גני ילדים

shamo77

New member
|פרהמלצות - גנים במודיעין לשנה הבאה

שלום אני חדשה בפורום ואשמח לקבל את עזרתם, ההורים לגבי גנים שאני מתכננת לראות ולבדוק לבתי שתהיה בת שנה ו-8 בספט' הקרוב. הגן של נאווה מי גאון של אמא גן אופיר גן בשיא הבית של צ'ומפי (נתקלתי כאן בפורום בהמלצה לא ממש חמה עליו) והאם מישהו שמע על מעון ויצ"ו במכבים?? באופן עקרוני אני מחפשת מסגרת של סביב 15 ילדים, כולל ימי שישי (אין חשיבות כ"כ למיקום). אז אם יש המלצות אחרות אשמח!! תודה!

gilirit

New member
תינוקיה:

אשמח לקבל המלצות על תינוקיה לאפריל מאי או לספמבר .( כיום היא בת חודשיים ).

srsaron

New member
מחפשת גן/משפחתון

לביתי שתהיה בספטמבר בת שנה וחודשיים. התקשרתי להרבה מקומות ממומלצי הפורום וכבר אין מקום. אני מחפשת מקום נחמד עד 15 ילדים לגילאי שנה -שנתיים, שלא יהיה במרתף או ממ"ד אלא בדירה מיועדת לגן/משפחתון. האיזור לא משנה. אשמח לעזרתכם.

srsaron

New member
הייתי אצלם

הכי נורמלי ממה שראיתי אבל טרם ראיתי את המטפלות של הקבוצה בגיל שנה-שנתיים. ואני עדיין לא סגורה על המקום. יגאל עושה רושם מאוד נחמד.אני מחפשת גן/משפחתון יותר קטן.

chili3

New member
שמעתי דברים טובים על משפחתון פאני

שנה הבאה ממשיכה הקבוצה מהשנה, והם יהיו בני שנה+ ונראה לי שהיא מצרפת עוד ילדים. אין לי פרטים שלה.

srsaron

New member
אבל מאיפה משיגים את הטלפונים

תודה רבה לך, אני ממש אשמח להתקשר אבל מאיפה משיגים את הטלפונים של המקומות האלה.

אמאואבא

New member
איזו פאני?

אני שואלת כי יש כמה משפחתונים בשם הזה באותו האיזור. יעזור אם תגידי את שם הרחוב. תודה.

chili3

New member
אני ממש לא יודעת להגיד, יצא לי לדבר

עם איזו אמא בגינה, שהבן שלה במפשחתון פאני והוא ממשיך גם שנה הבאה שם. אני לא יודעת עוד פרטים, אני חושבת שזה בשמישוני.

זקוקה להמלצה על ט.ט.חובה

לצערי הרב גיליתי שאני יכולה לרשום את בני רק באיזור שלנו למרוב שיש גנים הרבה יותר קרובים לבית!!!!! בנוסף התברר לי שאי אפשר לבקר בגנים כי היה יום פתוח שלא ידעתי עליו (ככה זה כשמשתמשים בעיתוני העיר לניקוי חלונות). עכשיו אני צריכה לרשום את בני לגן בלי לדעת איך הוא (היחידים שאני מכירה בעיר לא מכירים את הגנים הללו) אז מדובר בגנים הבאים: גן מור גן שקד וגן שיבולת כן,כן כולם ממ"ד. אם נוותר על ממ"ד אז יש לנו את גן סחלב ליד הבית - מישהו מכיר??? זה כל כך מעצבן שאין התחשבות בעיר הזו לאנשים שאין להם רכב! מה, אנחנו כל כך מעתים??? למה שאני אצטרך ללכת בעליות לאיזור מליבו במשך חצי שעה בגשם ובשרב כשיש לי גנים יותר קרובים אך ורק בגלל שאני גרה בצד הלא נכון של הרחוב???!!!

misht

New member
גן סחלב

הבנתי ששנה שעברה היה לא מוצלח. אבל השנה הצוות טוב. את יכולה לעמוד ליד הגן בבוקר או בצהריים ולשאול הורים שיוצאים משם.

Angel972

New member
יווו ... איך בא לי לאכול סחלב עכשיו

מי מתנדב להכין לי
(יש לי את כל החומרים בבית ... אבל לצערי אני במשרד)

למעלה