גני ילדים

יםיבשה

New member
אני יודעת../images/Emo140.gif. תודה. ביקרנו אצלה

היא עדיין לא יודעת מה קורה איתה בשנה הבאה, היא מחליפה מקום... תודה לך. ואשמח לקבל עוד המלצות.

יםיבשה

New member
אויש, אני ממש בולבול../images/Emo13.gif

התכוונתי לגן של שירלי... גם אצל שירה ביקרנו אבל יש לה הרבה ילדים וזה לא מתאים נכון לעכשיו. סליחה על הבלבול שלי
.

bonitta

New member
המשפחתון של שירה

לעומת גנים אחרים שראיתי, אני חושבת שאין אצלה הרבה ילדים, מדובר על 18 ילדים, בכל הגנים האחרים שראיתי דיברו על 20 - 26 ילדים לצוות המורכב מ 3 עובדים

gilirit

New member
האם משהו מכיר משפחתון במכבים..

לגילאי 9 חודשים ומעלה ?

rachelvi

New member
טרום טרום חובה -קבוצה קטנה - בקייזר

מחפשת גן עם קבוצה קטנה של ילדים לילדה בת 3 - לשנה"ל הבאה.

neta13

New member
מטפלת בשמשוני

שלום, אני מחפשת מטפלת/ משפחתון מומלץ באזור שימשוני לתינוקת בת 4 חודשיים. מי שיכול להמליץ לי, תודה תודה

קווי

New member
משפחתונים בגבעה סי

שלום לכולם, אני חדשה בפורום, אם לילד בן 2.5. וילד קטן בן חודשיים. אני מחפשת משפחתון בגבעה לתינוק הקטן.המלצות יתקבלו בברכה. האם מישהו שמע עם המשפחתון של ענת בשמשוני שעכשיו פתחה בגבעה סי. כמו כן אני מחפשת צהרון לשנה הבאה לילד הגדול שיהיה בגן עירוני גם כן בסביבה מישהו מכיר? תודה על העזרה.

ורדה 1

New member
לא שמעתי על ענת לגבי צהרונים - לאיזה גן רשמת אותו? כמעט בכל גן (או בכל 2 גנים) מתקיים צהרון. חוץ מזה שישנן סייעות שלוקחות איתן הביתה ילדים מהגן. גם צהרונים פרטיים שאינם של הסייעות, בדרך כלל אוספות ילדים מאותו גן, כי מבחינה טכנית, קשה לאסוף ילדים משני גנים כמעט בו זמנים (הדלתות נפתחות ב-1:18, ועד 1:20 כולם כבר בחוץ...).

tamar27

New member
המשפחתון של ענת

לפי מה שהבנתי זה נקרא צעדים ראשונים הלכתי לראות את המקום לבתי נראה מאוד נחמד גם הצוות וגם המקום.אבל אין לי יותר פרטים...

אני מעוניינת לעבוד כסייעת בגנים

בגני ילדים,נסיון יש לי אחריות ואהבה לילדים.יש לי ילדה בת 4. כדית 050-8810907

הוביטית

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif גן חרוז או גן שקד

שלום לכולם אשמח לקבל פידבקים אם יש על גן חרוז ביצחק רבין או גן שקד ברעות (לגיל טרום טרום חובה) תודה רבה !!

ravitrn

New member
המלצות בבקשה

היי שלום לכולם ונעים מאוד, זקוקה נואשות להמלצות על גנים לגילאי 2-3 כולל פרטים מה שמעתם על: עולמה של ליאת הגן של טלי - בגבעת C - טולטול משהו כזה תודה מראש

galizoe

New member
ממה שהמליצו לי -

חסידה סנונית הגן של אסתי במיכה הנביא - לא זוכרת את שמו (ירקון? יקינטון?)

galizoe

New member
אה ועוד -

אנפה (מול סולומון סנטר) אבל הוא רק טרום, בלי טרום טרום

ממה מיה

New member
אנחנו מרוצים מאד מירקון ../images/Emo45.gif

וגם מהצהרון ביסעור. גננת מקצועית, נותנת יחס אישי לילדים והילד פשוט נהנה מכל רגע.

למעלה