גני ילדים

cr

New member
הבחירה בגן דתי אמורה להיות

מכוונת, לא ?... בכל אופן הוא עושה רושם טוב, אבל כדאי לשאול מי שהיה שם השנה

מלאך, אתם אנשים דתיים?

[אמרת שהייתם בהרצאה של אמנון, עדיין לא הצלחתי לחבר פנים לניק.....היו שם אנשים דתיים ולא דתיים, ואני תמהה מי אתם] אבללללללל אם אתם לא אנשים דתיים, אפילו רק מסורתיים, חשבו על עניין שליחת ילד לגן דתי היטב היטב. אצלי זה התבטא בצרחות עד השמיים בכל פעם ש"שכחתי" להתפלל כל יום שישי, המוציא לחם הפך לברכה יומיומית, נרות, כיפה [ בתי למדה בגן רפורמי, אז אני הוכרחתי לחבוש כיפה], קידוש והבדלה. לי זה התאים, כי אני אוהבת יהדות, וישנם טקסים נהדרים [יחד עם אחרים] וכך יכולתי לשבת ולדבר איתה על זה המון. לכם זה יתאים?

Angel972

New member
אנחנו לא דתיים ...

אבל באים מבתים מסורתיים. אישתי עוד מקפידה על כל מיני דברים, ומן הסתם אני מקפיד איתה כי אי אפשר אחרת (שלום בית)
אני לא חושב שזה יהפוך למשהו אובססיבי, גם היום אנחנו עושים קידוש ביום שישי. איך את לא מצליחה לקשר ? סתם ... תחשבי ככה : את ישבת מול אמנון, אנחנו (אני ואיושי, לא אני ואישתי - לא להתבלבל !) ישבנו בשורה הימנית שלך ליד המקרן לפי הסדר : יויו, מלאך, איושי ... (במקרה, לא היה מתוכנן)

א י ו ש י

New member
כן כן לא היה מתוכנן../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

באמת כבר חשבתי שקישרת... מצחיקה

talrd

New member
חט"צ אופק

טוב, עדיין לא עברנו למודיעין אבל אוטוטו..., סוף סוף קיבלנו שיבוץ חט"צ באופק. האם ידוע כבר מי המפעיל בצהרון? האם יש גן/ גננת מומלצים לבקש בשיבוץ? תודה מראש לכל המתייחסים/ות!!

EventHorizon 2

New member
היי לכולם...

אני אשמח לקבל פרטים והמלצות מההורים שבינינו לגבי פעוטונים לגיל הרך(לא משנה האזור)

Angel972

New member
אנחנו מכירים ../images/Emo35.gif

למה את לא אומרת שלום לכל חברי הפורום
לא ראיתי אותך פה בחצי שנה האחרונה ... את חדשה אצלנו לא
אנחנו מקבלים את כולם בזרועות פקוחות, אבל אוהבים להכיר אותם קצת
אז לא חשוב אם תגידי שלום או לא, בכל מקרה : ברוכה הבאה.

EventHorizon 2

New member
ת'גובה>

שלוםםםםםםםםםםםם לכולם. לא ניתן לאמר שאני חדשה,כיוון שמידי פעם אני מציצה ואף שולחת הודעה. אבל בכל מיקרה אני כנראה שאגיע למפגשון שאתם מתכננים ואשמח להכיר את כולכם

יש שרשורים בנושא, אולי חלקם רלוונטי

אני יכולה לשלוח לך מסר לגבי המשפחותון שאני שולחת את בתי אליו בספטמבר מתאים לגילאי שנה - שנה וחצי. תודיעי לי אם זה מה שאת מחפשת בהצלחה

שרית 80

New member
מעון אמונה

שלום, אני חדשה בפורום, עוד חודש וחצי עוברת למודיעין... רציתי לשאול האם מישהו שמע על מעון של אמונה במודיעין ברחוב נחל צלמון 17? אשמח לשמוע... לילה טוב

רחלילי

New member
שמעתי

מישהי שרשמה את הבן שלה לשנה הבאה לשם, שמעתי ממנה שמבירורים שהיא עשתה-היא שמעה דברים טובים על המקום.

שרית 80

New member
גן אמונה

הי לכולם.... זאת שוב אני, אני חוזרת על השאלה שלי, (אני יודעת שכבר שאלתי פשוט לא קיבלתי מספיק תשובות
... אם מישהו שמע על גן אמונה במודיעין בנחל צלמון.... יום טוב...

תיחוש

New member
כנ"ל בבוכמן

את בני הפרידו כנראה מכל חבריו. הם קיבלו גן קיים ואנחנו (שעדיין לא קיבלנו שיבוץ) נהיה בקרוון שבמרכז אתר בנייה!

למעלה