גבר גונח לא נושך
סלחו לי על פרץ העברית שנפל עלי, אבל כואב לי בעין שמאל מלקרוא את השרשור. אנחה. זה מה שאתם מדברים עליו. להאנח זה הפועל. לגנוח זה להשתעל קשות בגלל דלקת ריאות או שחפת, לעיתים עם דם. לא רוצה לראות את זה באמצע סקס! ואם כבר בפעילויות הפה עסקינן, גיהוק הוא גרעפס ושיהוק הוא hicup, נא לא לערבב. לענין המקורי - האם לתת לגברים הנחות על אנחות? אני לא מאמין שכל בני האדם באמת נאנחים בזמן הסקס. הרבה עושים את זה במודע בגלל הסקסיות שבענין (וככה הם ראו שעושים בפורנו, כמו התירוץ לרוב הדברים). ואיך אפשר לשפוט? לא עשיתי חיפוש למחקרים בנושא (למרות שבוודאי יש באינטרנט), אבל צפה פעם בפורנו "בייתי" מהסוג שמסתובב הרבה באינטרנט בשנים האחרונות ותראה שהרבה האקסיביציוניסטיות בעצם שקטות אפילו כשהן נותנות "שואו" מול מצלמה. להאנח בקול זה סקסי ולכן במאי פורנו מבקשים את זה מהשחקנים ובמיוחד מהשחקניות, אולי גם כדי להדגיש שהבחורה נהנית ולא מנוצלת (משום מה אין עוררין על העובדה שהבחור נהנה מלזיין). עוד מקור לאיך הרבה הנשים נראות ונשמעות באופן טבעי בזמן אורגזמה הצץ על beautifulagony.com, רוב החומר שלהם כבר הודלף לאימיול. הכי סקסי שיש לקטעי וידאו שלא מראים כלום מתחת לכתפיים. ענין ההומופוביה בצד, גברים פחות אוהבים להראות רגשות או איבוד שליטה. הם אוהבים לראות את הבחורה משתוללת בחוסר שליטה, זה מגביר להם את הליבידו, כמו חיית טרף שמקבלת את יצר הצייד מלראות את הטרף שלה מתפתל (ראיתם פעם כמה חתול בית משחק עם עכבר או ג'וק עד שהוא הורג אותו סופית?). זה לדעתי מעבר לפסיכולוגיה, זה כתוב לנו עמוק במבנה המוח. מה שזה לא יהיה, אינסטינקט או הנאה פסיכולוגית גבוהה יותר, אני מת על אנחות במיטה. חברתי האחרונה היתה נאנחת בארבע שפות, השכנים באו להתלונן. אני מצידי זה לא בא לי טבעי. לעשות קולות בכוונה מרגיש לי מוזר, כי אני רוצה להיות טבעי בסקס ולא להתחיל לחשוב על איך אני נראה ונשמע. ברור לי שמצד שני יש בחורות שמצפות לשמוע ולהנות איתי... לא יודע מה להגיד על זה... חוץ מ"ככה אני", ואני לא מתנצל. אני לא עושה הצגות בזמן הסקס מחד ומאידך לא עוצר את עצמי מלהראות את ההנאה שלי כמו שהיא יוצאת בשפת הגוף והפנים.