גניקולוג

מותקית

New member
גניקולוג

איך אני מוצאת גניקולוג טוב באזור המרכז? מתבישת לבקש מאמא...

חשבת על ספר טלפונים? 144?

דפי זהב? לשאול את החברה הכי טובה? לבקש מרופא המשפחה בקופת חולים? לבקש מהבת דודה של הבת דוד של השכנה משמאל שעובדת בהנהלת חשבונות של בית חולים. אם אני מבינה נכון את השאלה, את צעירה למדיי כי את עוד מתביישת לבקש מאימא. אז יש מרכזי ייעוץ לנוער ושם יש גם כתובות, הפניה ועוד. כפר סבא, רחוב דוד אלעזר 3, ליד קניון ערים מרכז הנוער העירוני החדש, 7419643 09 [email protected] רמלה, שדרות הרצל 53, 9227655 08 ramla@hafuch,org.il תל אביב, דיזנגוף סנטר, קומה 3, ליד קופות קולנוע לב, 5280594 03 ta @hafuch.org.il חולון, קפלן 16, מול תיאטרון חולון, 5588196 03 ותמיד אפשר גם לפנות ליועצת החינוכית בבית הספר, כי צריך להיות לה מידע נכון לאותו יישוב בדיוק. או לעובדת סוציאלית בעירייה או בנעמ"ת או בויצ"ו. טוב, עכשיו את יודעת איך ולאן לפנות. תחשבי מה הכי נוח לך. ותפני.

מותקית

New member
תגובה

כבר סימתי בית ספר אני בת 18, זה הגיל שאפשר להתחיל לא?... אני מתבישת כי אנחנו לא ביחסים טובים לצערי הרב היא לא אמא תומכת ולא מתענינת היא מענינת רק את עצמה לכן ביקשתי עזרה, תודה לך.

אמא1

New member
../images/Emo127.gifמותקית

כן, גיל 18 זה גיל שאפשר להתחיל אם את מרגישה כך
ולא רק בן זוגך. נורא שמחה ששאלת על גניקולוג. אני מהאופטימיות אז אני מניחה ששאלת כדי לעבור בדיקה ולהתאים לעצמך אמצעי מניעה לפני שאת מתחילה
. סבבה, תהני, ואל תשכחי לעולם (מצטערת זה הצד האימהי שלי מכריח אותי להגיד) רק מתי שאת רוצה וכמה שאת רוצה. בלי לחץ לעולם!

מותקית

New member
לאמא1

אכן שאלתי למען התאמת אמצעי מניעה ואני אכן מרגישה שאיתו אני רוצה, תודה רבה על התגובה.

אמא1

New member
למותקית - עוד משהו

נזכרתי בעוד משהו להגיד לך. ישנן גם גניקולוגיות - נשים. יתכן שתרגישי יותר נוח לפחות בתחילת דרכך
וגם, אם הגניקולוגית תחליט על בדיקה פנימית לפני התאמת הגלולות, אם חשוב לך לשמור על בתולייך (אני לא יודעת איך זה היום
) ישנה אפשרות לבצע את הבדיקה דרך פי הטבעת. (זה מגעיל בדיוק באותה מידה
) וכך תוכלי לשמור את בתולייך לפעם הראשונה. מקווה שלא ניסחפתי ופלשתי לתחום לא לי. אם כן אז סליחה

על חשבון הבית- בבקשה,רק תמחקי

את היועצת. לא רלוונטית יותר. אם את חיילת-בכלל לא בעיה. מבקשים הפניה מהחובש לרופא (רופא יחידה או רופא אזורי ושם מקבלים הפניה לרופא נשים. לא בודקים אותך רק שואלים מה הסיבה). אגב יש הבדל בין "אני לא רוצה לספר לאימא שלי, כי אני לא ביחסים טובים איתה, והיא לא מתעניינת ולא תומכת(שזה לא אותו הדבר ,אגב), ומתעניינת רק בעצמה" לבין "אני מתביישת לדבר עם אמא שלי" כי לבושה מקורות אחרים. תחשבי למה כתבת מתביישת. במה את מתביישת ממי את מתביישת? וכן- בהחלט עדיף ללכת לרופא נשים, להתאים גלולות לפני שמקיימים יחסי מין בפעם הראשונה. ו18 זה גיל לגמרי סביר ,אפילו עונה על מידגמים סטטיטיים למינהם. אז אין לך גם מה להרגיש נבוכה או מתביישת. ושיהיה לכם בכייף.

מותקית

New member
עדין לא חיילת

מתביישת כי אין לה חלק מעשי בחיים שלי והיא לא מעורבת בהם כפי שאמהות של חברות שלי ולכן לא מרגישה נוח לשוחח עמה על הדברים האלו, תודה על התגובות והיחס

ש ד מ ה

New member
../images/Emo140.gifגניקולוג...היום ההמלצה-

להתחיל באמצעי מניעה ורק לאחר 3 חודשים של קקיום יחסים להגיע לבדיקה .. אלא אם כן חלילה יש בעיה שלא קשורה לשיגרה המהנה
אני הייתי אומרת בכל זאת למצוא איזו דמות בוגרת שתוכלי לשתף אותה להתייעץ..ברור בעדיף תמיד את אמא אבל...אולי אבא? אצלינו זה בהחלט בא בחשבון...

למעלה