גני ילדים באוסטרליה

Ran22

New member
גני ילדים באוסטרליה

מישהוא מכיר גני ילדים במלבורן ? איך מתגברים על השפה, יש למישהוא נסיון בנושא ? תודה, רן

lilaNY

New member
מציעה לך לנסות לשלוח מסר לגפן

וגם לקרוא את הודעותיה

Ran22

New member
שלום גפן

שלום גפן, אני מבין שאת במלבורן, האם עברת לשם בתהליך הגירה רגיל, מיקצועי ? איך גני הילדים שם ? איך ניתן להתגבר על השפה ? יש לך טיפים, המלצות בנושא. תודה רן,

Ran22

New member
Shalom Gefen

Can you read Hebrew letters Did you migrate with your families under skilled migraton I would like to know about kidding gardens in Melbourn, how your kids are managed with English Thanks, Ran

Gefen

New member
שלום רן 22... הנה אני סופסוף יכולה.

לעזור פה למישהו ממלבורן, ועוד בעברית..הללויייההה..... ראשית, לא רשמת למתיי אתה צריך גנים? לעכשיו או לתחילת השנה? בני כמה הילדים? אתה מעוניין בגנים יהודיים או שזה לא ממש משנה? נתחיל בזה שאני לא מומחית גדולה לגני ילדים כי הרי רק הגעתי לא מזמן, אבל שני ילדיי (שנתיים ושלוש ושמונה חוד´) והצורך הדחוף להכניס אותם למסגרות,הכריחו אותי לעשות קצת שיעורי בית. אז קודם לעניין השפה- קצת קשה לסכם את הנושא על רגל אחת מה גם שלא כתבת את גילאי הילדים- אז הנה אעודד אותך- ילדים קולטים די מהר את השפה, ויש פה בגני הילדים היהודיים גם אנשי צוות שמדברים עברית. (בכלל ממש ישראל הקטנה פה לא תאמין..). לגבי הילשים שלי- הגענו מארה"ב כך שהשפה לא חדשה להם ולפחות על הקושי הזה דילגנו.. והנה מספרי הטלפון של שני גני ילדים יהודיים- תתחיל מהם שניהם נהדרים.. קינג דייויד- 03-9525-2327 (לדבר עם אילנה המנהלת) שלום עליכם- 03-9528-6390 (לדבר עם אנה-מריה המנהלת) ביאליק- אין לי פה את המספר אבל תבקש מאילנה מקינג דייויד (בלי בושה היא נחמדה מאוד) mount scopus - שוב אין לי המספר... ויש עוד ועוד.. תשמע, יש לי בבית רשימה ארוכה של גני ילדים.... אני מציעה שאשלח לך במסרים של תפוז את הטלפון שלי- תתקשר ואוכל לעזור לך יותר, מה דעתך? ובכל אופן- לגבי שני גני הילדים הראשונים שרשמתי- שם הילדים שלי נמצאים אז תהיה בטוח שאלה גנים נהדרים.. (אמרה בצינעה ולא הוסיפה...) אני שולחת לך את המספר שלי.. ביי ובהצלחה גפן

Ran22

New member
תודה

תודה גפן שלחתי לך הודעה, דרך אגב אני לא רואה את מספר הטלפון שלך... רן

nirnir1

New member
היי הנה גפן../images/Emo140.gif כאן בעיברית../images/Emo70.gif

מתאקלמת? מסתדרת?

היי גפן . תזכורת

לא קיבלתי עדיין שום מסר ממך. אבל שלחתי לך מייל. טפלי בעניין בחיוב וברכות לרגל כתיבתך בעברית.

sirpad

New member
אין גניי ילדים באוסטרליה

יש פאבים עם כיסאות נמוכים שמגישים בירות ינוקא עם רק 2 אחוז אלכוהול.

למעלה