גנץ ״בוגד״?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מפגין שמאל התפרץ בזעם כלפי בני גנץ וקרא לו : ״בוגד״,
אתם מבינים? זה פרצופו האמיתי של השמאל.
מה ״חטאו״ של גנץ?
הוא שיבח את תפקוד הממשלה וצהל עכשיו לאחרונה בעזה ובשל כך הוא זכה לתואר המעליב הזה.
עכשיו זה לא רק זה, אותו מפגין אלמלא שוטרים שהיו במקום היה כנראה תוקף פיזית את גנץ.
ככל שאתם מבינים שאין סיכוי שתחזרו לשלטון, כך לדעתי אתם הופכים להיות יותר קיצונים ויותר אלימים, אתם מתנהגים כמו אוהדי כדורגל איריים חמומי מוח שיכורים אשר מבינים שהקבוצה שלהם הפסידה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה ״חטאו״ של גנץ?
הוא שיבח את תפקוד הממשלה וצהל עכשיו לאחרונה בעזה ובשל כך הוא זכה לתואר המעליב הזה.
עכשיו זה לא רק זה, אותו מפגין אלמלא שוטרים שהיו במקום היה כנראה תוקף פיזית את גנץ.
ככל שאתם מבינים שאין סיכוי שתחזרו לשלטון, כך לדעתי אתם הופכים להיות יותר קיצונים ויותר אלימים, אתם מתנהגים כמו אוהדי כדורגל איריים חמומי מוח שיכורים אשר מבינים שהקבוצה שלהם הפסידה.
יהיה מעניין אם עינו צנגאוקר תגיש תלונה במשטרה על כך שבכך שלא נכנעים לחמאס זאת המתה בקלות של דעת של בנה ועוד 23 חטופים, ובית המשפט לא יקדם את החקיקה ויפסול את הטענה שמדובר בהמתה בקלות דעת או אפילו גרימת מוות ברשלנות, אז הם יעלו על בתי המשפט שמעיזים לא לשפוט לפי מה שהם חושבים לנכון.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יהיה מעניין אם עינו צנגאוקר תגיש תלונה במשטרה על כך שבכך שלא נכנעים לחמאס זאת המתה בקלות של דעת של בנה ועוד 23 חטופים, ובית המשפט לא יקדם את החקיקה ויפסול את הטענה שמדובר בהמתה בקלות דעת או אפילו גרימת מוות ברשלנות, אז הם יעלו על בתי המשפט שמעיזים לא לשפוט לפי מה שהם חושבים לנכון.
עינב… ואני אומר את זה בצער רב, גרמה במו ידיה להקשות את לב המאס (אם יש שם לב בכלל) בכל מה שנוגע לבן שלה בפרט וליתר החטופים בכלל, הם לא חלמו ליחצ״נית כזאת טובה מבחינתם, אילו ישבה בשקט, כנראה שבנה היה מזמן בין המשוחררים.
אך מאחר והיא בחרה לבלוט ולהרעיש עולמות, היא לדעתי גדעה במו ידיה את הענף שעליו היא יושבת.

אלפיני

Well-known member
מה ״חטאו״ של גנץ?
גנץ עשה ביבי-שטיק במטרה לנסות לקושש ביביסטים. כנראה שזה מה שהרועצים הפוליטיים שלו יעצו לו. בהפגנה אמרו לו בגדת בנו, כלומר במאבק שלנו, ובצדק. הוא מצדו בחר לקלוט ולספר שהאשימו אותו בבגידה במדינה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
גנץ עשה ביבי-שטיק במטרה לנסות לקושש ביביסטים. כנראה שזה מה שהרועצים הפוליטיים שלו יעצו לו. בהפגנה אמרו לו בגדת בנו, כלומר במאבק שלנו, ובצדק. הוא מצדו בחר לקלוט ולספר שהאשימו אותו בבגידה במדינה.
חשבת אולי על אפשרות שהוא מנסה לעשות ״קירוב לבבבות״ עם נתניהו?
ואם כן, האם תאפשרו לו זאת באופן דמוקרטי? או ששוב תוקיעו אותו מחמת המיאוס באופן דיקטטורי נוסח ארדואן מתורכיה. ;-)

evglev1

Well-known member
מנהל
ואם כן, האם תאפשרו לו זאת באופן דמוקרטי? או ששוב תוקיעו אותו מחמת המיאוס באופן דיקטטורי נוסח ארדואן מתורכיה. ;-)
הם מעדיפים קירוב לבבות עם מכחיש השואה ומממן רצח הספורטאים במינכן אבו מאזן או מחמד עבאס מאשר קירוב לבבות עם נתניהו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הם מעדיפים קירוב לבבות עם מכחיש השואה ומממן רצח הספורטאים במינכן אבו מאזן או מחמד עבאס מאשר קירוב לבבות עם נתניהו.
תראה, אני באמת לא מבין את ההתעקשות של הימין. רונן בר רוצה להישאר בתפקיד? תן לו להישאר, מה איכפת לך מהן הדעות הפוליטיות שלו, כל עוד הוא מכסח לערבים את התחת?
הרי מהי המטרה הראשונה במעלה? לחסל את החמאס, אז תן לו לעבוד,
והיועמשית המטורללת הזאת, תן לה להמשיך עם הטמטום הזה שהיא עושה כל כך בכישרון עד שאפילו גדעון סער כבר מצטער שהוא הביא אותה.
ולגבי יצחק עמית, הוא כל כך תאב שילטון, תן לו להיות נשיא המדינה.|חיוךרחב|
ככה כשכולנו נהיה ״מאוחדים״, אולי סופסוף נוכל לגבור על אויבנו. ;-)

evglev1

Well-known member
מנהל
תראה, אני באמת לא מבין את ההתעקשות של הימין. רונן בר רוצה להישאר בתפקיד? תן לו להישאר, מה איכפת לך מהן הדעות הפוליטיות שלו, כל עוד הוא מכסח לערבים את התחת?
הרי מהי המטרה הראשונה במעלה? לחסל את החמאס, אז תן לו לעבוד,
והיועמשית המטורללת הזאת, תן לה להמשיך עם הטמטום הזה שהיא עושה כל כך בכישרון עד שאפילו גדעון סער כבר מצטער שהוא הביא אותה.
ולגבי יצחק עמית, הוא כל כך תאב שילטון, תן לו להיות נשיא המדינה.|חיוךרחב|
ככה כשכולנו נהיה ״מאוחדים״, אולי סופסוף נוכל לגבור על אויבנו. ;-)
גם אני לא מבין, זה כבר עניין של אגו בשני הצדדים, תקפו אותנו בשבעה באוקטובר בין השאר כי שמו לב שבוויכוח על הרפורמה מה שחשוב לשני הצדדים זה לא הרפורמה במערכת המשפט או המשך הכוח של הרשות השופטת, אלא להראות אצבע משולשת ליריב הפוליטי וחשבו שאם אנחנו כל כך שונאים זה את זה, גם במלחמה החיילים יתחילו להילחם ביניהם במקום להילחם באויב כפי שנטען שקרה אצל היהודים המרדו ברומא.

אלפיני

Well-known member
באנגלית יש פתגם. Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא יקירי, אבל בינינו לבין עצמנו, יש יותר טוב משפת אם? |מאוהב|
יש דברים שנשמעים טוב יותר בשפת המקור, למשל ברוסית יש אמירה "אל תיגע בחרא והיא לא תסריח". ויש לה גם קיצור בראשי תיבות של חרא ותסריח. אז בעברית לאמירה "אל תיגע בח' ולא יהיה ת'" אין שום משמעות כי כל פועל בגוף שני בזמן עתיד מתחיל בת'.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יש דברים שנשמעים טוב יותר בשפת המקור, למשל ברוסית יש אמירה "אל תיגע בחרא והיא לא תסריח". ויש לה גם קיצור בראשי תיבות של חרא ותסריח. אז בעברית לאמירה "אל תיגע בח' ולא יהיה ת'" אין שום משמעות כי כל פועל בגוף שני בזמן עתיד מתחיל בת'.
זה מזכיר לי בדיחה רומנית.
שני רומנים צעדו יחד על המדרכה ופגשו בערימת חרא,
אלק: מה זה לדעתך?
אלקס: באמת שאין לי מושג.
אלק: אולי תמשש את זה.
אלקס: כן, זה רך חמים ונעים למגע.
אלק: עכשיו אתה מסקרן אותי עוד יותר, אולי כדאי לטעום את זה?
אלקס טועם….
אלקס: טפו, זה דרעאק…
אלק: איזה מזל שלא דרכנו על זה. |פנים|

evglev1

Well-known member
מנהל
אלפיני, כפרה.
אין לך פתגמים בעברית?
כדי שגם סוליקה משדרות תבין.|פנים|
באחת הסדרות הספרדיות הפתגם תורגם לעברית ונראה שגם לספרדית כי הדמויות לא דיברו באנגלית:

"אם אתה מרמה אותי פעם אחת, האשמה שלך, אם אתה מרמה אותי פעם שנייה, האשמה שלי".

למעלה