גני התערוכה

gil kurtz

New member
גני התערוכה

קראתי את תנאי התחרות. לא הבנתי מה פרוש ל"התפס בסיבוב". וכן למה מי שלא נתפס רוכב עוד 5 סיבובים.

Nimrod Dubinski

New member
תשובה בשם כבוד מזכ"ל איגוד האופניים

כאשר מתחרים במסלול סגור כמו במסלול ריצה 400 מטר, להתפס בסיבוב זה כשרוכב שנוסע לאט, נתפס מאחור ע"י רוכב מהיר ממנו. המרוץ מסתיים כעבור 50 סיבובים לכל הרוכבים שנתפסו בסיבוב או יותר. לרוכבים שלא נתפסו יהיו עוד 5 סבובים במסלול נקי מרוכבים. כל המזנקים יקבלו דרוג סופי בין עם נתפסו ובין אם לא (יש מערכת אלקטרונית למדידה).

zinger d 1

New member
ןלחידוד ואני מקווה שזה נכון...

ניתפס= רוכב אחד או יותר השיג אותך בסיבוב ואם זה אכן כך ,כיצד מתבצעת הבקרה?

cobra_1

New member
יש צ´יפים אבל הם לא במקום שופטים../images/Emo22.gif

יאיר, יהיו צ´יפים אבל למדידה עצמה אין לדעתי קשר לעובדה שרק השופטים רואים מי נתפס ומורים לו לרדת מהמסלול. אנא תקן והאר אם זו טעות.

לא טעות אבל....

במקרה של חוסר וודאות הצ´יפים מגבים את מספר הסיבובים. בעזרת תוכנה מתאימה ותכנון מוקדם אפשר יהיה למנוע מהשופטים את העבודה הקשה והמבלבלת של ספירת הסיבובים ולהשאיר זאת למסך מחשב המחובר למערכת הצ´יפים. ואז כשרוכב מגיע לנקודת השיפוט אפשר ישר להבחין (דרך המסך)כמה סיבובים הוא השליפ או שנותרו לו. אגב,השופטים שיהיו בגני התערוכה הפ בוגרי קורס השיפוט שנערך לא מכבר.אני מציע שניתן להם 100 ק"מ של חסד... הצלחתי להבהיר את עצמי? כי קראתי זאת ואני לא בטוח.

cobra_1

New member
תהיה בטוח ../images/Emo13.gif

ציפ ציפ [מעל הרציף..] כרגע הבעייה היא בתחום הארגון - לא התאפשרה כניסה לאימון שם לפני התחרות ומדובר בתחרות מאד טכנית ומסוכנת. תתעדכן

למעלה