גנש פירות

P H D

New member
גנש פירות

איך עושים גנש פירות ובמיוחד תות שדה? בשלב השמנת המתוקה והתות היה טעם של תות, עם הכנסת השוקולד (מריר או חלב?) אבד הטעם של התות ונשאר רק שוקולד מתוק. איך מחזירים את הטעם.

P H D

New member
טבעי או קנוי

האם הכוונה לתמצית קנויה או ליצירת תמצית. איך יוצרים תמצית כזו ? תודה

chocosan

New member
גאנש תות

אז לא מוסיפים את השמנת המתוקה! פירה תות שמצומצם מנוזליו על אש נמוכה יהיה מתוק מספיק לכן אפשר לערבב אותו אם השוקולד המומס וב-29 מעלות להוסיף טיפה חמאה. המשך יום מתוק אשרסאן

מני.ת

New member
chocosan

פתחתי לך גלריה על פי בקשתך, אתה מוזמן לפרסם את התמונות שלך שם להנאת כולם. שלחתי אליך מסר ולא קיבלתי תגובה ולכן אני כותב לך כאן.

chocosan

New member
הי מני

תודה על פתיחת הגלריה- אין לי מושג איך להשתמש בא ולהעלות תמונות אני ממש גרוע במחשבים- אפילו שכבר פיסלתי מחשב עם קונסול xbox לאיזה בר מצווה באוסטרליה- אם יש לך זמן האם תוכל להדריך אותי. אני עמוס וטובע בשוקולד לכן הזמן הכמעט יחיד שיש לי הוא בשעות הלילה לפני שהעניים נסגרות המון תודה- אני מנסה לעזור בשאלות ככל שאפשר המשך יום מתוק אשרסאן

מני.ת

New member
זה קל מאד.

גש לגלריות, תמצא שם את הגלריה שלך, היא ריקה. כתוב שם "הוסף קובץ" תקיש על זה ותבחר את התמונה שאתה רוצה לעלות מהמחשב שלך (אתה יודע איפה שמרת אותם )ותמשיך הלאה , עוד אחת ועוד אחת. התמונות צריכות להיות לא יותר גדולות מ250 מגה בייט. בהצלחה

טליW

New member
תגידו, כל מילוי זה גנאש?

יש מלויים פירותיים שלא נראה לי שהם מכילים שמנת ובטח לא שוקולד. אולי רק סוכר ופרי? למשל מילוי תפוז, לימון, מנטה (לא פרי אבל אותו עיקרון)... אין בהם שמנת.

מני.ת

New member
שמנת לא כל כך טובה למילוי

אם רוצים חיי מדף ארוכים. בעקרון אם רוצים חיי מדף קצת יותר ארוכים, כדאי לחפש מתכון שמכיל חמאה ולא שמנת. יותר מתוק או משהו עם תכולת אלכוהול.

טליW

New member
לא מני, זו לא השאלה

ממה עשויים המילויים של שוקולד, למשל מילוי מנטה של After 8? אין בו חמאה או שמנת. האם זה רק סוכר ותמציות?

מני.ת

New member
לא מבין במילויים תעשייתיים.

אבל מניח שמדובל בסירופ תירס וממתיקים דומים, חומרי טעם וריח , אבקת חלב או חלב מרוכז.

למעלה