גניחות של גברים

BodyCount40

New member
פשששש איך זה קרה ....

daniella1980

New member
רצוי, אבל רק אם זה מהלב

ולא בכאילו ובכוח. גבר או אישה שלא עוצרים את עצמם ונותנים דרור להנאה שלהם, זה הכי סקסי בעולם בעיני, וגניחות הן מטריפות כשהן ביטוי אמיתי של עונג.

november76

New member
אם אני לא שומעת את הגבר

נהנה, זה מוריד בהרבה מההנאה שלי. מאוד אוהבת לשמוע אותו, במיוחד כשהוא גומר.

ובכן

אני בהחלט משתתף בסימפוניית האהבה בזמן המשגל, זה מהנה...אין ספק שיוצאות מגרוני קולות הנאה...לגיטימי, יפה ומגרה... אני אף נוהג מעבר לאנחותיי לומר " כן...כן...כן...ביחוד בזמן שעסקי נמצא באחד המקומות הנעימים שידע...

עוד לא נתקלתי בגבר שצועק

בטרוף כמוני, או משהו כזה. אבל הגבר שאיתי כן מראה אותות של הנאה, כמו שצריך. זה נורא מחרמן לשמוע גבר גונח, או מתנשף בכבדות כזה, בעיקר לתוך האוזן שלי
זה מבאס פרטנר שקט לגמריי. תשמיע קצת קול, אף אחד לא אמר לך לגנוח בטרוף ולהשתולל בצעקות כמו נקבה, אבל אין שום דבר רע בגניחות, זה מחרמן.

גלית00

New member
אז מה איתי?

אני גם די שקטה.. אני לא גונחת, כי אני לא גומרת...אני לא מרגישה את הצורך לגנוח. אני כן נהנת, ויש נשיפות, אבל אני עדיין די שקטה...אז מה אני אשה-אגנח בכוח?

daniella1980

New member
לא! תתני דרור לעצמך ושום דבר

לא בכוח. יש גם נשים שגומרות היטב ולא צועקות. לפעמים צריך דווקא מאוד להתרכז כדי לגמור ולכך דרוש שקט, לפעמים הצעקות לא נשלטות. אבל זו סתם שטות לחשוב שכל הנשים צווחות תמיד, ואם הן עושות את זה בהגזמה ורק לשם הצגה מזוייפת, זה גם לא להיט בעיני.

אז מה

גם אני לא גומרת, אני מעצם ההנאה שבחדירה אני כן גונחת, כי מה לעשות שזה טובבבבבבבבבבב?

גברים שעושים קולות הנאה -->

ולא משנה מאיזה סוג ובאיזה עוצמה, זה מהפנט. בעיקר כי זה אומר שהם אנושיים, ונהנים :) גבר שיאנח ביחד איתי, בקצב שלי, ייגרום לי להרגיש את החוויה כחזקה יותר, משותפת ומתוזמנת יותר יחד. וזה מדהים. זה כאילו אנחנו מרגישים בדיוק את אותו הדבר, באותו הזמן. גם אם זה לא ממש מדוייק, זה גורם לתחושה של חיבור חזק יותר בזמן הסקס. וזה מה שמדהים פה. גבר שנאנח איתך, סימן שהוא נהנה ממך, וממה שהוא חווה בעזרתך, בדיוק כמו שכשאני צורחת, הוא מרגיש על גג העולם. אני אישית מעדיפה לשדרג את הפעילות הווקלית במיטה על ידי דיבורים קצרים, מדוייקים, ולא וידוא הנאה כמו "טוב לך?" "גמרת?" משהו יותר כמו "בייבי אני מת לגמור לך בפה"... רק בשביל החיוך שהוא יקבל על השאלה הזו, שווה לו.

D a r k m a n72

New member
אני גונח

עכשיו חשבתי על סימפוניה של שילוב הגניחות שלי ושלה.. עכשיו אני עובד על
חדש

למעלה