גסות רוח

Oi Vey Zmir

New member
גסות רוח

אני יודעת שאני קצת נדחפת פה לאנשים לחיים ואין לי מושג עדיין מי הנפשות הפועלות אבל בכל מקרה, הנה: לפניי שבוע בערך חברה שלי שלומדת איתי בכיתה סיפרה לי שיודניקית אחת (שלומדת בבית ספר שלנו) ביקשה את הטלפון שלה. לא הבנתי מה יודניקית צריכה מי``בניקית, אולי חוץ מלבקש איזו עבודה בתנ``ך, אבל לא סביר. עברו כמה ימים ונשארנו במתח... בסופו של דבר חברה אחרת הציעה שחברה שלי תברר את העניין. היא לא הסכימה, אז ההיא שהציעה הלכה ושאלה יודניקית אחרת, שהיא חברה של היודניקית ההיא (זה מתחיל להיות מעצבן) מה חברה שלה רצתה מההתחלה. התשובה הייתה, למרבה הפלא, שאותה יודניקית רצתה ``לצאת`` עם חברה שלי, או משהו לסבי מסוג זה. אחריי שסיימתי לצחוק, כי בכל זאת- קצת בוטה מצידה, התחלתי לתהות אם הקטע ה``מגניב`` בלהיות דו מינית/לסבית לא עבר מן העולם כשאני הייתי בכיתה ט`. נכון, אין שום רע בהתנסויות עם בני המין שלך, וגם אני לא תמימה בעניין הזה. השאלה שלי היא מה מגניב הזה לעזאזל?! למה כל פריקית מתחילה צריכה להיות גם דו מינית/לסבית?! למה העולם אכזר, והאם מישהו פה מסכים עם האמרה: ``כל הנקבות דו מיניות, כל הזכרים דו מיניים. (בפוטנציה) רק שהזכרים הם גם בד``כ הומופוביים...`` אני תוהה... שטוס.

erlich

New member
LI$A??? את מוכנה לענות על זה?

סבבה אגוזים!!! למה אצלנו אין את זה? היחידה שאני מכיר שהיא לסבית היא שכנה שלי ותמיד איכשהו כשאני מתקלח היא רואה אותי (רק את הראש) ותמיד אנחנו אומרים שלום. הבסאה זה שגם היא וגם חברה שלה נראות די רע.... למה למה אי אפשר לקבל לסביות שוות???? אני קורא לשינוי!!!!!!! תודה, ארז.

סטיגמות, סטיגמות ו.. סטיגמות.

בכיתה שלי יש מספר ``פריקים/פריקיות``, ואני לא כל כך חושב שהם בקטע של הדו-מיני. כלומר - לבנים יש חברות ולבנות יש חברים, ולמרות שבשכבה מסתובבות שמועות מוזרות על זה שיש כמה פריקיות-לסביות, אני חושב שזה די מופרך. חוץ מזה - אם לסבית הזמינה את החברה שלך - סבבה! ואם משהו מתפתח, אולי תתקשרו אליי.. :)

LI$A

New member
מה בדיוק אתה שואל אותי???

למה אין לסביות שוות??? אין לי מושג בדיוק כמוך אולי הן רוצות להחצין את זה........אז הן לא טורחות לגבי המראה שלהן ורק הבהרה: אני לא לסבית למרות שהיה לי ניסיון עם ילדה אחת מהפנימיה שלי, אבל, וזה אבל גדול---- אני מתחרטת על זה כל כך כי מסתבר שהילדה שהתנסיתי איתה היא לסבית והיא התאהבה בי ולמרות שעברה שנה והיו לה כמה מערכות יחסים עם בנות, היא עדיין מציקה לי.....ואני ממש מתכוונת מציקה-- היא ניסתה להתאבד פעמיים בגללי והשאירה אחריה פתקים שהשם שלי מכבב בהן, והייתה במחלקות סגורות ובאישפוזים ומה לא....... בקיצור אני לא מתכוונת לנסות את זה שוב

למעלה