איך עושים גנש פירות ובמיוחד תות שדה? בשלב השמנת המתוקה והתות היה טעם של תות, עם הכנסת השוקולד (מריר או חלב?) אבד הטעם של התות ונשאר רק שוקולד מתוק. איך מחזירים את הטעם.
אז לא מוסיפים את השמנת המתוקה! פירה תות שמצומצם מנוזליו על אש נמוכה יהיה מתוק מספיק לכן אפשר לערבב אותו אם השוקולד המומס וב-29 מעלות להוסיף טיפה חמאה. המשך יום מתוק אשרסאן
תודה על פתיחת הגלריה- אין לי מושג איך להשתמש בא ולהעלות תמונות אני ממש גרוע במחשבים- אפילו שכבר פיסלתי מחשב עם קונסול xbox לאיזה בר מצווה באוסטרליה- אם יש לך זמן האם תוכל להדריך אותי. אני עמוס וטובע בשוקולד לכן הזמן הכמעט יחיד שיש לי הוא בשעות הלילה לפני שהעניים נסגרות המון תודה- אני מנסה לעזור בשאלות ככל שאפשר המשך יום מתוק אשרסאן
גש לגלריות, תמצא שם את הגלריה שלך, היא ריקה. כתוב שם "הוסף קובץ" תקיש על זה ותבחר את התמונה שאתה רוצה לעלות מהמחשב שלך (אתה יודע איפה שמרת אותם )ותמשיך הלאה , עוד אחת ועוד אחת. התמונות צריכות להיות לא יותר גדולות מ250 מגה בייט. בהצלחה
יש מלויים פירותיים שלא נראה לי שהם מכילים שמנת ובטח לא שוקולד. אולי רק סוכר ופרי? למשל מילוי תפוז, לימון, מנטה (לא פרי אבל אותו עיקרון)... אין בהם שמנת.