גני ילדים

eitanhai

New member
גן חובה: ח-קייזר, מישהו שמע?

מה זה חט"צ או גן-חובה רגיל? איפה הוא ממוקם (בקייזר?) אשמח לקבל מידע..

שלוש11

New member
חטצ

חטצ=חטיבה צעירה, כלומר גן חובה הנמצא בבית ספר וחולק מרחב משותף עם כיתה א.בקייזר יש חטצ בממלכתי ט. גן חובה עצמאי איפה ממוקם? שאלה טובה לעיריה פיתרונים.

Angel972

New member
גן חוגלה - התקבלנו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זהו, סופית .. התקבלנו לגן חוגלה בשמשוני. אז ... מי איתנו ? קדימה ... לא להתבייש

Angel972

New member
אמשח גם לקבל תגובות מבוגרי הגן

או יותר נכון - מההורים של בוגרי הגן. תודה.

מישהו מכיר את גן אירוסים ?

מישהו או מישהי יכול/ה לתת לי חוות דעת, על גן אירוסים שברחוב נהר הירדן 28 ? איך הגננת? מה שמה? איזה מוניטין יש לגן אירוסים...? תגובות ייתקבלו בשמחה.

venusa

New member
מישהו יודעמה קורה עם גני טרום חובה

בקייזר. הבנתי שרוצים לשים או קרוואנים או מבנים קבועים לגנים ועיין אין להם מקום.

eitanhai

New member
קרוואנים בקייזר

אכן מתוכננים 4 מבניים זמניים לגנים בקייזר - אבל נראה לי שזה רק לגני חובה - מצורפת כתבה מ-'מודיעין ניוז':

גן פנינית???

מי שהוא מכיר? ובכלל שיבוץ הזה.... סתם.. כתבתי גן חופית, וגן חלופי חסידה, אל שיבצו לגן פנינית.. אז בשבל מה כל הבלגן עם טפסים ובחירות, אם בסוף לא מתיחסים

אפרתש

New member
זה גם מה שנדמה לי

לפי מה ששמעתי מכמה וכמה אנשים, לא נראה כאילו היתה משמעות למה שביקשנו. אנחנו לא התקבלנו לאיפה שביקשנו, ואני יודעת על ילדה שהתקבלה לאותו מקום בהרשמה מיוחדת (הילדה צעירה והקפיצו אותה גן), ואמרו להם שזה "על בסיס מקום פנוי". איך זה היא התקבלה "על בסיס מקום פנוי" כשאמרו שלילדה שלנו אין מקום? זה קרה לנו גם בשנה שעברה, ובסוף היינו מרוצים מהגן. מקווה שגם הפעם ישחק לנו המזל.

תמתם007

New member
גן פנינית

חברה שלי שמה את הבת שלה שם (השנה) והיא היתה בסה"כ די מרוצה. מה שחשוב, הילדה שמחה בבוקר לקום לגן ויש לה משם חברות טובות.

קרוב אליך

יש גן ברחוב משה דיין של כנרת,היא רשומה במאמרים כמומלצת . אנחנו הלכנו להתרשם מהגן לפני כחודשיים והתרשמנו לטובה מהגן ומכנרת,אבל לא נרשמנו מסיבות הקשורות עימנו (צריכים המון שעות נוספות אחרי 17.00 וכאלה,אנחנו די קרציות בנושא) לגבי המכללה שוב בהמלצות שדלינו בזמנו אין המלצות חמות...

למעלה