גסות רוח דוחה?

סוריאל

New member
חצי אצבע מורמת

לסבנטיז היו כמה יציאות טובות. מלך ארגמן מצד אחד, תמוז מהצד השני.

shellyland

New member
אתם לא מבינים כלום.

האייטיז היו עשור מנצח. יופי של אופנה ויופי של מוזיקה. כיף שהם חוזרים.

סוריאל

New member
?!סליחה?!

תסרוקות דיוויד בואי, חולצות נצנצים ודיסקו?! בדיוק מה שחסר לנו עכשיו. רק חסר רימייק של הרובוטריקים וזהו, הלך עלינו.

shellyland

New member
זה כמו "רצועה" בטלויזיה -

היינו, אירוע שמתרחש באופן רציף בזמן קבוע. למשל: בכל יום חמישי יש ליין של מסיבות ברזילאיות ביפו.

סוריאל

New member
ובניגוד בוטה למה שכתבתי לעיל

זה דווקא מונח שאפשר לתרגם בקלות. מה רע ב'סדרה' או 'רצועה' (מונח שיכול להתאים במיוחד לליינים מסוימים מאוד
)?

מוגג

New member
אי הבנה גילה

הם התכוונו שבכל המסיבות ידאגו להגברת קצב, ומכאן הטעות.

אעמיד פנים שלא הבנתי הבדיחה

גסות הרוח היא הדאגה כביכול לגברת קצב וארגון מסיבות כביכול בהשתתפותה, כאשר מאחורי זה לא מסתתר אלא לעג פתטי ודוחה למצבה וכנראה גם לצורתה של אשת הנשיא

זה לא קשור לזה שהם הומואים

אבל גם בין הומואים יש כנראה אנשים מהזן האוהב לרקוד על גוויות.

זו פעם שניה שבהודעות לעיתונות שלך

אתה מצרף מידע חסר ערך ככל הנראה: בהודעה הראשונה זו היתה סגנית מנהל ובעלת MA בהיסטוריה בהודעה פותחת השרשור הזה טרחת לציין ליין של גייז אם המידע הזה לא חשוב, [או לא קשור לזה שהם הומואים] מדוע אתה מביא אותו?

אני בהחלט שמח

קודם כל אני בהחלט שמח שאתה עוקב בדקדקנות כזו אחרי הודעותיי. במקרה הראשון, אני חושב שהמידע כן חשוב, שכן מדובר במורה מצטיינת, בעלת ידע רב , מוטיבציה ווותק. במקרה השני , עשיתי קופיפייסט מידיעה שראיתי. מה הייתי צריך להשאיר שם? ליין? אתה מזכיר לי את הבדיחה היהודית על ההוא ששלח מברק "אבא היקר , מגיע לי מזל טוב - נולד לי בן", ולאחר שהורידו לו על מילה מיותרת נשאר בסוף בלי כלום

למעלה