גני ילדים

3קשת

New member
מי מכיר...

האם מישהו מכיר גן פרטי טוב הקרוב לרחוב מבצע יונתן שבמתחם השמשוני??

גן דרור????

מישו מכיר? יודע? בשנה הבאה בתי תלך לגן דרור... רציתי לדעת על הגן...טוב?בסדר? לא משהו? גרוע? תודה מראש....שי גל

ח ל 2

New member
גן חופית

סוף סוף הגיעו השיבוצים, האם מישהו מהפורום קיבל את גן חופית?

א 1 א

New member
מפוצץ בגנים

אני מכירה לפחות 4,5 גנים. 2 מהם ממש במתחם הסגור של מבצע יונתן ונחשון ועוד כמה מסביב.לא יודעת לגבי האיכות אבל הם די מלאים.

Angel972

New member
עוד לא קיבלנו שיבוץ, מה יהיה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

א 1 א

New member
אין לי טלפונים

פשוט אני מסתובבת שם ואני יודעת שיש גן במבצע יונתן 6 ויש אחד גם במספרים הגבועים יותר 22או 24 נדמה לי,בנחשון 29 אם אני לא טועה.יש במשה דיין בבניין הראשון לפני חטיבת הצנחנים לא בטוחה מה המספר .ויש עוד כמה בסביבה פשוט את צריכה בוקר אחד אולי יום שישי אפילו להסתובב ולהיכנס.גם עדיף מראה עיניים .ומנסיון לפעמים גם להפתיע.

מולי 2005

New member
../images/Emo91.gif בחום לגן בשמשוני

מומלץ בחום על המכללה לגיל הרך שנמצאת ברחוב משה דיין 3 מקבלים מגיל 3 חודשים עד 4\5 שנים. הבת שלי שם ואני ממש ממליצה בחום. שווה ביקור שווה לגשת לראות ולהתרשם

3קשת

New member
זה ממש קרוב רח' משה דיין

אשמח אם תשלחי לי מסר עם הטלפון של המכללה????

מולי 2005

New member
המכללה לגיל הרך

הכתובת משה דיין שלוש והטלפון שלהם 089712071 סליחה על האיחור בתשובה פשוט לא הייתי פה מספר ימים

למה לעבוד קשה

כנסי למאמרים של הפורום יש שם המון המלצות לחיוב ושלילה על משפחתונים בעיר. ו... ברוכה הבאה למודיעין...

3קשת

New member
פניתי למאמרים אבל זה ממש מתסכל כי

אין שם גנים שקרובים לרחוב שלי במהלך השבוע הגעתי לעיר וניסיתי לחפש גנים בעצמי(עדיין לא ממש עברנו) אך אף אחד לא שם אפילו שלט "גן ילדים" חוץ מגני עירייה ואלה שידענו עליהם ממש מוסתרים ומוצנעים , אז איך אפשר למצוא גן?????? אני מבינה שהשכנים עושים קצת בעיות בגלל הרעש ושבעלות הגן שומרות על פרופיל נמוך אבל לפחות שתושב חדש שעדיין לא מכיר יראה איזה סימן לאיזשהו גן בסביבה, אני ממש לא מבינה את זה. אז בבקשה אם מישהו מכיר גן לילד בגיל 3 שיכתוב לי שם וכתובת מלאה ואם אפשר גם טלפון תודה

Neta558

New member
גני ילדים ../images/Emo66.gif

שרשור לרגל עונת השיבוצים. אנא שרשרו מטה הודעות בנושא.

dx2

New member
אז יש למישהו משהו להגיד על "הרדוף"?

ומה ההבדל בינו לבין "הדס" שצמוד אליו? גילאים שונים? או סתם שני גנים סמוכים? כי בטופס רשמנו דווקא "הדס"...

טלגיל

New member
גן דיה?

כמובן שזה לא היה חלק מבקשותי... אני אפילו לא שמעתי עליו קודם. מישהו יכול להמליץ או לא? תודה

גן חדש יחסית. גננת שיודעת להציב

גבולות (אחרים יקראו לה קשוחה אבל במקרה של שבלולתי זה היה מעולה) סייעת מדהימה.

חו"ד על גן ילדים אירוסים במודיעין

מישהו או מישהי יכול/ה לתת לי חוות דעת, על גן אירוסים שברחוב נהר הירדן 28 ? איך הגננת? מה שמה? איזה מוניטין יש לגן אירוסים...? תגובות ייתקבלו בשמחה.

למעלה