גנים באשדוד

34יעל

New member
גנים באשדוד

מחפשת המלצות על גני ילדים באשדוד לבת שנתיים. רצוי באיזור סיטי אבל אפשר גם באזורים אחרים. תודה

עונה ומנצלשת לשאלה משלי../images/Emo41.gif

גנים באשדוד: גן צ'ילה באזור ט' גן של המתנסים בטו' גן חסיה באזור יג' משלושתם התרשמתי מאד לטובה והשאלה שלי: דקה לפני רישום לגן... הגן המיועד מנוהל על ידי גננת שהיא בעצם החברה הכי טובה שלי
היא מאד מקצועית וחמה לילדים. אני מודעת לכל ה"מאחרי הקלעים" של התנהלות הגן. היחס המספרי בין המטפלות לילדים די טוב. אני רואה בזה רק יתרונות ובכל זאת שואלת, הייתן שמות את הילד "אצל" חברה שלכן? יש בזה חסרונות שאני לא רואה?

בוליפלג

New member
אחד החסרונות

יכול לבוא לידי ביטוי בקושי שלך להתמודד מולה ולומר את דעתך, באם אירע אירוע שלילי כלשהו. אם אינך רואה בכך בעיה, ותוכלי להתמודד ללא קושי ואי נעימות במצבים של אי שביעות רצון, אני לא רואה מניעה ברישום הבן לגנים שבאחריותה. ונקודה נוספת למחשבה, כשיחסי חברות, משלבים בתוכם יחסי 'עבודה' או שירות, יכולים להתגלות צדדים שעד כה היו לא מוכרים. היי פתוחה לקבל אותם... והכי חשוב - ב-ה-צ-ל-ח-ה-

חשבתי על זה

ואני לוקחת בחשבון שמשהו בחברות ביננו ישתנה כי אחשף ל"תפקיד" אחר שלה (אגב היא הגננת של הגן, כנראה שלא ניסחתי ברור את השאלה. אני מחשיבה "גננת" כ"מנהלת הגן", למרות שבפועל אלו תפקידים נפרדים ותפקיד המנהלת מאויש על ידי מישהי אחרת). אבל בשורה תחתונה, אני מאד מכירה אותה כגננת ומאד מעורה בנעשה בגן הספציפי, דווקא בשל העובדה שהיא מקדישה המון זמן ומחשבה לנעשה בגן "שלה". אני פשוט מרגישה שעם כל החשש לשינוי (לאו דווקא לרעה) בחברות שלנו, המרוויח העיקרי ובגדול זה הילד שלי. נראה לי שעניתי לעצמי, לא?

בוליפלג

New member
../images/Emo45.gifענית../images/Emo8.gif

שתהיה הצלחה מרובה
עדיף ילד מאושר ובטוח, על 'חברה'...(אם הבנת את הכוונה, ונראה לי שזו נקודת הפתיחה והסיום שלך..
)

תודה../images/Emo24.gif

ואגב, לא ויתרתי עליה כחברה להיפך, אני חושבת שזה צריך להחמיא לה שאני מעריכה אותה כל כך ובוחרת בגן שלה (הכי רחוק והכי יקר). אגב, מגיע לך מזל טובבבבבבבב
.. לא הספקתי להצטרף לשרשור המברך

בוליפלג

New member
ברור שלא ויתרת../images/Emo70.gif..לא זו הייתה הכוונה

זה 'פשוט' להכניס את החברות לאתגר. וזה ללא ספק מחמאה גדולה ואמיתית לחברתך. אני בטוחה שגם היא רואה את זה כך.בכל מקרה יכול להיות שזה יהיה שינוי חיובי לגמרי. בהצלחה. ותודה על הברכות
...הופ הופ טרללה, עוד קמט זוית נגלה

34יעל

New member
לגבי גן "חסיה"

לגבי גן "חסיה" אין שם גננת בגיל הזה יש רק מטפלות - זה נראה לך משמעותי? לגבי גן המנוהל על ידי חברתך - זה נראה לי רק יתרון גדול מאוד. ולגבי הגן המיועד שלך - אפשר שם שלו (במסר)

הי יעל

בסיטי יש לך את הגנים של החברה למתנס"ים. גן בית חלומותי-לא מכירה ,לא הייתי . אני ממליצה גם על הגן של החברה למתנס"ים בטו'.

34יעל

New member
תודה

קודם כל תודה. לגבי הגן של המתנ"סים בסיטי הבנתי שזה 35 ילדים בקבוצה - שזה נראה לי מספר לא סביר בגיל הזה. לגבי בית חלומותי - שמעתי דברים ממש לא טובים. יש לך מושג כמה ילדים יש בקבוצה בגן בטו?

34יעל

New member
האם זה לא הרבה ילדים בגים הזה?

האם בגיל שנתיים (כשרוב הילדים כמובן לא גמולים) 30 ילדים בקבוצה זה נחשב בסדר? חשבתי על קבוצות קטנות יותר.

למעלה