ג'ני תמונות חדשות

16שירנוש

New member
תודה על התמונות אבל חבל ש...../images/Emo8.gif

ליז וג'ני לא צובעות את שיערן לצבע אחר כבר נימאס מבלונד זה מתאים לליז ולג'ני אבל לג'ני זה מבגר

Miss Kitty

New member
חחחח

זה מצחיק שאת אומרת שזה מתאים לליז, אבל לא לג'ני, אם מתחשבים בעובדה שג'ני בלונדינית טבעית ולליז יש שיער חום...

ג'ני לא בלונדינית טבעית...

כל כך רואים שהשיער שלה צבוע כי הבלונד שלה לא בלונד טבעי וגם לפעמים יש לה שורשים כהים אז זה ברור שהוא צבוע.. וגם ראיתי תמונת ילדות שלה ויש לה שם שיער חום.. וגם בפרשס היה לה שיער חום ואחר כך היא צבעה לבלונד..

הנה התמונה...

וגם חח כמו שאתם רואים העיניים שלה לא באמת כחולות אלא היא שמה עדשות...

necky

New member
תודה על התמונות

ואת צודקת שירן הגיע הזמן שהיא תשנה את הבלונד

atomic liZ

New member
ג'ני../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

בלונדינית טבעית היא צבעה לשחור כשהיא הייתה עם פרשס בקליף "say it again" ואחרי זה היא התחלה לצבוע לבלונד. כי אחרי שצובעים שיער (לא משנה איזה צבע) השער הופך להיות לא בגוון הטבעי. ובגלל זה היא התחילה לצבוע לבלונד. אבל היא כן בלונדינית טבעית
נ.ב היא גם אמרה את זה שהיא בלונדינית טבעית.

תיסתכלי טוב טוב בתמונת הילדות...

את רואה שם בלונד? לא נראה לי... זאת לא בעיה להגיד שאת בלונדינית טבעית מלא זמרות משקרות ואומרות את זה ובעצם הן ממש לא.. וזה לא נכון לגבי מה שאמרת השיער נשאר בצבע שהוא היה לאחר הצביעה: לפני כמעט שנה היה לי בלונד טבעי וצבעתי מרוב טיפשותי לחום כהה ועכשיו כמעט כל השיער שלי בצבע הטבעי אחרי שגזרתי את הצבוע והצבע בדיוק כמו שהיה לפני הצביעה...

inbal287

New member
והיא כן בלונדינית טבעית!

הרבה פעמים צבע השיער משתנה באופן טבעי במהלך השנים! למשל, אמא שלי נולדה ג'ינג'ית, הפכה לחומה,שטנית ועכשיו היא בלונדינית... והיא לא צבעה את השיער בכלל!

תראי...

יכול להיות (למרות שממש לא נראה לי)שכג'ני היתה ממש קטנה היה לה בלונד אבל השיער ניהיה יותר כהה אחר כך בתמונה ג'ני משהו כמו בת 10 ושם היא כבר לא בלונדינית.. אז זה דפוק להגיד שהיא בלונדינית טבעית כשהשיער שלה עכשיו צבוע לבלונד והשיער הטבעי בכלל חום נראה לי זה כמו להגיד שלמשל נולדת עם שיער ג'ינג'י ואחר כך הוא ניהיה לך חום להגיד שאת ג'ינג'ית טבעית.. נראה לי שראיתי תמונה שג'ני ממש קטנה שם ואין לה שם שיער בלונדיני... וגם כל אחת יכולה לצבוע לבלונד ולהגיד שהיא בלונדינית טבעית.. בכל מקרה ג'ני עכשיו לא בלונדינית טבעית והשיער שלה צ-ב-ו-ע

inbal287

New member
את שמה לב למה שאת אומרת?!

מתוקה, אם לג'ני היה שיער בלונדיני כשהיא הייתה קטנה <וזה מה שבאמת קרה> אז היא בלונדינית טבעית. וחוצמזה, הרבה פעמים בצילומים רגילים וצילומים לTV העיניים לא יוצאות בדיוק בצבע שלהן אלא שונות! אז ילדה, לפני שאת אומרת דברים תבדקי אותם.

אם היא היתה בלונדינית כשהייתה קטנה

אבל ברור שממש קטנה כי כבר בגיל צעיר מאוד בתמונה כבר הוא לא בלונדיני לא אומרים שהיא בלונדינית טבעית כאם את אומרת את זה זה כאילו שאת אומרת שהיא לא צובעת את השיער והבלונד שלה עכשיו טבעי אומרים שפעם היא היתה ואמרתי שממש לא נראה לי ואני עכשיו יחפש את התמונה הזאת שדיברתי אליה ותראי איזו "בלונדינית" היא הייתה כשהייתה קטנה...

atomic liZ

New member
ג'ני

1. בתעודת זהות שלה כתוב שהיא הלונדינית עם עיניים כחולות. 2. בכל הקליפים של אטומיק יש לה עניים כחולות וגם התמונות.

atomic liZ

New member
כדי שלא יהיו ספקות

בענין העיניים של ג'ני הנה כמה תמונות

למעלה