גניקומסטיה...

מולדבי

New member
גניקומסטיה...

שלום ! יש לי בעיה שמאוד מציקה לי. כיום אני בן 21 וגופי הוא די רגיל ( לא שמן ולא רזה ). כבר כמה שנים שאני סובל מפתמות גדולות ובולטות , ועד היום חשבתי שקצת פעילות גופית יכולה לפתור את העניין , אבל אחרי שיטוטים ברחבי באינטרנט ( כולל הפורום בתפוז ) , הגעתי למסקנה שיכול להיות שאני סובל מגניקומסטיה ( תופעה שלא הייתי מודע אליה עד היום...). אז נכון , אני יודע שאי אפשר לקפוץ למסקנות בלי להיבדק על ידי רופא , אבל לפי תמונות שראיתי באינטרנט התופעה די מזכירה מה שלי יש. ראוי לציין שהדבר הזה מאוד מפריע לי , ואני מרגיש שאני פשוט חייב להוריד את זה. מכיוון שגיליתי שישנה תופעה כזו ( ופעילות גופנית אינה עוזרת במקרה זה ) אז אני די קיבלתי את זה בשוק שאין לי דרך להוריד את נפח הפטמות ללא ניתוח. רציתי לדעת במקרה שאני אצטרך לעשות ניתוח , כמה עולה ניתוח כזה ? מה ההשלכות ? והאם חס לחלילה זה משאיר צלקות ? אבקש מאוד את עזרתכם בנידון. תודה רבה !

מולדבי

New member
רציתי להוסיף גם.....

ולשאול : האם ישנו טווח מסויים למחיר הניתוח ? כלומר , הבעיה אצלי זו רק הפטמה , החזה שלי שטוח אבל הפטמות ממש בולטות אז רציתי לדעת האם המחיר אמור לרדת בהתאם לזה שהבעיה היא רק בפטמות ? רציתי גם לדעת האם יש כיסוי כלשהו מבחינת כללית מושלם , ואם כן , אז כמה אחוז בדרך כלל כללית מושלם מכסה ( אני יודע שאין מספר מדוייק אבל נחוץ לי לדעת מה טווח אחוז הכיסוי...). מצפה בקוצר רוח לתשובה. תודה רבה !

גניקומסטיה

יש תשובות חוזרות באתר זה על הנושא. ספציפית קשה מאד לומר מה צריך להעשות אצלך. אם מדובר בפטמות גדולות, או בעטרותתפוחות, זה לא בהכרח גניקומסטיה. אם יש לך שדיים, זו אכן גניקומסטיה. עליך להיבדק אצל מנתח פלסטיקאי של קופת החולים לה אתה שייך, או במרפאה כזו בבי"חי ציבורי ותקבל את התשובה המהמנה ביותר.

מולדבי

New member
ואם זה לא גניקומסטיה ? יש אפשרות ל

טיפול ללא ניתוח ? תודה רבה !

למעלה