גננות יקרות

איליטה

New member
גננות יקרות../images/Emo24.gif

אומנם אני אינני גננת אבל, אני מוצאת את הפורום הזה מאוד מעניין ומקצועי ולפעמים חשובה לי גם חוות הדעת של הגננת ולא של הורה אז ככה ולא לכעוס על השאלה: האם זה נכון שגננת בגן פרטי אוהבת את כל הילדים באופן שווה? אני יודעת שככה זה אמור להיות אבל, אני אומרת לעצמי אחרי הכל גם אתם בני אדם ותמיד יש ילדים יותר ופחות נחמדים, נקיים, מנומסים וכו" השאלה שלי התעוררה משום שבדקתי היום לגבי גן מסוים והעוזרת שעבדה שם שנה שעברה תקופה קצרה אמרה לי שלדעתה הגננת מפלה בין הילדים או יותר נכון לא אוהבת את כולם באופן שווה. עד כמה שזה היה לי עצוב לשמוע אני אמרתי לה שכולם בני אדם. האם זה נכון?! חייבת את תשובתכם. תודה, אילה

gili111

New member
שלום לך!

לגבי אוהבת או לא אוהבת, זו לא נראית לי השאלה. משום שגננת בד"כ משתדלת לתת לכולם אותו יחס. מה שמטריד אותי בסיפור היא העובדה שה"סייעת" לשעבר מכפישה את שם הגננת. כפי הנראה, סיימה היא שם את עבודתה בכעס או בסכסוך אחרת לא הייתה מעלילה עליה את הדברים. בדקי טוב לפני שתשפטי! גילי

איליטה

New member
תודה, אבל

הסייעת עבדה שם רק חודשיים בתור טובה (הבעלים חברים) עד שהיא מצאה עוזרת קבועה. הדבר ארע לפני שנה והיא גם ידעה להגיד דברים טובים על הגננת. איך אני יכולה לבדוק? תמיד יהיו ילדים שמידי פעם לא ירצו ללכת לגן, זאת לא אינדיקציה מספיק טובה. בקיצור אני "חצי בהיסטריה" אילה

טלגל

New member
שלום לך, השאלה הזו קצת מוזרה....

אם תסלחי לי, קודם כל מה הקשר בין גננת בגן פרטי לגננת בגן ציבורי, חשובה האישיות של הגננת, מי שעושה אפליות ,תעשה אותם בכל גן, ומי שלא עושה לא תעשה זאת ולא משנה איפה. דבר שני, כמו שאומרת גילי, תשובת הסייעת לא לעניין, הכי טוב להתרשם לבד, לשוחח עם הורים שילדיהם נמצאים בגן, ולעשות תצפית כדי לראות את יחסה לילדים. אני מעידה על עצמי שאין אני עושה אפליות...
אבל מי בעצם לא תעיד כך....
.

איליטה

New member
יש לי הרגשה שנעלבתם ממני

ותאמינו לי זו לא היתה כוונתי. כשציינתי גן פרטי התכוונתי לגן של 12 ילדים כי אני יודעת שב"כ בגן ציבורי יש יותר ילדים. אולי לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך. אילה

קדן

New member
||איליטה שלום !

לשאלתך , זה כמו לשאול אותי האם אני אוהבת את ילדיי הפרטיים באותה מידה ? אין "חיה" כזאת . אני אוהבת כל אחד מהם בדרך אחרת/ אהבה אחרת . כך גם לגבי ילדיי בגן. בכל ילד הפרטי או בגן יש משהו מיוחד שאני מוצאת בו ואת המיוחד הזה אני מטפחת ואוהבת. אני מאמינה שזה קורה גם אצל הרבה גננות .ובאמת אל תשפטי את הגננת דרך גורם אחד פשוט תבדקי ותאמיני לאינטואיציה שלך כאמא. בהצלחה וחג שמח. גבינה

טלגל

New member
לא בכלל לא אבל זה כל-כך אישי כמו

שאומרת קדן, שהכי טוב שתתני לאינטואיציות שלך לדבר, ותקשיבי להמלצות הורים ולהרגשתך לגבי הגן.

למעלה