גסטון

מאיהג5

New member
גסטון

אחרי כל הדימומים. שאמרו שזו תחילת הפלה והשק ריק שבוע 6+ ואחרי שכמה ימים אחרי עשיתי שוב אולטרסאונד אתמול וראו עובר ושק תקינים היום שוב החל דימום. ניגשתי לרוםא שלי וכרגע חזרתי. כנראה בגלל שיש לי רחם שרירני יש שני שרירנים גדולים יחסית בתוך הרחם שאי אפשר היה להוציאם בניתוח כי היו הורסים את הרחם לגמרי. רחם חולה. הרופא אמר שעד שבוע 12 יש 50% סיכוי להפלה כי השרירנים ידחקו את העובר שכרגע תקין והדימום הפסיק. אמר לי להתחיל להזריק גסטון כל יום כולל שבת ושאחות צריכה להזריק לי. איפה אזריק בשבת? אפשר במיון בבית חולים? יש לע הפניה לאחות לביצוע הזריקה. חבל כל שבת לגשת למוקד לשלם 80 שח. לא שזה מה שמפריע לי אבל נראה לי סתם בזבוז. נכנסתי לסרט שאני לא יודעת איך לתקוף אותו. איך כל יום אעשה זריקה בבוקר שאצלנו בכללית עד השעה 9 בבוקר זה רק ב.דם. בערב פתוח 3 פעמים בשבוע. האם יש בכלל סיכוי להריון או שאני חיה בסרט.

את יכולה בכל מרפאה וצריך בשעה קבועה.
אם יש מישהו שיכול להזריק לך זה גם טוב.
באיזה איזור את גרה? זה ממש לא משהו בלתי אפשרי, אני קיבלתי גסטון פעם ביומיים עד שבוע 9

מאיהג5

New member
המשך לתשובתך

אני גרה ברמת השרון. אין מי שיזריק לי ולא רוצה לסמוך על מישהו לא מקצועי. לפי מב שאני קורטת זה כואב שחבל על הזמן ועושה גושים ומה לא. הבנתי מהרוםא שלא חייבים שעה קבועה כל יום. אמר יום אחד אפשר בבוקר ואחד ערב אבל בכל מקרה נראה לי שתמיד אעשה בבוקר. השאלה אם במרכז בריאות האשה בהרצליה עושים מ7:30 כמו ב.דם ולא מ9 בבוקר כי זה פוגע כל יום בעבודה ולא אפשרי. בשבת במיון בילינסון אי אפשר? קודם צריכה דחוף על הבוקר לארגן את הזריקות לא יודעת איפה יהיה כי בהרבה מקומות אין תרופות הורמונליות וישר להזריק.

כשאני הייתי בכללית

האחיות הבינו את המצב שלי והיו מוכנות להזריק לי לפני העבודה.
תתבכייני קצת, הן בטח כבר מכירות אותך מהבדיקות ומחזיקות לך אצבעות ויהיו מוכנות להזריק לך גם בשעה הגיונית. אגב יש שעות שיש פחות עומס סביב 7 נדמה לי תשאלי אותן ותנסו למצוא שעה מתאימה.
לגבי שבת יתכן שתוכלי במיון אבל לדעתי זה יעלה לפחות כמו במוקד. אלא אם כן כמובן תמצאי מישהו שמוכן ללמוד להזריק לך. אני מצאתי פעם עובדת זרה שהיא אחות במקצועה. בהמשך אמא שלי למדה להזריק. אחות בקופה לימדה אותה והיא התאמנה בלהזריק מים לתפוז.

לגבי הכאבים: יש שמקררים את המום אחרי ההזרקה ויש שדווקא מחממים (עם כרית שמחממים במיקרו). בכל מקרה לפני ההזרקה צריך לחמם מעט את האמפולה לשמור אותה על הגוף בחזיה, לשפשף בשתי ידיים. היתה מישהי ששמה את האמפולה - לפני ששברה אותה - במים חמימים ונעימים למגע. כמובן בתנאי שנעים למגע איננו חום גבוה. רק חמים נעים זה פחות כואב אח"כ. כמו כן בהתאם להמלצת אחת האחיות שהזריקו לי הנחתי על המקום גבינה צהובה- בבוקר לפני ההזרקה. שמתי גבנ"צ וקראתי עיתון. אח"כ הכלב קיבל את הגבנ"צ ואני הלכתי לקבל זריקה - ככה לא היו לי גושים בכלל.
וכמובן מיקום ההזרקה בפינה הקיצונית למעלה יום הימין ויום בשמאל.
בהצלחה.

את לא חייבת בבריאות האישה את יכולה בכל מרפאה של הכללית שיזריקו לך, גם קרוב לעבודה...
בבית המרקחת של הכללית יכולים לברר לך היכן יש גסטון
יש בפייסבוק דף בו ניתן לבדוק אם למישהי נשאר למסירה
ולגבי הזריקה, גם אני מתתי מפחד כמוך ובאמת שזה בעיקר לא נעים, לא מעבר לזה....
בהצלחה!!!

את יכולה לקבל כל שבוע הפניה מהרופא שלך למוקד

ואז הביקור במוקד יעלה רק 15 שקל.
אני הזרקתי גסטון, ועשיתי את זה לבד. האחות הראתה לי פעמיים ואחר כך הזרקתי לעצמי. צריך לחמם את הזריקה ביד ולהזריק בתנועה סיבובית. ממה שהבנתי יהיו גושים גם אם האחות מזריקה. ובהחלט יש סיכויי מצויין להריון. הכרתי נשים עם שרירנים שילדו. מאחלת לך בהצלחה.

אשרת 1972

New member
במכבי עושים את הבדיקות במוקד

בשישיבת עושים במוקד רפואה דחופה מקבלים הפנייה מהרופא שתקפה באופן קבוע ( הוא רושם החל מ ועד שבוע ______ )
ומגיעים אני עשיתי בשישי ובשבת בקלות , מניחה לכללית יש סידור דומה , באמצע שבוע יש קבלת אחיות עד מאוחר
דרך אגב בסבב הנוכחי והמנצח בעלי הזריק לי הלכנו לקבל הדרכה אצל האחיות אבל בעיקר ראינו סרטים ביוטיוב של נשים מזריקות לעצמן והוא עשה כמותן
זוכרת שבנות רשמו פה שהזריקו לעצמן גם בטיסות בירך ולא בישבן
ההכנה של הזריקה היא שאיבה שלה על ידי מזרק מהאמפולה , אם הזרקת לעצמך מונופור ההכנה היא דומה
והכי חשוב לחמם את הזריקה טרם ההזרקה כי החומר מאוד לא נעים , שימי אותה בחזיה כמה דקות לפני , בהצלחה

למעלה