גסויות

גסויות

השיר טרמינל לדעתי עושק באדם שמכור למין עושה לו טוב שאיבר המין שלו ממריא{זה באמת עושה לי טוב לראות מטוס ממריא} תשאלו למה המטוס הוא בעצם איבר המין שלו אז התשובה נמצאת בשורה אחרת{בואינג אדמדם ממריא אל תוך האודם}הוא ממריא דרך עינו של הליצן המשתומם באיזה שלב בשיר לאחר שהוא מביט בטרמינל הוא חייב ללכת לשירותים להרגע{לאונן} ואחרי שהוא גומר הוא מביט בראי ורואה שם משוגע הייתי יכול לעשות עבודה יותר מקיפה אך אשאיר את זה לכם קראו את מילות השיר ותאמרו את דעתכם למאיר המון שירים גסים שחבואים במילים כל כך יפות למשל חבית הדגים יש משפט באנגלית שאומר if its smell like a fish eet it המשפט מתיחס לאיבר המין הנשי מאיר פשוט עיברת את זה וקרה לו חבית הדגים מאיר מחפש בשיר מילים שיהיו משפטי מפתח מילים לחשמל להפנט כדי שיוכל לעלות על חבית הדגים אני קובע על פי שורות אלה "לא יודע מה קרה לחבית הדגים כבר יצאו לי עליה משפטי מפתח שהיו עוזבים אותי אחר כך מושלך כמו איזו אריזה" הוא מספר שכבר פעם אחת הוא הצליח להפנט אותה במשפטים שלו והצליח לקיים חדירה {הלילה אוליי תהיה חדירה} ולאחר שהוא גמר הוא הרגיש מושלך כמו אריזה של זרע ושוב אין ברצוני להרחיב תעיינו בשיר ותנו דעתכם השיר הבא הוא אחד השירים האהובים עליי עכשיוו להתאהב השיר מדבר על יחסי מיו בין איש לאישה בעונת האביב ששם בדרך כלל מלבלבים מתאהבים וממשים פוטנציאל אך יש לי חידה בשבילכם מעשה באחד ושמו מישהוא כל היום היתעתיש הוא אמרו לו מישהוא קח טישוא אמר מישהוא טישו סה לא אישו איסה איש הוא??????????????????????? אתן לכם רמז קטן "בשמש השוקעת לאיטה אנחנו מתראים את כה יפה עד חושך את איתי אני איתך ומה לי תל אביב ומה חיפה כן כך זה טוב זה טוב לחוד לחוד יחדיוו אך מה בעצם את עושה עכשיוו עכשיוו"

בעיניי,

עוד פירוש. אל תהיה סגור על זה. בטח יש בזה הרבה אבל זה מה שיפה- רובד ועוד רובד ועוד. בכל שיר. איזה מגעילול אתה חוץ מזה.. ומה הקטע עם ה-ערבי?

תשובה לגולגולגולגול מה הקטע של הערב

למה שאני מרבה להתערבב להלך יחף ללא סנדלים ומדי פעם לפעם מיאדה אבנים אז כך סתם הפכתי בכיתה ה בערך ב6 בערב מיהודי תמים לערבי חמור סבר אוהב טבע כבשים טרסות עצי זיתים נחלים נהרות וזולות במקומות נסתרים אך למרות שחברים קרובים מכנים אותי ערבי בשקט בשקט אגלה לכם אני יהודי

sharon82

New member
דוחה?

אני המומה... אני אני... ממש אין לי מילים... אולי שיורידו את ההודעה הזאת..

sharon82

New member
אין לי בעיה עם הגסות

אני חושבת שצורת הכתיבה והשימוש במילים היה לא לעניין... הגעיל אותי לקרוא!

yossnet1

New member
לפעמים זה מתפוצץ בחזה...

אבל עברנו את פרעה... אולי קצת בוטה אבל הפרשנות לגיטימית

הייתי משנה נוסחה

לא הייתי אומר מאיר התכוון. הייתי אומר שיצר החרמנות הבלתי הזורם בעורקך פקע וצץ לו שלא במקומו. ועוד לקרוא לעצמך ערבי משכיל??? עיין גמ´ קידושין עשרה קבין זנות ירדו לעולם תשעה נטלו ...................

הייתי משנה נוסחה

לא הייתי אומר מאיר התכוון. הייתי אומר שיצר החרמנות הבלתי הזורם בעורקך פקע וצץ לו שלא במקומו. ועוד לקרוא לעצמך ערבי משכיל??? עיין גמ´ קידושין עשרה קבין זנות ירדו לעולם תשעה נטלו ...................

ולמרות הכל...

אחרי שניסינו להעביר בדיון נפרד שאפשר לפרש שיר בכל דרך אפשרית ולהגיד (כמעט) כל מה שרוצים, כדאי שנתייחס לפרשנות של השיר כאקט מיני - באמת אפשר להבין ככה את השיר ועוד המון שירים / שמות שירים אחרים של מאיר - 'שפריץ חרוזים ללואיז'? אבל, מאחר וניתן לפרש ככה המון שירים העדפתי לנטוש את הפרשנות הזו. אפשר להגיד מאותה סיבה שנטשתי את האמונה באלוהים. לא בגלל שהיא לא תתכן, אלה בגלל שאם זהו המצב - אז המצב די מבאס ומשעמם. נו, אז יש לנו שיר על אקט מיני. נו, אז יש לנו שיר על אדם שאוהב להזדיין. זה פשוט לא מעניין! ולסיום! אני באמת לא מצליח להבין על מה השיר. אולי סתם מישהו שאוהב לראות את ההמולה בשדה התעופה. או אולי סתם עוד יום רגיל בנתב"ג....

sivans

New member
אני מעוניין דווקא לשמוע עוד...

פירוש ממש מגניב לדעתי(-: לא חשבתי על זה אני מסכים איתך שעכשיו להתאהב ממש ממש מקסים אבל המישהו הזה שמתעטש הוא אלרגי לפריחה באביב...כהקבלה למישהו...מאוהב.... הקיצר לא הבנתי למה אתה רומז....

למעלה