גני ילדים

Action force

New member
גני ילדים

שלום חברים. לפני מס´ ימים הלכתי לקחת את האחיינית החמודה שלי בת ה2.5 שנים מהגן. כשהגעתי לגן, שמתי לב שתלוי באחת מהפינות דף של סכמת החייאת תינוק. כהרגלי, מתנדב מד"א מתחיל לקרוא. לפתאום מקבל את השוק של החיים - סמכה שבחיים לא ראיתי 9 עיסויים 15 הנשמות וכ´ו... בשיא התמימות שאלתי, מאיפה ההסבר הזה? וענתה לי הגננת מהבת דודה שעברה קורס מד"א. אמרתי, טוב, בעוד מספר ימים, אביא לך דף הסבר חדש ומפורט. היום, להפתעתי פנתה אליי גננת נוספת וביקשה דך שכזה. אז חברי, אודה לכם אם תמצאו תמונות המסבירות כיצד מסלקים גוף זה מילד + תינוק, והחייאת תינוק + ילד יום טוב

גננות אמורות לעבור נאמני החייאה

אני אישית אצלנו עם מחלקת הצהרונים כי הם רוצים רענונים.... בכל מקרה באתר של מד"א מודיעין יש אחלה מצגת על החייאת תינוק

orend123

New member
הנה

http://www.starmed.co.il/FirstAid/Resuscitation/InfantResuscitation אם תמחק קצת את שורת הכתובת תגיע לכל שאר הסכמות גם.

BLecker

New member
יש באתר של מד"א חיפה

תחת "מאמרים" מצגת מלאה על החייאה+הוצאת עצם זר ממבוגרים,ילדים ותינוקות כולל אנימציות ותמונות [מצ"ב קישור למצגת]

BLecker

New member
יש באתר של מד"א חיפה

תחת "מאמרים" מצגת מלאה על החייאה+הוצאת עצם זר ממבוגרים,ילדים ותינוקות כולל אנימציות ותמונות [מצ"ב קישור למצגת]

Vtach

New member
יש שם טעות...

בחלק של החייאת תינוק נאמר שצריך לפתוח לתינוק נתיב אויר ע"י הטיית מצח-סנטר... זה לא נכון (דייייייייי באמת???!!!)
צריך לעשות את זה ע"י ה´מבט לשמיים´ המפורסם..

orend123

New member
באיזה אתר יש טעות?

סביר להניח שהאתר נכתב על פי פרוטוקול ישן יותר, שכי כן האתרים מקצועיים.

למעלה