעסות בניגוד להמלצות רבות ששמעתי, האחות אומרת שזה מה שגורם לשטפי דם)..קודם ללחוץ כדי להפסיק את הדימום המועט (כמו בבדיקות דם). אחרי כמה דקות של לחיצה, אפשר לעסות בתנועות סיבוביות את המקום. 4) אני רכשתי לי כרית חמה כזו שמחממים במיקרו והייתי יושבת עליה באיזור המוזרק, כדי שמהחום החומר השומני יתפזר יותר מהר, אבל פשוט לעסות את הג'ולות שנוצרות (הן מתחילות להווצר לא מיד, אחרי כמה הזרקות בדרך כלל). 5) למרות שהקפדתי על כל אלו, עדיין היו קצת שטפי דם וג'ולות, אבל הן עוברות...מכיוון שאזור ההזרקה הוא ברבע העליון החיצוני, בדרך כלל לא יושבים עליו אז זה לא אמור להיות סבל גדול 6) והכי חשוב: הכל עובר בסוף, גם אם זה כואב...והמטרה מקדשת את האמצעים!! 7) בהצלחה!!!!!!!!!!!!1

baby4me

New member
אם יורשה לי...ואני חושבת שיורשה לי

אז ככה, אחרי שלוש פעמים שהיו לי סבבי גסטון וכבר הגעתי למצב שאני מזריקה לעצמי (כן כן, מסתובבת כמו ביגלה לישבן ומזריקה, האחות חושבת שאני נדיה קומנצ'י מינימום), להלןהטיפים שלי: 1)הזריקה עצמה ממש לא כואבת (בדיוק כמו כוריגון, אם כבר ניסית). בזמן שאת מחכה לאחות שתתפנה להזריק לך, או לבעלך או לעצמך, חממי את האמפולה ביד, כך שהנוזל יהיה יותר דליל, בגלל שזה חומר שומני, אז מהחום הוא יותר נוזלי. 2) אפשר ומומלץ להזריק לאט ובסבלנות 3) אחרי ההזרקה למשך זמן מסוים, רק ללחוץ על המקום (ולא לעסות בניגוד להמלצות רבות ששמעתי, האחות אומרת שזה מה שגורם לשטפי דם)..קודם ללחוץ כדי להפסיק את הדימום המועט (כמו בבדיקות דם). אחרי כמה דקות של לחיצה, אפשר לעסות בתנועות סיבוביות את המקום. 4) אני רכשתי לי כרית חמה כזו שמחממים במיקרו והייתי יושבת עליה באיזור המוזרק, כדי שמהחום החומר השומני יתפזר יותר מהר, אבל פשוט לעסות את הג'ולות שנוצרות (הן מתחילות להווצר לא מיד, אחרי כמה הזרקות בדרך כלל). 5) למרות שהקפדתי על כל אלו, עדיין היו קצת שטפי דם וג'ולות, אבל הן עוברות...מכיוון שאזור ההזרקה הוא ברבע העליון החיצוני, בדרך כלל לא יושבים עליו אז זה לא אמור להיות סבל גדול 6) והכי חשוב: הכל עובר בסוף, גם אם זה כואב...והמטרה מקדשת את האמצעים!! 7) בהצלחה!!!!!!!!!!!!1

sab sab

New member
יורשה לך....אבל למה פעמיים?!../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

למעלה