גסטון - חום או קור?

מצב
הנושא נעול.

דנדי1000

New member
גסטון - חום או קור?

גסטון - חום או קור?
ערב טוב לכולם, ושוב חוזרים למקום הנעים והחמים לקצת טיפים... אני ביום העשירי עם זקיקות הגסטון הנודעות (נוסף לקרינון ולפריגנובה) מה שנקרא מכל הלב.. ולמען האמת אני ממש אבל ממש לא יכולה כבר לזוז עם כאבי הגסטון, קראתי את כל השירשורים על הגסטון, המון אהבה מאישי, עיסויים, נשיקות ועוד... לא הבנתי ממה שקראתי האם מותר לידיעתכן להניח על המקום אחת מאותן שקיות חימום במיקרו (הטבעיות) או עדיף קור? אודה לשותפות לניסיונות. כבר ניסינו כמעט הכל - לא? כמו תמיד מקפידה לקרוא כאן ולשאוב אופטימיות ותקווה.

sagivkr

New member
אני ממליצה על קירור

גסטון - חום או קור?
ערב טוב לכולם, ושוב חוזרים למקום הנעים והחמים לקצת טיפים... אני ביום העשירי עם זקיקות הגסטון הנודעות (נוסף לקרינון ולפריגנובה) מה שנקרא מכל הלב.. ולמען האמת אני ממש אבל ממש לא יכולה כבר לזוז עם כאבי הגסטון, קראתי את כל השירשורים על הגסטון, המון אהבה מאישי, עיסויים, נשיקות ועוד... לא הבנתי ממה שקראתי האם מותר לידיעתכן להניח על המקום אחת מאותן שקיות חימום במיקרו (הטבעיות) או עדיף קור? אודה לשותפות לניסיונות. כבר ניסינו כמעט הכל - לא? כמו תמיד מקפידה לקרוא כאן ולשאוב אופטימיות ותקווה.
אני ממליצה על קירור
אני הייתי שמה קרח על המקום וזה עזר לי קצת. זה לא העביר את הכאב לגמריי אבל זה הקל קצת. חימום לעומת זאת לא עשה לי טוב בכלל. נסי את שתי האפשרויות ותראי מה טוב בשבילך. אני מכירה כאלה שדווקא חימום המקום היה להן יותר טוב. בהצלחה, יפעת

דנדי1000

New member
יפעת - המון תודה על התגובה

אני ממליצה על קירור
אני הייתי שמה קרח על המקום וזה עזר לי קצת. זה לא העביר את הכאב לגמריי אבל זה הקל קצת. חימום לעומת זאת לא עשה לי טוב בכלל. נסי את שתי האפשרויות ותראי מה טוב בשבילך. אני מכירה כאלה שדווקא חימום המקום היה להן יותר טוב. בהצלחה, יפעת
יפעת - המון תודה על התגובה
אני רצה לנסות משהו שיעזור... תודה!

sagivkr

New member
הבהרה קטנה...

אני ממליצה על קירור
הבהרה קטנה...
את האמפולה של הגסטון - צריך לחמם קצת לפני ההזרקה, בין כפות הידיים או בתוך כוס מים חמימים. כשדיברתי על הקרח, התכוונתי לקירור המקום לאחר הזריקה. יש כאלה שטוב להן לקרר את המקום ויש כאלה שטוב להן לחמם את המקום. לדעתי צריך לנסות את שתי האופציות כדי לדעת מה טוב לך.

סנשיין60

New member
דנדי שלום

גסטון - חום או קור?
דנדי שלום
אני דווקא חיממתי את הגסטון, לא ניסיתי עם שקיות מיקרו,אך יש דרכים נוספות אם תרצי תשלחי מסר ב ה צ ל ח ה

דנדי1000

New member
לא את הגסטון - את "כר הפעולה"

דנדי שלום
אני דווקא חיממתי את הגסטון, לא ניסיתי עם שקיות מיקרו,אך יש דרכים נוספות אם תרצי תשלחי מסר ב ה צ ל ח ה
לא את הגסטון - את "כר הפעולה"
היי ותודה על התגובה המהירה את האמפולה גם אנחנו מחממים, שאלתי על הגושים - גושישים ה"מתנחלים" - ודאגתי שאולי לשים "בקבוק" חם על איזור הזריקה לא יהיה טוב... תודה!

לפי המלצת אחות קופת חולים

גסטון - חום או קור?
לפי המלצת אחות קופת חולים
ומנסיון של גסטון כל יום במשך חודשיים,את הזריקה עצמה צריל לחמם בין כםות הידיים תוך כדי שפשוף או להכניס לכלי עם מים חמימים לפני ההזרקה. בהצלחה.

טיפ נוסף לגסטון

גסטון - חום או קור?
טיפ נוסף לגסטון
ראשית אני שמתי קרח לפני ההזרקה , חיממתי האמפולות במים חמימים , ועיסיתי חזק עם הצמר גפן את המקום , אני עכשיו מקבלת בגלל חשש מצירים מוקדמים ומעודף הרגשת אחריות של רופאי , חצי אמפולה של זריקה דומה לפחות רק פעם בשבוע , עושה זאת אחות של הקופה , ללא קרח זה בהחלט כואב אבל מיד אח"כ אני מעסה חזק ולכן אין גושים. לי הגסטון עשה דלקת , ולכן אחרי הבטא החיובי , קלדרון שדוגל בדרך כלל בגסטון למשך חודשיים העביר אותי לאנדומטרין. ברוך ה' אני בשבוע 24 ומקווה שימשיך תקין

דנדי1000

New member
תודה על זה שאתן שם תמיד

טיפ נוסף לגסטון
ראשית אני שמתי קרח לפני ההזרקה , חיממתי האמפולות במים חמימים , ועיסיתי חזק עם הצמר גפן את המקום , אני עכשיו מקבלת בגלל חשש מצירים מוקדמים ומעודף הרגשת אחריות של רופאי , חצי אמפולה של זריקה דומה לפחות רק פעם בשבוע , עושה זאת אחות של הקופה , ללא קרח זה בהחלט כואב אבל מיד אח"כ אני מעסה חזק ולכן אין גושים. לי הגסטון עשה דלקת , ולכן אחרי הבטא החיובי , קלדרון שדוגל בדרך כלל בגסטון למשך חודשיים העביר אותי לאנדומטרין. ברוך ה' אני בשבוע 24 ומקווה שימשיך תקין
תודה על זה שאתן שם תמיד

מצב
הנושא נעול.
למעלה