גני רישפון - שישקו וזיגוטה

Chuchitos

New member
גני רישפון - שישקו וזיגוטה

שלום לכולם, אשמח לקבל תגובות/המלצות/ביקורות על גני רישפון (חתונה בסוף מרץ) ועל שני הקייטרינג שעובדים שם: שישקו וזיגוטה. איזה קייטרינג עדיף לדעתכם? גם מבחינת עיצוב... והאם מישהו יודע אם אפשר להוריד אותם ממחיר החבילה? תודה!

taluri1

New member
זיגוטא - ZIGOTA- היו הקייטרינג

שלנו בחתונה. היה טעים טעים טעים (הפבלובות....חלום...ועוגת הפרג...עוד יותר.. - אכלתי משתיהן בחתונה!!!!) והמולארד...גם אכלתי בחתונה...מעולה!! בקיצור - על שישקו אני לא יכולה להמליץ, אבל על זיגוטא בהחלט כן! עינייני מחיר - תמיד יש על מה לדבר. כך אני מאמינה מהנסיון החתונתי שלי... עיצוב - המעצבת שלהם - רעות גלבוע- גם נחמדה מאוד, גם מעצבת מופלאה וגם ראש טוב. אנחנו לקחנו עיצוב יחסית בסיסי, הוספנו בערך 400ש"ח על ורדים שהוספנו ועוד סייפנים לחופה, אבל לקחנו עיצוב באמת בלי יותר מדי תוספות והיה קלאסי, יפה, פשוט ו...קיבלנו מליון מחמאות - את מוזמנת לעשות חיפוש על תמונות שהעלתי כאן באוגוסט מתישהו השנה...

Chuchitos

New member
תודה על התגובה!

דרך אגב, איפה התחתנתם? מתי? ומה היה מחיר המנה אם אפשר לדעת?

אני מתחתנת ברשפון עם שישקו

כשביררתי על הקטרינגים קיבלתי הרבה המלצות על שישקו ולכן הוא נבחר!! עולה 190 ש"ח כולל מע"מ וכולל בר תוצרת חוץ, אקטיבי ועיצוב מינימאלי שלא צריך להוסיף לו הרבה כמו נרות גופי תאורה מפות ועוד דברים זה כדאי!!

מצחיק..

גם לי הייתה התלבטות כזאת. אבל הייתי בטעימות של שישקו והייתה קטסטרופה (פרטים במסר אם את רוצה) ככה שאני חושבת שירדנו מהם

mikinegr

New member
איזה קטע, היינו אמורים גם להיות בטע

ימות האלה.... אנחנו מתלבטים בינם לבין "תותיס" ואתי ונעמה

למעלה