ג'נין

shiri59

New member
ג'נין

חבר של מישהי פה היה בג'נין כבר?מישהי יודעת כמה מסוכן שם? חבר שלי נכנס הרבה ואני מפחדת :\ דרך אגב, נעלמתי כי נפרדנו, ואחזרנו לא בידיוק החזיק מעמד חח, אבל המשכתי להתעדכן פה כמובן, בהצלחה לכל המתגייסות :) שבוע טוב בנות :p

דניאל7707

New member
חבר שלי..

הוא נימצא שם עכשיו וגם הוא ניכנס הרבה.... כל הזמן הוא מרגיע ואומר לא מסוכן אין לך מה לידאוג, אבל במציאות אני לא יודעת עד כמה זה מסוכן,אבל מסכן זה בטוח!

shiri59

New member
אני מניחה..

מה חבר שלך עושה? איפה הבסיס שלו? קרוב? אולי מכירים :p וכן תכל'ס הוא יגיד את זה רק כדי להרגיע... אני מניחה שאי אפשר באמת לדעת אה? :\

דניאל7707

New member
......

הבסיס צריך להיות ליד חדרה כי מתחנת רכבת בחדרה הוא לוקח אוטובוס לבסיס. צריך לשאול משהו שעבר את זה שאין לו קשר אלייך הוא יאמר מה באמת קורה. הוא בנחל החרדי הוא לא כ"כ דתי.. אבל מתמונות ראיתי שם דתיים. יש מצב שהם מכירים, אם בא לך שלחי לי במסרים את השם שלו אני ישאל אותו..

shiri59

New member
בידיוק כמו חבר שלי!

גם כן בבסיס ליד חדרה קרוב לג'נין.. כפיר נחל חרדי.. והוא לא דתי בשיט, הבנאדם הכי כופר שאני מכירה XD אסור לבקר שם וזה נכון? אני אשאלח לך במסרים, ותגידי לי גם את אני אשאל אותו :p

GrowingMadness

New member
היי באמת נעלמת קצת!

ולדעתי עזה הרבה יותר מפחיד מג'נין
כאילו... כל האיזור שם מפחיד, חבר שלי בבית לחם וזה ממש מלחיץ אבל לא יכול לקרות להם כלום הערבים כלכך מפחדים מהם והם לובשים כלכך הרבה הגנה... אני יודעת שזה לא הכי עוזר אבל גם אני מפחדת מזה ואין לי ממש איך לעודד אותך
שבוע מושלם מותק

shiri59

New member
אוי איזו מתוקה שמת לב שנעלמתי חח!

וכן בטח שעזרה ולבנון בכלל הרבה יותר מפחיד..אין מה להשוואת חבר שלך קבוע שם או שכאילו יוצא ונכנס? וכן גם לי חבר שלי אמר שתכל'ס מפחדים מהם כי הם מוגנים ועם הטנקים והכל.. אבל עדיין :\ תודה אבל מותק שבוע מעולה :]

GrowingMadness

New member
ברור הכל מפחיד...

אני ממש מבינה אותך... כל מקום זה מפחיד ומלחיץ! והוא יוצא ונכנס אבל המוצב שלו תקוע בין מיליון כפרים ערביים ומטר מבית לחם וראיתי מלא סרטונים שזורקים עליהם בקבוקי תבערה ובלוקים... זה מפחיד ממש

shiri59

New member
אוי למה עשית את זה לעצמך?

ועזבי רק בקבוקי תבערה.. רימונים אבנים וכו'..

GrowingMadness

New member
זה לא אני זה הוא!

הגאון הזה חושב שזה נורא מצחיק לצלם בווידאו את הדברים האלה ואז עוד מעלה את לפייסבוק ומכריח אותי לראות את זה!

למעלה