גני ילדים

rinatmi10

New member
גני עירייה בשמשוני

מחפשת המלצות לגני עירייה טובים באזור השמשוני.

tamar27

New member
../images/Emo207.gif גן צעדים ראשונים

אשמח לשמוע המלצות לגן צעדים ראשונים של ענת תודה, תמר

גן צעדים קטנים

אני רשמתי לשנה הבאה ביגאל ידין, נראה לי גן מצוין (אני באה מהתחום) חוץ מזה מכל מנהלי הגנים שדברתי אתם ענת נראתה לי הכי מבינה את הצורך של הילד. מבחינה חינוכית וגם מבחינה אנושית. ביקרתי בגן בשעות פעילות והתרשמתי מאוד. אם נחזור אנו נהיה שם.שמעתי גם המלצות מהורים בגן וגם הכי חשוב חברה שלי גרה צמוד לגן והיא אמרה שהיא שומעת את המטפלות שמדברות אל הילדים בצורה נעימה ויש "צלילים נעימים מהבית") בהצלחה.

kalah

New member
מצטרפת לשואלים בשמשוני-

גן סנונית,או יסעור,או חסידה,או דרור?

H O P E 2 9

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמקפיצה...

לחוו"ד..לגנים:ברוש/ברקן/אורן..בחרצית. תודה

sil2006

New member
משפחתון עד 3 תינוקות לספט'06

אני ממליצה למי שמחפש משפחתון לשנה הבאה, המשפחתון שבו שי נמצא. מטפלת+3 תינוקות (רק) מגילאים 3-6 חוד'. (היא רק רוצה תינוקות) מ7.00-16.00 אם אפשרות עד 17.00 אוהבת, מפנקת, חמה, נקייה ומבשלת מצויין... מיועד למי שמחפש שיתנו חום ואהבה לתינוק בשעות שלא נמצאים איתם. לפרטים לשלוח לי מסר. (קוראים לה סילביה גם- אבל זאת לא אני
)

ת נ ת ו ש

New member
../images/Emo41.gifמחפשת משפחתון לבן חצי שנה

שלום לכולם, אני מחפשת משפחתון לתחילת אפריל לפשושון שלי שיהיה בן חצי שנה. כל המשפחתונים ששמעתי עליהם המלצות מחברים/מכרים כבר מלאים. אשמח לקבל המלצות על משפחתונים בעיקר באיזור הישן של מודיעין (עמק דותן/עמק החולה) אבל לא חובה. אני כבר בלחץ וחוששת שבסוף אני אשים את הקטן במשפחתון שאני לא לגמרי שלמה איתו מחוסר ברירה. אשמח להמלצות גם בפורום וגם במסרים. תודה תנתוש

sil2006

New member
בגן של שירה פתחו תינוקיה

אני לא יודעת אם יש לה מקום, אבל הוא גן שכמה מחברי הפורום הנכבד נרשמנו, כך שהמלצות יש בשפע

קווי

New member
אפשר גם בבקשה

את יכולה לשלוח לי גם פרטים על המקום, איפה הוא, לאיזה גילאים, טלפון וכו'? תודה

יםיבשה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif משפחתון בשימשוני עד 12 ילדים

אני מחפשת משפחתון/מעון/גן לגילאי 2-3 בשנה הבאה, עדיפות לשימשוני. מי יכול לעזור? ביקרתי כבר בגנים רבים שהומלצו פה בפורום, אכן מוצלחים אבל עם ה-מ-ו-ן ילדים. וזה פחות מתאים לנו. אנא עזרו מי שיודע.... תודה

למעלה