גני ילדים

MIRI13

New member
בוקר טוב , האם מישהו מכיר/ה

את גן "ירקון"? ברח מיכה הנביא? (אין במאמרים ) תודה ויום טוב

ebarak

New member
גנים לגילאי 3-4 לתושבי קייזר- אין!

לפי הנחיית העירייה רשמנו את הבת שלנו, שתהיה בת-3 בספטמבר, לגנים בשימשוני. מכרנו משימשוני כבר קיבלו תשובות ואנחנו לא, רק התחלנו לשמוע שמועות. לאחר בדיקה עם גורמים בעירייה ומשרד החינוך מסתבר שהעירייה היקרה שלנו לא לקחה בחשבון שבאמת גרים בקייזר, ועוד עם ילדים קטנים! מה שלא מפריע לה לקחת ארנונה מאיתנו. בשורה התחתונה אין כרגע פתרון לילדים מקייזר ומה שמדברים עליו זה להביא מבנים זמניים (מישהו אמר קקרוונים?) ולהקים איזה אינסטנט גן אי שם בשכונה. לאור העובדה שמדובר על עוד חודש וחצי, אני בספק רב ואולי צריך להתארגן לאיזה אינתיפאדה קטנה בעירייה

Lela

New member
גן ארגמן בבוכמן? מישהו מכיר?

חיפשתי בחיפוש מתקדם, חיפשתי במאמרים...אין שום דבר... מישהו שמע משהו על הגן הזה? הרגע דיברתי עם העיריה ואמרו לי שביתי שובצה בגן הזה

דושניק

New member
../images/Emo45.gif אני איתך

נתחיל לארגן משהו בגנים הציבוריים עם הורים לילדים מקבוצת גיל זו. עכשיו אני רואה שאני לא היחיד שלא קיבל תשובה עדיין...

M i r a

New member
הבנתי ששלושת הגנים

בבוכמן אמיר, ארבל וארגמן טובים. אבל לא יותר מזה אנחנו שובצנו לאמיר.

ebarak

New member
איזה גנים ציבוריים?

ראית איזה גן ציבורי בקייזר שאפשר ללכת לשם עם ילד? (אני לא מקטר, סתם מציין עובדה...
)

גן פנינית

שלום לכולם, בת שלי שובצה לגן "פנינית", האם יש מי שהוא שילד שלו שובצ לגן הזה, או מי שהוא שילדיו היו בגן "פנינית"? אשמח לשמוע תגובות. תודה

יונית ש

New member
האם משהוא מכיר גן שקנאי בשמשוני

שלום לכולם אנחנו חדשים במודיעין
קיבלנו שיבוץ לגן שקנאי בשמשוני. האם משהוא מכיר? מאוד נשמח לשמוע תודה רבה יונית

יונית ש

New member
יו.. אני כל כך שמחה

תגידי בבקשה האם אפשר או מקובל ללכת לגן ולנסות לפגוש את הגננת עוד השנה? זו פעם ראשונה שאני מכניסה ילדה לגן עירוני

שלוש11

New member
גן שקנאי

הגננת הקבועה של גן שקנאי יוצאת לשבתון והיא תהיה בגן פעם בשבוע כגננת המשלימה.בכל מקרה הסיעת בגן שקנאי מקסימה.

יונית ש

New member
אוייש זה נשמע לא טוב

יש לך מושג מי מחליפה? ומה קורה עם הצהרון במתחם הזה האם הוא בגן?

ב נ ה

New member
הצהרון הוא בגן או בגן סמוך

הצהרונים בשנה הבאה מופעלים ע"י צביקה לוין בשמשוני.

Angel972

New member
ידוע משהו עליו ?

הוא בסדר הצביקה הזה
אגב - מאיפה את יודעת

ב נ ה

New member
אני גננת../images/Emo13.gif

הצלחת הצהרון תלויה בנפשות הפועלות. המפעילים פחות או יותר דומים במה שהם נותנים(חוגים קייטרינג,חומרים וכו...)

Angel972

New member
מה לגבי גן חוגלה ../images/Emo35.gif

יש למישהו קצת מידע
זה הגן עם הגנן עד כמה שזכור לי (אישתי הייתה זאת שבדקה את הכל ...)

Angel972

New member
ממממההההה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סתם ... סתם ...
כן, זה גן דתי, פשוט מאוד המליצו לאישתי, והחלטנו שננסה ... אז ניסינו אותו ועוד גן לא דתי, וקיבלנו אותו. פשוט, רציתי להיות בטוח שהבחירה נכונה, כל עוד אפשר להתחרט כמובן.

למעלה