גניבת ברזל

ידיב

New member
גניבת ברזל

אני לא יודע אם מישהו מכם נתקל בתופעה אבל יש עכשיו הרבה גניבות של ברזל.המחיר של הברזל עלה,ובעקבות זה יש הרבה אנשים שאוספים גורטאות מברזל, ומוכרים במשקל. יש בניהם כאלה שגם גונבים מחצירות ואפילו מפרקים תמרורים וכל מיני דברים ציבורים שעשוים ברזל.

מתנדב

New member
היום זה התחיל בגניבת ברזל?

אני זוכר את התקופות איך שהיינו עוצרים משאיות עם גניבת חול, המון היו עוצרים....

שלום30

New member
נתקלתי בתופעה בדרום הארץ

תמרורים ושלטים נעלמו לפתע, גם אנדרטאות של כלי שיריון וכן הלאה...

מתנדב

New member
אני מכיר סיפור אחר של תמרורים

שישנם כמה אנשים שהופכים את התמרור של עצור לכיוון השני או את התמרור אין כניסה לצד השני, ואז אתה בטח מנסה לתאר לעצמך מה קורה שמצד אחד יש לך תמרור אין כניסה הפוך, ואתה עוד נתקל בניידת משטרה, ואתה לא מבין מה העבירה שבצעת, הרי לא ראית שום תמרור של אין כניסה...

דיבל

New member
אני נכנסתי פעם בכביש שהתמרור

אין כניסה היה הפוך ושוטר נסע אחרי ועצר אותי והראיתי לו שהתמרור הפוך ולא ידעתי שאין כניסה בכביש הזה ואז הוא ויתר לי והוא ביקש ממני לצאת ולהכנס מהצד השני

עופר י.

New member
כן....מוכר!!

ואפילו נתפסו אצלנו לפני שבועיים חולייה של גנבים עם משאיות ומנוף אצלנו בשת"פ מעולה של קצין סיור+מתנדבים קלאסיים (הם היו איתו בדרך לתחנה) מש"ק + ניידות סיור. הגנבים אפילו ניסו לביים תקלה ברכב חיפוי שלהם כדי לחסום כניסה למפעל (שני רכבים שכאילו אחד נותן כבלים לשני - ושניהם חוסמים את הדרך למפעל) מי יודע אולי גם אתם תתקלו בזה אז שתדעו קודם כל לרשום מס' לוחיות ,ולעכב גם אותם.

La Gamba

New member
זה מקושר אליהם לרוב

יש כמובן את סיפור הזחל"ם הישן שנגנב ע"י סוחרי מתכות מבסיס צה"ל.

עופר י.

New member
זה היה שילוב...

ערבים שגרים לא רחוק משם (משפחה עבריינית מוכרת ) עם יהודים בכלל לא מהאיזור.

שלום30

New member
בדואים ודרוזים 2 "עדות" נפרדות

ואם להמר, הייתי מהמר על בדואים ולא על דרוזים. רק לידע כללי.

shemesh boy

New member
אצלינו באזור

יש המון גניבות של חול מאתרי בנייה באזור.

סתם בא לי להקפיץ ת'הודדעה..

למעלה