גנרל מקיטה

haunter

New member
גנרל מקיטה

ראיתם איך מקיטה רצה להיפטר מהאינדיאנים ב"לאקי לוק"? וחוץ מזה, זה נכון שיש דרגון בול באנגלית באחד הערוצים הדיגיטליים?

ashkeloni

New member
אוקי...

"מקיטה" בלאקי לוק??? מה זה לאקי לוק?????????? ואין דרגון בול באנגלית באחד הערוצים הדיגיטליים...

hevel

New member
נצל"ש

יש לי ילד בכיתה בדומה בול לוגי'טה משהו פחד!!!! במיוחד בשער אבל גם בפרצוף והכל
וכשהוא צבע את הסער לצהוב הוא ניראה כמו ס"ס
והוא ערס
(אולי זה גם יכול להזכיר את וגי'טה...
)
וזה כל מה שיש לי להגיד על זה.

נאחסית

New member
הא? -_-"

מה וג'י החמוד שלי עושה בסדרה המטומטמת הזאת? שכל מה שיש שם זה צבעים ירוק אדום וכחול שפתאום הם משתנים. מההה?! ממתי הוא שם בכלל?! הם לא שמעו על זכויות יוצרים? =\

ashkeloni

New member
התמונה ששמת היא אחת התמונות האהובות

עלי............... חבל שלא היה פרק כזה בסידרה............

נאחסית

New member
../images/Emo9.gif כה...

חולה עלייך וג'יייייייייייייי!!! (וטראנקס) ^^^ התקף אהבה

TrunKs 2003

New member
רק רציתי לציין....

אף פעם לא ממש אהבתי את וגי'טה אבל עכשיו אני רואה את פרקים 140 - 143 ואני פשוט מוכרח להגיד שוג'יטה פשוט קורע אותי שם!! הוא כזה מצחיק וגאון!!!! וג'יטה - אני מעריך אותך מחדש..!! טוב.. סה"כ זה אבא של טראנקסון

נאחסית

New member
נכון

טראנקס ירש את החוכמה ממישהו (וזאת בטוח לא בולמה טוב, בעצם עם כל מה שהיא ממציאה... אוליי)

haunter

New member
חחח

מה שהתכוונתי זה שהיה שם גנרל רשע כלשהו עם הקול של מקיטה

ב י ס ל י

New member
ראיתי פעם סידרה בשם

מדבוט בפוקס קידס (סידרה לא יפה) אבל הצלחתי לספור 5 דמויות עם הקול של וג'יטה! 5! או שהקול שלו מה- זה מפורסם אחרי דרגון בול Z או שהסידרה על הפנים.. היא על הפנים..

נאחסית

New member
גרר... ><

ואני פעם צפיתי בסדרה אחת (בעצם כל סדרה שאני צופה בה!) והמדובב "שרון כהן" (קרילין) חייב להדחף בכל סדרה מצוירת בכל סידרה מצוירת הוא מדובב. יאללה, אין תקציב למדובבים אחרים?! איזה עצבון =(

digiash

New member
סתמי! >< מדבוט רולס!!

ולא אכפת לי תגידו זו אנימה איכותית! לפחות הסוף.. :p *חוזר לראות טריגאן*

ב י ס ל י

New member
הדבר היחיד

שנחמד שם זה הרובוט מדבי יש לו קול כזה מתוק זה הכול שעשה את ראדיץ ואת הכלב של מרי קייט ואשלי בסידרה המצוירת שלהם. קול כזה חמוד...

נאחסית

New member
בלאאאחס

אני שונאת את הקול של קווינסי. (הלכלב של מרי קייט ואשלי)

למעלה