גנים מעורבים

גנים מעורבים

לאחרונה אני שומעת שיש קונספט כזה שנקרא גנים מעורבים, אנחנו לא בשלב של מציאת מסגרת אמנם כי לבן שלי יש עוד שנה באלוטף, אבל אני רוצה להתכונן לעתיד... אז רציתי לשאול מה זה אומר, איך נראה סדר יום בגן כזה שבו יש ילדים רגילים ולילדים שזקוקים לטיפול, וכן איפה יש גנים כאלו? (אני מאזור השפלה). תודה!

naomami

New member
גן משולב

בגני חובה היה גן משולב לפני שנה ברחובות, לא לילדים אוטיסטים (10 חנ"מ + 20 רגילים, 2 גננות ושתי סייעות). השנה וכנראה שנה הבאה יש מודל יחודי שהורים יזמו וקידמו בו 3 ילדים משלובים היו יחד באותו גן עם 2 סייעות והעיריה הביאה צוות טיפולי לגן. לא יודעת אם יחזיק מעמד כי מודל מאד יקר לעיריה.

nofaritrit

New member
כמו שכתבו מעלי

מדובר ברחובות: שלושה ילדים כם PDD עם שתי סייעות עבורם ,גננת שיח שמגיעה שלוש פעמים בשבוע, קלינאית שמגיעה יום אחד לגן, וגננת מעורבת שמנהלת את הפרוייקט.

אפשר פרטים נוספים על הגן

הייתי מאוד רוצה ליצור קשר עם המקום ולברר פרטים, זה אידאלי בשביל הילד שלי

for him

New member
גם אנו מצטרפים לבקשה

גם אנו מצטרפים לבקשה לקבל יותר פרטים על הגן שתואר ברחובות. מי הכתובת לכך בעיריה?
באיזה אזור של העיר ? כל מידע יתקבל בברכה. תודה

schlomitsmile

Member
מנהל
בשביל להקפיץ יש לכתוב משהו בגוף ההודעה, לפחות איזה סמיילי

חשוב לציין שמדובר על גן חובה

אם הבן שלך באלוטף אז קרוב לוודאי שהוא קטן מדי - בכל אופן הכתובת היא מתי"א רחובות 08-9316085

והגן נמצא באיזור של בה"ס שריד

הבנתי שכרגע יש ספק מסויים אם הפרוייקט ימשך בשנה הבאה, אבל סביר להניח שאם ימצאו להם ילדים מתאימים אז כן

SMADAR55

New member
תבדקי גם מול אלו"ט האם תכנית השילוב הבטוח

פועלת באזור שלכם.
ההבדל מגן משולב הוא שיש רק 2- 3 ילדי PDD בגן וכל הטיפולים ניתנים.
למיטב ידיעתי, בגן משולב משולבים ילדים עם צרכים מיוחדים (לאו דווקא אוטיזם) והיחס הוא 1/3:2/3

למעלה