גני ילדים באמסטרדם

sharonlev2002

New member
גני ילדים באמסטרדם

האם מישהו מכיר גן ילדים דובר עיברית באמסטרדם? אנחנו נוסעים עוד כמה חודשים ואני מעוניינת לשלוח את בני לגנים דוברי עברית או אנגלית בלבד.

Gefen

New member
היי שרון ../images/Emo39.gif

אויי כמה שאני מזדהה... רק לא מזמן הייתי בדיוק במצבך- חיפשתי לילדים שלי גני ילדים במלבורן, כשעוד חייתי בארה"ב, ואני יודעת שהמשימה היא קשה.... לחפש גן זה קשה, ובשלט רחוק זה קשה כפליים...לכן אני מנסה להחלץ פה לעזרתך בתקווה שזה במשהו יעזור. ראשית,עצתי לך, לנסות להכניס שאלה בפורום מפגש (לישראלים בהולנד), ששייך לאתר הישראלים בהולנד - מפגש (אמנם לא נראה פורם פעיל אבל לכי תדעי תמיד יש הפתעות..). יש גם פורומים שכנים שלא אפרט פה את שמם, אני בטוחה שאת מכירה ותצליחי להגיע גם לשם.. ויש עוד כמה דברים שאת יכולה לנסות: 1. לנסות את האתר הזה שמטרתו לעזור לדוברי אנגלית שעוברים להולנד (יש מספר טלפון לייעוץ בלינק של הייעוץ - נסי להתקשר ולבקש הפניה לגני ילדים דוברי אנגלית) 2. נסי את הקונסוליה האמריקאית - במקום בו יש שגרירות אמריקאית תמיד יש גן אחד לפחות דובר אנגלית.. 3. ואחרון חביב- חב"ד - אהובים עליי במיוחד, אני חייבת לאמר....ותמיד שמים על דגלם את השפה העברית. להלן מרכזי חב"ד באמסטרדם: Beis Chabad - Lubavitch Holland De Vlaschaard 59 Amstelveen - Amsterdam, 1183 KM NETHERLANDS Phone: 31-20-646-0046 Rabbi Yitzchak Vorst Tzivos Hashem De Vlaschaard 59 Amstelveen - Amsterdam, 1183 KM NETHERLANDS Phone: 31-20-646-0046 Rabbi Yitzchak Vorst זהו, מאחלת לך הרבה
גפן

Gefen

New member
הבהרה וגם תוספת חשובה...

שרון, מקווה שלא בלבלתי לך במוח... כמה הערות קלות- בהודעתי הראשונה האתר שדברתי עליו של הארגון שעוזר לדוברי אנגלית - הלינק לאתר נמצא בתחתית העמוד. את רשימת בתי הספר ששלחתי לך - גם אם נראה לך לא רלוונטי כי מדובר בבתי ספר ולא בגנים- שמרי והתקשרי- אני בטוחה שבאותם בתי ספר ידעו להפנות אותך לגנים דוברי אנגלית (סביר להניח שרוב הילדים הגיעו משם..) ואחרון חביב בשבילך - קישור להודעה ששווה זהב- לקרוא ולשמור.... גפן

למעלה