גני התערוכה תל אביב...

• פותח הנושא mto
  • פורסם בתאריך

mto

New member
גני התערוכה תל אביב...

היום הייתי נהנתי נורא היתי בהרצאה של ידידנו לפורום נפתלי הרצאה מעניינת ביותר ומי שיצא מוקדם הפסיד בקשר לשאר הדוכנים חלקם נחמדים חלקם לא בדוכן של " ים " יש מפה של אתרי אילת לצלילה מאוד שווה ! דרך אגב מישהו יכול להביע דעה על המגזין הזה - "ים " ??

Top Gun

New member
אחלה הרצאה נפתלי../images/Emo45.gif

אולי תגיד לאבא שלי לקחת גם אותי לכזה טיול?

../images/Emo51.gif רבה

תביא ת´טלפון, נראה אולי אפשר לשכנע אותו?

Top Gun

New member
הוא מעדיף...

שניסע בפסח למשחק באיטליה, והאמת היא שאני לא מתלונן

צחי א

New member
נפתלי, תודה על ההרצאה המרתקה

הבאת לי את החשק לבצע מפגש דומה

../images/Emo51.gif

אם תחליט לממש את החשק, אשמח לסייע לך בעיצות והכוונה ע"מ להגדיל את סיכויי ההצלחה שלך.

natijaffe

New member
מגזין נחמד

המגזין נחמד בסגנון המגזין של ההתאחדות רק בלי האיורים.... הכתבות נחמדות ויש כל חודשיים פרק על תאונות/תופעות של צלילה. ההרצאה של נפתלי באמת היתה מעניינת מאוד וגם הסרט היה חזק

אני שמח שכולכם נהנתם ../images/Emo65.gif

האמת, הייתי די סקפטי לגבי הארגון של החברה לתערוכות וירידים, אבל הופתעתי (מאוד) לטובה! בניגוד לסמי-בלגאן ששלט ב"אתגרים" אשתקד (בגני התערוכה) והקושי להעביר הרצאה מסודרת (על מלטה, למי שזוכר), הפעם הועמדו לרשות המציגים והמרצים אולמות מרווחים ומסודרים, עם ציוד הקרנה והגברה ותמיכה של טכנאי שהגיע לפני כל הרצאה לבדוק שהכל תקין ואין בעיות או דרישות נוספות. מבחינה זו - כל הכבוד! שעות ההרצאות היו מוקדמות מידי לטעמי, שכן מסת המבקרים העיקרית הגיעה, באופן טבעי, בשעות הערב המוקדמות. 5 דקות לתחילת ההרצאה, חשבתי שהנה אני הולך לקראת הצגה פרטית לקותי ונועם, אך תוך דקות האולם התמלא. אגב, כנראה שאקיים הרצאה נוספת במועדון "בועות", שמקפיד על המסורת המבורכת הזו של הרצאות לציבור הצוללים, כך שמי שמתעניין בתחום (של הכרישים) זו תהיה הזדמנות נוספת עבורו. וכמובן, איך לא, הייתה זו (שוב) פעילות שאורגנה ע"י ההתאחדות הישראלית לצלילה, בעבור ציבור הצוללים...

mto

New member
ההרצאה בבועות..

היא תהיה אותה הרצאה או משהו שונה ?

בבסיסה, היא אמורה להיות זהה

אך אני מניח שניתן יהיה לבצע הרחבות - בהתאם לבקשות, אם תהיינה - בענינים "כרישיים" נוספים שיגיעו לידיעתי מבעוד מועד. אמש הייתי חייב לסיים את הרצאתי בזמן כדי לפנות את האולם להרצאה הבאה והיו משתתפים שתפסו אותי בין הביתנים לשאלות נוספות בענינים שעניינו אותם. ב"בועות", עד כמה שראיתי, אין להרצאות מגבלת זמן ויכול, למשל, להתפתח דיון ספונטני מעניין, שבו קהל הצופים יוכל לספר על חויותיו ה"כרישיות"... יכול בהחלט להיות ערב מענין ומוצלח מאוד, אם יתקיים.

מצטרף לשבחים

נפתלי ההרצאה היתה מהנה ומעשירה שלא להזכיר את מרכיב ה ק י נ א ה
הסרט שהוקרן מאוחר יותר בנושא החור הכחול היה מדהים ומומלץ לצפיה לכל צולל - כנראה בעוד כחודש בטלביזיה. נעם

../images/Emo51.gif רבה נועם

זה הזמן להצטרף להמלצתך לגבי הצפיה בסרט שהוקרן, למרות שלא אהבתי את ההתנייה שהייתה גלומה בקבלת כרטיס הכניסה אליו. אחד הרעיונות המרכזיים בתערוכה הוא עצם היותה "חינמית" ופתוחה לכל דיכפין. אשר על כן התנייה עסקית כלשהיא, בין אם במיישרין ובין אם בעקיפין, מקומה זר במתכונת שכזו, ממילא היה מספיק מקום באולם 6 הגדול. אין הדבר מוריד כהוא זה מאיכותו היוצאת מן הכלל של הסרט וכמובן כל מה שנלווה להקרנתו אמש - נהנתי מאוד!

ניב ד

New member
תלוי מה אתה מחפש במגזין

זה מגזין לא רע בכלל ומאד דומה למגזין צלילה. הבעיה עם שני המגזינים שהם לא מאד מקצועיים וממצים את עצמם ואת החומר שלהם בכל מחזור של 4-5 גליונות. ספציפית לגבי ים - בזמן האחרון קרה משהו רע מאד למגזין הזה לדעתי והוא הפך להיות נורא שלילי. אם בצלילה היתה כתבה נלהבת של נפתלי על הכיף של צלילות אינטרו וצלילות לילדים (ואני מסכים איתו אגב) בים היתה כתבה תוקפנית על כמה מסוכן שילדים יצללו. הכל מבוסס על מחקרים אמריקאים מפוקפקים ודי מוציא את הכיף לקרוא. כנ"ל כתבות מפוקפקות וחסרות ביסוס על אחריות משפטית של בני זוג לצלילה, תחקירי תאונות שלרוב אי אפשר ללמוד מהן כלום וכו´. בקיצור - כל הרע שבצלילה. למרות שחשוב לעסוק בנושאים הללו - זה מאד מקלקל בעיני את המגזין כשעושים את זה בצורה כזו.

אילוניק

New member
מגזין ים

לדעתי ואני מנוי על שניהם מגזין ים יותר מעניין ומקצועי מ צלילה למרות שגם בצלילה יש דברים מעניינים אילוניק היפה IHB

למעלה