חיפושים, ראינו כל כך הרבה משפחתונים, חלקם במתרפים!!! חלקם נראים לי גדולים מדי, תעשיית ילדים, בסופו של דבר נרשמנו אל המשפחתון של שירה וויט בשמשוני אם את רוצה פרטים תשלחי אליי מסר
גן בשיא, והוא אחלה גן לדעתי!!! לא רשמתי את בני לשם כי רציתי משהו יותר קטן (רשמתי אותו לגן שבו הוא יהיה בקבוצה קטנה יותר) על הבית של צ'ומפי שמעתי דברים לא טובים (ולא רק בפורום) לגבי ויצ"ו במכבים - מכירה הרבה מאוד מאוד מרוצים (גם ברעות נראה אחלה), אבל לא מתאים לדרישות שלך מבחינת מספר ילדים
אני אישית הייתי בכמה מהם וממש לא התרשמתי. הבית של צ'ומפי - אל תתקרבי!!! ניסיון אישי מאוד לא טוב!!! תנסי ללכת לגן בגוון אחר (חברה שלי רשמה את הילד שלה לשם ומאוד מרוצה וזה גם עונה על כל הדרישות שלך), הגן של שירלי (מאוד אהבתי-לא היה מקום השנה). בהצלחה!!! ו...אל יאוש...בסוף מוצאים!!! - הכי חשוב, לא להתפשר!!!
הגן של שירלי מלא. אחרי שקראתי את "המלצתך" לגבי הבית של צ'ומפי - ויתרתי. ביקרתי ביתר הגנים שציינתי, וממש ממש לא התרשמתי מאף אחד. אני קצת בהתלבטויות, הגיל של בתי (שנה ו-8 בספט) קצת בעייתי. מצד אחד היא נמצאת בטווח הגילאים של שנה-שנתיים, ומצד שני, ממליצים לי להכניס אותה לקבוצה של בני שנתיים +. אני ממש לא יודעת לאיזה כיוון ללכת...
שנתיים בני קסם יהיה בספטמבר בגיל שנתיים וחודש והקב' שלו (אצל כנרת ויגאל)תהיה הבוגרת כך שאם את מתכוונת לספטמבר בן שנה ן-8 לשנתיים אין ממש הבדל!! ועד כמה שאני יודעת בקב' שלו הבוגרת שתהיה אף אחד מהילדים לא יהיה בן 3 בספטמבר