גני התערוכה 25/1

with my love

New member
גני התערוכה 25/1

משום מה אני לא מצליחה להרשם לפורום באתר הרשמי של נינט, אז לפחות אעביר את המסר פה. לגבי המופע/מסיבה בגני התערוכה, למי מכם ששמע על זה ולמי שלא- כמה הבהרות למניעת אי נעימויות. 1. המסיבה נועדה לנשים בלבד. לא, זה לא אומר שאם תבקשו יפה מהשומרים בכניסה-יכניסו אתכם. גם קשרים במקומות הכי גבוהים לא יעזרו. נשים בלבד אומר- נשים בלבד. הא, ובמופע הזה ספציפית, "נשים בלבד" מתייחס לנשים גאות. 2. אם אתן מתחת לגיל 18 אל תטרחו להגיע, מהסיבה הפשוטה שגם הפעם תחנונים לא יעזרו. כיוון שנמכר במקום אלכוהול- אין סיכוי שא-ף אחת (כולל אני, ממרומי גילי המופלג-23) נכנסת בלי תעודת זהות. 3. אם אתן הומופוביות, סולדות מכל הנוגע לקהילה הגאה וללסביות בפרט - כדאי שתעשו אחורה פנה. כי גם אם לא ממש תבלו את רוב זמנכן בשתיית אלכוהול מופרזת, סביר להניח שבכל זאת תמצאו את עצמכן מקיאות בשירותים. כן, כן... מה שאתן עומדות לראות חוץ מאת נינט, הן לסביות בכמויות... מסודרות בזוגות בדר"כ, עושות פוצי מוצי אחת לשנייה. ולנינט. שורה תחתונה: אם אתן נשים מעל גיל 18, גיי או גיי פרנדלי - נתראה ב25/1 בגני התערוכה. תעשו חיים!

ג ב ש ו ש

New member
תודה לך../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

אבל לפי מה שקראתי מדובר בערב שההכנסות שלו הן התרמה ולא היה זכר שמדובר במסיבה לנשים גאות. בכל מקרה..תהנו

with my love

New member
אני לא ממש יודעת

מאיפה בא הקטע של "ערב התרמה"... בטח מהאתר הרישמי. בכל אופן, גם אם אכן מדובר בערב התרמה, את ההזמנה למסיבה-הופעה הזו אני קיבלתי במסיבת הנשים האחרונה שהייתי בה. מה שאומר שעוד משהו כמו 500 נשים גאות קיבלו בדיוק את אותה הזמנה. מה שאומר שרוב הקהל יהיה מורכב מנשים גאות. מה גם, שמי שעומד מאחורי הערב מופלא הן KEREN&ALICE בשיתוף עם ה-fashion bar שזה, למי שלא מכיר - ליין גאה במיוחד. מיותר לציין שבגלל אופי האירוע, על גבי ההזמנה מתנוססת כתובית "בת לוקחת בת...". שורה תחתונה: לא שלי אישית יש בעיה עם כל מי שרוצה להגיע ולהנות- סתם רציתי להבהיר כמה נקודות. הא... מצאתי מאיפה כל הקטע של ההתרמה! באמת כתוב באחת הפינות בהזמנה ש"חלק מהכנסות האירוע יתרמו לעמותת אחת מתשע".

למעלה