גנץ.

תקווה25

Well-known member
קיבלתי בהבנה ובכאב את הודעתו של חברי השר אסף זמיר.
בשבועות האחרונים ניהלנו שיחות ארוכות וכנות אשר ביטאו את רחשי הלב המשותפים לרבים בממשלה, בכנסת ובכל בית ובית בישראל. רצינו אחדות אך זו לא הממשלה לה ייחלנו.
מדינת ישראל מתמודדת עם משבר עמוק וקשה. משבר בריאותי אך לצידו ובעוצמתו משבר אמון בין ההנהגה לאזרחי המדינה.
משבר אמון הנובע בראש ובראשונה מהיעדר דוגמא אישית, ומחשש אמיתי הנובע מכך שעיסוק באינטרסים פוליטיים גובר על הדאגה לבריאות הציבור ולפרנסתם של מיליוני בתי אב החרדים, ובצדק, לגורלם ולעבודתם.
היעדר היציבות ותחושת איבוד השליטה בניהול המגפה מחייבים השבת סדרי השלטון. אי אפשר עוד להמשיך את הכאוס המשבש מדי יום את חייהם של עשרות אזרחים ותיקים וצעירים. אי אפשר להמשיך להתייחס באדישות לטרגדיות הפוקדות מדי שבוע מאות משפחות המאבדות את יקיריהם, ואת החרדה של עשרות אלפי נדבקים בכל חודש.
כדי לאפשר את השבת השליטה וסדרי השלטון הוריתי לשר המשפטים לפתוח בהליכי מינוי מואצים אך על פי הנהלים הסדורים של פרקליט מדינה קבוע, ואני קורא לפתיחתו של תהליך למינוי מפכ"ל משטרה קבוע. גם משטרת ישראל זקוקה בייחוד ברגעים אלו ליציבות ארגונית החיונית לתפקודה. שום שיקול אחר אינו יכול לבוא עוד במקום טובת המדינה, ושמירת ביטחונם ובריאותם של אזרחיה.
ניסיון הפגיעה בחייהם של מפגינים לצד הפרות סדר כנגד פקחים ושוטרים מחייבים אותנו כממשלה להשיב את תחושת התפקוד והשליטה. כשר הביטחון וכיו"ר כחול לבן, לא אאפשר עוד את המשך הכאוס והטלטלה כל עוד אני בתפקיד.

אנחנו במלחמה.
כאיש צבא, כלוחם וכחייל איני מכיר את מושג הפסקת המשימה ולכן חבריי ואני נילחם על השבת הסדר והיציבות ועל שמירת המשטר הדמוקרטי מפני אלו הזוממים להחריבו. הצטרפנו לממשלה שתפקידה למגר את הקורונה ולא את הדמוקרטיה או את שלטון החוק.

מי שזה לא מתאים לו, שיקבע מועד לבחירות.

פנינה10כחולה

Well-known member
בשבועות האחרונים ניהלנו שיחות ארוכות וכנות אשר ביטאו את רחשי הלב המשותפים לרבים בממשלה, בכנסת ובכל בית ובית בישראל. רצינו אחדות אך זו לא הממשלה לה ייחלנו.
מדינת ישראל מתמודדת עם משבר עמוק וקשה. משבר בריאותי אך לצידו ובעוצמתו משבר אמון בין ההנהגה לאזרחי המדינה.
משבר אמון הנובע בראש ובראשונה מהיעדר דוגמא אישית, ומחשש אמיתי הנובע מכך שעיסוק באינטרסים פוליטיים גובר על הדאגה לבריאות הציבור ולפרנסתם של מיליוני בתי אב החרדים, ובצדק, לגורלם ולעבודתם.
היעדר היציבות ותחושת איבוד השליטה בניהול המגפה מחייבים השבת סדרי השלטון. אי אפשר עוד להמשיך את הכאוס המשבש מדי יום את חייהם של עשרות אזרחים ותיקים וצעירים. אי אפשר להמשיך להתייחס באדישות לטרגדיות הפוקדות מדי שבוע מאות משפחות המאבדות את יקיריהם, ואת החרדה של עשרות אלפי נדבקים בכל חודש.
כדי לאפשר את השבת השליטה וסדרי השלטון הוריתי לשר המשפטים לפתוח בהליכי מינוי מואצים אך על פי הנהלים הסדורים של פרקליט מדינה קבוע, ואני קורא לפתיחתו של תהליך למינוי מפכ"ל משטרה קבוע. גם משטרת ישראל זקוקה בייחוד ברגעים אלו ליציבות ארגונית החיונית לתפקודה. שום שיקול אחר אינו יכול לבוא עוד במקום טובת המדינה, ושמירת ביטחונם ובריאותם של אזרחיה.
ניסיון הפגיעה בחייהם של מפגינים לצד הפרות סדר כנגד פקחים ושוטרים מחייבים אותנו כממשלה להשיב את תחושת התפקוד והשליטה. כשר הביטחון וכיו"ר כחול לבן, לא אאפשר עוד את המשך הכאוס והטלטלה כל עוד אני בתפקיד.

אנחנו במלחמה.
כאיש צבא, כלוחם וכחייל איני מכיר את מושג הפסקת המשימה ולכן חבריי ואני נילחם על השבת הסדר והיציבות ועל שמירת המשטר הדמוקרטי מפני אלו הזוממים להחריבו. הצטרפנו לממשלה שתפקידה למגר את הקורונה ולא את הדמוקרטיה או את שלטון החוק.

בהצלחה לגנץ, אולי סופסוף יעשה משהו במקום לקשקש ביצים.

אפרת10512

Well-known member
תילחמו להרחיק את נתניהו!
תילחמו להפסיק לייבא קורונה במטוסים מארה"ב
תילחמו לחיזוק מערכת הבריאות (כולל קיצור משמרות)
תילחמו על פתיחת המשק והחזרת העסקים הקטנים לפעילות,
תילחמו על הורדת הריבית שמטפסת לשמים.
תילחמו לקיים את חוק הנכים, ולהעלות את הקצבה לגובה שכר מינימום
קורונה היא הבעיה הכי קטנה שלנו כרגע.

ויש עוד דבר חשוב, להוציא לנבצרות ראש ממשלה השקוע במשפט כשמולו 3 כתבי אישום חמורים.
כי אין לו מנדט ציבורי להכריע בענינים כל כך מכריעים לגורל המדינה מחשש לניגוד אינטרסים (במילים שלו עצמו
ב2008). ולכן הוא חייב ללכת.

משתפרת1

Well-known member
תילחמו להרחיק את נתניהו!

ויש עוד דבר חשוב, להוציא לנבצרות ראש ממשלה השקוע במשפט כשמולו 3 כתבי אישום חמורים.
כי אין לו מנדט ציבורי להכריע בענינים כל כך מכריעים לגורל המדינה מחשש לניגוד אינטרסים (במילים שלו עצמו
אלה הדברים שגנץ הבטיח לפני הבחירות, בנוסף לכך שלא יקים ממשלה עם נתניהו.
אז הוא הצטרף לממשלה של נתניהו ולא מקדם את הענינים שהבטיח לקדם. מסתפק בהשמעת משפטים נגד ראש הממשלה, ואחר כך מצטרף.
אין פלא שהוא צולל בסקרי דעת הקהל. למרות שסקרים הם רק סקרים והמציאות יכולה להיות שונה לגמרי, יש לי רושם שכשהממשלה תתפרק וכשתיערכנה בחירות, הסיכוי שלו קלוש.

דיברגנט חדש

Well-known member
אז הוא הצטרף לממשלה של נתניהו ולא מקדם את הענינים שהבטיח לקדם. מסתפק בהשמעת משפטים נגד ראש הממשלה, ואחר כך מצטרף.
אין פלא שהוא צולל בסקרי דעת הקהל. למרות שסקרים הם רק סקרים והמציאות יכולה להיות שונה לגמרי, יש לי רושם שכשהממשלה תתפרק וכשתיערכנה בחירות, הסיכוי שלו קלוש.
תהיי בטוחה שייזחל בחזרה ליהיר וההוא יקבלו בשימחה

אני מניחה שגנץ הבין מזמן שהוא לא נולד לפוליטיקה... והפוליטיקה
לא נולדה עבורו... למה הדבר דומה? למפיק שרכש שירים מפיזמונאים...
הלביש לכל פיזמון מלחין ידוע ומוכשר... קבע את אופי הלהקה שיקים...
העמיד את המזמרים ובנה להם ריקודים, אפילו מילות קישור ומילים להלהיב
את בנות ה-14 עד -16 רשם...
מה שנותר להציב את הפרסונות שיהיו על הבמה...

הקימו מפלגה ועשו בה ה כ ל... רק לא הציבו מועמדים ראויים...
כמובן שאין ולא היתה כוונה לאייש את הלהקה, סליחה המפלגה
בשמות ידועים... אז עלו שמות רק הבעיה היתה שכ ו ל ם...
היו צאצאים של... ומיחזור כמיחזור לא בונים הצלחה...
אז כל השמות נפלו ע"י המפיקים עד שעלה הרעיון של שני הרמטכ"לים...
הצימאון לנקמה של בוגי לא ידעה שובע למרות 0 אחוזי תמיכה בכל סקר...
בוגי לא הפך להיות יקיר השמאל. הוא חשוד בימניות יתר... ובכלל
הרי יודע כל שמאלן מתחיל שמי שבא מהליכוד תמיד ינסה 'לחזור' הביתה...
אז עלה שמו גנץ...
גנץ בא מבית טוב (לגמרי) של מפ"אניקס... ארץ ישראל היפה
הטובה... בעלי הבלורית הבלונדית... רמטכ"ל... הכל בו.
כריזמה???
המפיקים אמרו 'נבנה' לו כריזמה. נלמד אותו איך לעמוד...
נשנה לו את היציבות בגב שילך אחרת קצת... שיהיה נאה מנתניהו...
אפילו מיאיר...
ומה יגיד???
פה כולם נתקעו בבעיה לא קטנה - אין מה להגיד...
אז קבלנו זמר, סליחה פוליטיקאי שאין לו שום מסר... אפס מוחלט...
ה'רק לא ביבי' זה לא בונה ראש ממשלה... גם אשכנזי כרמטכ"ל שלישי...
וגם האיחוד מול יאיר לפיד לא הביא לתוצאות...

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מניחה שגנץ הבין מזמן שהוא לא נולד לפוליטיקה...
זה כלל לא משנה. כל עוד התשקורת חושבת שהוא נולד לפוליטיקה (והיא כמובן חושבת כך רק בגלל ההתלהבות שאולי יוביל לסילוק נתניהו), היא תמשיך להריץ אותו והוא ימשיך לרוץ.
הרי בלעדי הה(ע)רצה התשקורתית הוא כלל לא היה נכנס לפוליטיקה לכתחילה.

נסיך.333

Well-known member
תילחמו להרחיק את נתניהו! תחלמו להחליף את נתניהו
תילחמו להפסיק לייבא קורונה במטוסים מארה"ב תביאו אותה מיוון
תילחמו לחיזוק מערכת הבריאות (כולל קיצור משמרות) עשו משמרת של 4 שעות. מה הבעיה? תבקשו פסיכומטרי 800 ואר מהערבים 400
תילחמו על פתיחת המשק והחזרת העסקים הקטנים לפעילות, תפעילו את התשחורת שתלחץ לצאת מהסגר ואז לתקוף למה יצאו מהסגר
תילחמו על הורדת הריבית שמטפסת לשמים. בואו נבדוק מי הפך את הבנקים לכאלה חזקים..
תילחמו לקיים את חוק הנכים, ולהעלות את הקצבה לגובה שכר מינימום ונבדוק שוב כמה עלתה קצבת הנכים בימי הימין בשלטון מול השמאל בשלטון
קורונה היא הבעיה הכי קטנה שלנו כרגע. נכון, האנרכיסטים בראשות אהוד ברח המנסים לעשות מהפכה, אלה שלא מקבלים את רצון הבוחר הם הבעיה.

ויש עוד דבר חשוב, להוציא לנבצרות ראש ממשלה השקוע במשפט כשמולו 3 כתבי אישום חמורים. חמורים? מי אמר? אולי התכוונת לתפורים לא?
ב2008). ולכן הוא חייב ללכת. הוא ילך למשפט ויוכיח שתפרו לו תיקים, מה אז? שי פלצן ילך לכלא או שימשיך להיות יקיר השמאל והתקשורת? כולל מנדלבליט שכבר תפר לו כסא בבית המשפט העליון

Harrington

Well-known member
מנהל
תילחמו להרחיק את נתניהו!

פייר? זאת ההודעה המצחיקה ביותר שקראתי בימים האחרונים :).
מכל הודעות האג'נדה אני לא זוכר שראיתי אחת כל כך מנותקת מהמציאות (או דמגוגית אם תרצו), עד כי אני באמת בספק אם הכותב/ת מתגורר בישראל.

SupermanZW

Well-known member

אנחנו במלחמה.

לאוגי האוגר של נילס היה יותר כושר מנהיגות מלבני האווז הצולע.

משתפרת1

Well-known member
לגבי התחזית שלך? נחיה ונראה. כרגע נראה לי שיש לגנץ יותר חברי כנסת ממצביעים פוטנציאליים. אבל בוא נניח שהיא תתממש, אתה חושב שלפיד יניח לו לעמוד שוב בראשות הרשימה?

שחר 676

Well-known member
זהו - היום ברור לכולם כי אין מנוס מבחירות חדשות - שר התיירות אסף זמיר הקדים תרופה למכה והחליט למצב עצמו לקראת הבחירות באמצעות התפטרות פופוליסטית ומיקסום רווחים אישיים בעטיה. בחור פיקח. ( שר תיירות ללא תיירות - חבל שיואשם שהחזיק את משרתו לשווא חחחח )

אני מניח שהממשלה תיפול על נושא התקציב לאחר תום תקופת הדחיה בעוד כשלושה חודשים - עד אז נתניהו יעבוד ללא לאות לייצוב המצב הרפואי והכלכלי בכדי שנגיע לבחירות מאוזנים באופן יחסי.

גם גנץ וכחול לבן מריחים בחירות ולכן הם החלו להקצין את עמדותיהם.

כן , נראה כי גנץ לא יכנס למשרד רוה"מ.

למעלה