גני ילדים

chili3

New member
אני לא יודעת מה בדיוק היה שם. אבל

אני חושבת שזה שקרה לפני כמה שנים מקרה כזה, זה לא אומר שהגן לא טוב. לפי מה שהבנתי (מאנשים שהילדים שלהם בגן או היו בגן) הצוות למד מהטעות ולא משאירים יותר ילדים ישנים לבד, תמיד יש איש צוות בקומה. תאונות קורות, חשוב כמובן להמנע מהם מראש, אבל אם קרה משהו, חשוב ללמוד מטעויות שלא יחזרו שוב. חשוב לי להדגיש, שאין לי שום קשר לכנרת ויגאל, רק מכירה הורים מרוצים.

סיגל 31

New member
אל תתיאשי...ננסה לעזור לך ../images/Emo24.gif

אז ככה.. ניסית את גן בגוון אחר? נראה לי שהוא מתאים בשבילכם. ראית את הגנים המונטסורים (יש בנאות קדומים וברעות)-אני אישית מאוד אהבתי אבל לא היה להם מקום בזמנו. אני יודעת שהם מקבלים מגיל שנה וחצי בספטמבר. לי מאוד המליצו על גן חמניה (הגן של יפעת)-הלכתי לראות. הילדים נראו מאוד מאושרים שם.הצוות מאוד חם ומקצועי. הבעיה שלי היתה גודל המקום. כדאי שתלכי לראות בעצמך. לפעמים מה שמפריע לאחד, לא מפריע לאחר. לגבי שכבת הגיל - אם בספטמבר היא בת שנה ו-8 חודשים כעקרון עדיף שהיא תהיה עם גדולים יותר (גילאי 2-3 שנים), הם לומדים הרבה כשיש ילדים יותר גדולים. הבן שלי יליד ספטמבר ואני תמיד הכנסתי אותו למסגרות בהן הוא לא יהיה מהגדולים אלא יותר מהקטנים ולדעתי זה תרם רבות להתפתחות שלו. כמובן שהילד צריך להיות בשל לקבוצת הגיל אליה מכניסים אותו. יש ילדים בני שנתיים שפחות בשלים מילדים אחרים שקטנים מהם. מאוד תלוי בילד. את צריכה להחליט לפי הילדה שלך. האם היא מסוגלת לשבת שעה בריכוז? לשמוע סיפור? איך תהליכי החיברות שלה עם ילדים אחרים (היא מתעלמת מהם או משחקת איתם, מקשקשת איתם וכו'). כמובן שהכל יכול להשתנות מהיום עד ספטמבר אבל רואים מגמתיות.

shamo77

New member
תודה ../images/Emo13.gif)

אנסה לחפש את גן בגוון אחר ולבדוק. שמעתי על המונטסורים - אני לא בטוחה שזו הגישה שאני רוצה בשבילה. היום, היא מאד מפותחת, ואחרי העצות שקיבלתי כאן, אני חושבת שאכן אלך על הקבוצה של הבוגרים יותר. תודה!

גן בגוון אחר

קיבלתי עליו שתי המלצות לא להתקרב אליו אז תבדקי טוב טוב...

shamo77

New member
ניסיתי לדלות פרטים עליו ללא הצלחה

והחלטתי להפסיק להתאמץ...

ofirshani

New member
גם אני קיבלתי חוות דעת לא טובה

על גן בגוון אחר לפני שנה שחיפשתי ענתה לי משהי במסר דברים לא נחמדים על הגן אז גם אני אמרתי...

סיגל 31

New member
את יכולה לשלוח אלי במסר מה אמרו לך

חברה טובה שלי רשמה את הילד שלה לשם לשנה הבאה...

למעלה